- 30 Ocak 2016
- 783
- 589
- 42
Telefonla randevu aliyorsun senden birtakim tahliller ve rahim filmi isteniyor tahlilleri devlet hastanesinde orda 800 gibi bir rakkam cikariyorlar devlette 4 gunde cikiyo amh testini hastane kendis istiyor oda 110 lira ongorusme kesinlikle ucretsiz gerekirse muayene ediyor bazilarindan 310 fiyat talep ediyorlar fakat ucretsiz diye geldim dersen almiyorlar uzun oldu ama bende bu yollandan gectim gecen ay
Bişey daha sorucam.orda mı tedavi oldunuz.toplamda ne kadar tuttu?
semra kahraman bildiğim kadarıyla şişli memorialda bana uzak olduğu için ben ataşehir memorialla görüştüm telefonla bilgi alabilirsiniz ben 2-3 hafta önce aramıştım 6800+ ilaç dediler.. ilaçta sanırım kişiden kişiye değişiyor ama bi 2000 bin civarı dediler bölgeden bölgeye farklı olur mu fiyat bilmiyorum ama siz kesin bilgi için hastaneyi arayın isterseniz
F Fatimaaise Bende Semra kahraman ı düşünüyorum.bizde morfoloji ve ileri hareketli sorunlarımız var.bende de tiroit var ama onu kontrol altına alındık.sakıncası yoksa ücret nrkadardı ilk görüşmeye randevulu gidiliyor dimi?
@minikgelin ilki devlet hastanesinde.anladığım kadarıyla bu işte merkez ve laboratuvar çok önemli..
Ama yilbasindan sonra artmis olabilir fiyatlari arayinca soyluyolar detayli zaten. Rapor sanirim gecerli ama yine sorarsiniz ins
Sen nslsn cnm nasıl gidiyor atlattın ins tehlikeyiAy çok sevindim canım benüm. Çok tedirgindin kaç gündür iyi olmuş gördüğün. Biley değil deinlemesende tam haftasında ilerliyor madem sıkıntın yoktur. Kalbini ferah tut bişeycik olmaz minnağa.
Evet canim ctesi opu oldum aksilk olmazsa persembe transferim olucak fakat semra hocayi sadecebir kere muayeneme girdi dr lar cok genc fazla tecrubeli degiller fakat laborutuvar cok iyi 6250 ve amh ve sementesti 235 ayrica 2800 ilac tuttuBişey daha sorucam.orda mı tedavi oldunuz.toplamda ne kadar tuttu?
Sağol cnm iyiyim. Hangi tehlikeyi cnm? Benim bebeğimin kalbi durdu 8 haftalıktı ,geçen hafta oldu.Sen nslsn cnm nasıl gidiyor atlattın ins tehlikeyi
Evet canim ctesi opu oldum aksilk olmazsa persembe transferim olucak fakat semra hocayi sadecebir kere muayeneme girdi dr lar cok genc fazla tecrubeli degiller fakat laborutuvar cok iyi 6250 ve amh ve sementesti 235 ayrica 2800 ilac tuttu
Canım benim eşiminde morfoloji si 1 di bendede polikistik over var Serdar Koçta tedavi oldum Bahçelievler Medical Parkta çok başarılı ilaçlar dahil 5800 tl ödedim çok şükür hamileyim o kadar para verme yazık çok ilgili bir drF Fatimaaise Bende Semra kahraman ı düşünüyorum.bizde morfoloji ve ileri hareketli sorunlarımız var.bende de tiroit var ama onu kontrol altına alındık.sakıncası yoksa ücret nrkadardı ilk görüşmeye randevulu gidiliyor dimi?
@minikgelin ilki devlet hastanesinde.anladığım kadarıyla bu işte merkez ve laboratuvar çok önemli..
Kızlar brüksel tüp benek merkezinde yücel karamanı duyan veya tedavi olan varmı? Nasıl sizce?
Cnm sizin sorun neydi peki? Morfoloji bozukluğu olup da yücel hocaya giden bulamadım daha.Ben orda oldum cnm çok şükür ilk dememede pozitif
Cnm sizin sorun neydi peki? Morfoloji bozukluğu olup da yücel hocaya giden bulamadım daha.
Cnm buldum topiği, uzun zamndır var sanırım, bayağı zaman alacak okumam :) çok teşekkürler cnm.Bizim azospermdi cnm eşim mikrotese oldu sperm kalitemiz çok kötüydü imsi uygulandı 13 yumurtadan 5 i döllendi 2 si 5. Güne gitti ikiside transfer edildi biri tuttu çok şükür
Yücel hocanın konusuna bakarsan morfoloji sorunuyla gidip hamile kalanlat bat
deCnm buldum topiği, uzun zamndır var sanırım, bayağı zaman alacak okumam :) çok teşekkürler cnm.
Canım benim eşiminde morfoloji si 1 di bendede polikistik over var Serdar Koçta tedavi oldum Bahçelievler Medical Parkta çok başarılı ilaçlar dahil 5800 tl ödedim çok şükür hamileyim o kadar para verme yazık çok ilgili bir dr
Ayyy cnm bnm ya İnan okumadım cok uzuldummmSağol cnm iyiyim. Hangi tehlikeyi cnm? Benim bebeğimin kalbi durdu 8 haftalıktı ,geçen hafta oldu.
Cnm en geç adetin 2ci veya 3cu gunü gitmen gerekiyor nasıl bir yol derken ona Dr karar veriyor cnm ins olumlu sonuclar alırsın Yasin okadarda cok dgl bence 40yasinda deneyenler var fiyat olarak biz 6000civari verdik hersey dahil Bahçecide tekrardan olumlu sonuclar alırsın ins cnm bnmArkadaşlar Merhaba. Eylülde bebek öncesi kontrol için doktora gittim çikolata kisti dedi. Rahim kalınlaşması var dedi. Endometriozis. Hormon kontrolleri yapıldı. Hepsi normal. Rahim kalınlığı içinde yoksa yapıldı temiz. Ama yaşım 35 oldu ocakta doktor 3 ay deneyin. Olmazsa zaman kaybetmeyelim dedi. 3 aydır olmuyor. Şimdi ben 10 gibi hastalancam. Doktora nr zaman gitmem gerek. Ve tüp bebek için nasıl bi yol izlememiz gerek yardımcı olurmusunuz? Bir de bu işin masrafı nedir? Bilgi verebilirmisimiz?