- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
Normal cnm ben kendi burnumu silerken migdem bulanıyor saçma ama bulanıyor :):)Ya kızlar beni kokudan ziyade çiğ et gibi şeyler gördüğümde kusuyorum. Bu nedir çok saçma değilmi. Balık tavuk ve ettten tiksiniyorum. Eskiden çok severdim.
Cnm ben Malatya Doğu fertilde yaptırdım batıdaki doktorları hiç bilmiyorum malesefÜzülmemeye çalışıyorum.ama işte bazen olmuyo.inşallah sağlıcakla alacaksın ikizleri kucağına kucak dolusu sevgi olucak üç tanesiyle.yazdım ama kimseden cvp alamadım ikinci deneme için Semra kahraman ı düşünüyorum. Kimsenin bi fikri yok mu?sen nerde yaptırdın?
Normal cnm ben kendi burnumu silerken migdem bulanıyor saçma ama bulanıyor :):)
Cnm ben Malatya Doğu fertilde yaptırdım batıdaki doktorları hiç bilmiyorum malesef
Eski merkezinden memnun kalmadınmı ben hepsini aynı merkezde denedim hiç başka merkeze gitmek istemedimCvp verdiğin için teşekkür ederim canım.. Sağlık olsun.
Üzülmemeye çalışıyorum.ama işte bazen olmuyo.inşallah sağlıcakla alacaksın ikizleri kucağına kucak dolusu sevgi olucak üç tanesiyle.yazdım ama kimseden cvp alamadım ikinci deneme için Semra kahraman ı düşünüyorum. Kimsenin bi fikri yok mu?sen nerde yaptırdın?
Hayirlisi olsun cnm bnm ya darısı basıma insKizlarr carsamba ilk randevuma gidiyorum insallah tekrar baslicam tedaviye
İnsallah canimm cok sagoll sn ne zaman basliyosunnHayirlisi olsun cnm bnm ya darısı basıma ins
1ay var daha cnmİnsallah canimm cok sagoll sn ne zaman basliyosunn
Cnm gözün aydın. Aramızda 4 gün var. Ben 8+5 im bugun. Seninde 9+2 olman gerekmiyor mu. Benim mi yanlışım var. Yoksa sen öndenmi diyorsunTeyzeleri bebişimi görmeye gittim. 30 mm olmuş 9+6 günle uyumlu dedi doktor ama kalp atışı duyma özelliği yokmuş cihazın. Obstetrik us girdiğim.
Burdayım canım bugün gördüm bebeğimi 3cm olmuş ama kalbini dinlemedi doktor.
Cihazdan cihaza fark ediyor canım sanırım. 3 cm olmuş benim minnakCnm gözün aydın. Aramızda 4 gün var. Ben 8+5 im bugun. Seninde 9+2 olman gerekmiyor mu. Benim mi yanlışım var. Yoksa sen öndenmi diyorsun
Ay çok sevindim canım benüm. Çok tedirgindin kaç gündür iyi olmuş gördüğün. Biley değil deinlemesende tam haftasında ilerliyor madem sıkıntın yoktur. Kalbini ferah tut bişeycik olmaz minnağa.Burdayım canım bugün gördüm bebeğimi 3cm olmuş ama kalbini dinlemedi doktor.
Önden gidiyor da olabilir. Bu sıralar bir kaç gün bile ne kadar önemli değil mi. 5-6 aylık olunca hiç bir önemi olmayacak.Cihazdan cihaza fark ediyor canım sanırım. 3 cm olmuş benim minnak
Önden gidiyor sanırım. Allahım herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Önden gidiyor da olabilir. Bu sıralar bir kaç gün bile ne kadar önemli değil mi. 5-6 aylık olunca hiç bir önemi olmayacak.
Canim ben semra kahramanda yaptirdim pozitif tavsiye ederim yani. Negatif olsa da tavsiye ederdim. Semra kahraman ve laboratuvar gercekten cok iyi. Sizin sorun neydi?
Telefonla randevu aliyorsun senden birtakim tahliller ve rahim filmi isteniyor tahlilleri devlet hastanesinde orda 800 gibi bir rakkam cikariyorlar devlette 4 gunde cikiyo amh testini hastane kendis istiyor oda 110 lira ongorusme kesinlikle ucretsiz gerekirse muayene ediyor bazilarindan 310 fiyat talep ediyorlar fakat ucretsiz diye geldim dersen almiyorlar uzun oldu ama bende bu yollandan gectim gecen ayF Fatimaaise Bende Semra kahraman ı düşünüyorum.bizde morfoloji ve ileri hareketli sorunlarımız var.bende de tiroit var ama onu kontrol altına alındık.sakıncası yoksa ücret nrkadardı ilk görüşmeye randevulu gidiliyor dimi?
minikgelin ilki devlet hastanesinde.anladığım kadarıyla bu işte merkez ve laboratuvar çok önemli..
Telefonla randevu aliyorsun senden birtakim tahliller ve rahim filmi isteniyor tahlilleri devlet hastanesinde orda 800 gibi bir rakkam cikariyorlar devlette 4 gunde cikiyo amh testini hastane kendis istiyor oda 110 lira ongorusme kesinlikle ucretsiz gerekirse muayene ediyor bazilarindan 310 fiyat talep ediyorlar fakat ucretsiz diye geldim dersen almiyorlar uzun oldu ama bende bu yollandan gectim gecen ay