2016 Aralik tup bebek

Ya kızlar beni kokudan ziyade çiğ et gibi şeyler gördüğümde kusuyorum. Bu nedir çok saçma değilmi. Balık tavuk ve ettten tiksiniyorum. Eskiden çok severdim.
Normal cnm ben kendi burnumu silerken migdem bulanıyor saçma ama bulanıyor :):)
Cnm ben Malatya Doğu fertilde yaptırdım batıdaki doktorları hiç bilmiyorum malesef

Canim ben semra kahramanda yaptirdim pozitif tavsiye ederim yani. Negatif olsa da tavsiye ederdim. Semra kahraman ve laboratuvar gercekten cok iyi. Sizin sorun neydi?

Teyzeleri bebişimi görmeye gittim. 30 mm olmuş 9+6 günle uyumlu dedi doktor ama kalp atışı duyma özelliği yokmuş cihazın. Obstetrik us girdiğim.

Teyzeleri bebişimi görmeye gittim. 30 mm olmuş 9+6 günle uyumlu dedi doktor ama kalp atışı duyma özelliği yokmuş cihazın. Obstetrik us girdiğim.
Cnm gözün aydın. Aramızda 4 gün var. Ben 8+5 im bugun. Seninde 9+2 olman gerekmiyor mu. Benim mi yanlışım var. Yoksa sen öndenmi diyorsun

Burdayım canım bugün gördüm bebeğimi 3cm olmuş ama kalbini dinlemedi doktor.
Ay çok sevindim canım benüm. Çok tedirgindin kaç gündür iyi olmuş gördüğün. Biley değil deinlemesende tam haftasında ilerliyor madem sıkıntın yoktur. Kalbini ferah tut bişeycik olmaz minnağa.

Kızlar brüksel tüp benek merkezinde yücel karamanı duyan veya tedavi olan varmı? Nasıl sizce?

Canim ben semra kahramanda yaptirdim pozitif tavsiye ederim yani. Negatif olsa da tavsiye ederdim. Semra kahraman ve laboratuvar gercekten cok iyi. Sizin sorun neydi?

F Fatimaaise Bende Semra kahraman ı düşünüyorum.bizde morfoloji ve ileri hareketli sorunlarımız var.bende de tiroit var ama onu kontrol altına alındık.sakıncası yoksa ücret nrkadardı ilk görüşmeye randevulu gidiliyor dimi?
minikgelin ilki devlet hastanesinde.anladığım kadarıyla bu işte merkez ve laboratuvar çok önemli..

Telefonla randevu aliyorsun senden birtakim tahliller ve rahim filmi isteniyor tahlilleri devlet hastanesinde orda 800 gibi bir rakkam cikariyorlar devlette 4 gunde cikiyo amh testini hastane kendis istiyor oda 110 lira ongorusme kesinlikle ucretsiz gerekirse muayene ediyor bazilarindan 310 fiyat talep ediyorlar fakat ucretsiz diye geldim dersen almiyorlar uzun oldu ama bende bu yollandan gectim gecen ay

Çok teşekkür ederim. Çok duydum Semra hanımı inşallah güzel başlar herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…