2016 Aralik tup bebek

Canım korkma. Bende 3 haftadır vardı kanama evde yatıyorum. Allaha emanet et. Beklmekten başka yapıcak bişey ypk malesef. İğneni ol yarında doktora git. Dün doktor bana 2 embriodan biri tutunduğu içün diğerinin kanaması olabilir dedi. Geriye bebeğimin genetik olarak sağlıklı olması kalıyor. Sağlıkla yola devam edicez allahın izniyle.

Öğretmen arkadaşlar malum yarın okul açılıyor ama bu stres mide bulantısı lekelenme vs ile nöbet tutmaktan korkuyorum açıkçası okul kocaman en alt kattan en üst kata in çık ayakta gezin vs beni korkutuyor ne yapabiliriz hastaneden bununla alakalı bir rapor alınabiliyor mu

Cnm hamile ögretmenler nöbet tutmaktan muaftır müdürle konuş istiyorsa doktordan alırsın bi yazı

Cnm hamile ögretmenler nöbet tutmaktan muaftır müdürle konuş istiyorsa doktordan alırsın bi yazı
Canım 24. Haftadan başlıyor muafiyet
E 24. Haftanın zaten yaz tatiline geliyor bide bizim için önemli olan aylar bu aylar zaten çok saçma ama bu aylar muafiyet yok..
Müdür de bildiğin gibi değil nemrut mübarek yaklasilmiyor ki

Ozaman sen doktordan düşük riskin olduğuna dair bi yazı al şansını dene bence daha nöbetçi olmak zorunda kalırsanda bir katta dur diger katlara çıkma yapamadığını görsün o müdür .. insanlar nkdr anlayışsız sanki bi ömür hamile olcaz 9 ay idare etseler nolur sanki

Doktordan nöbet tutamaz yazisi aliyosun heralde .bende önümüzdeki hafta alcam hemen

Aynen çok anlayissizlar bu rapor konusunu nette araştırırken memurlar nette bi müdür yardımcısı böyle bir rapor almış olan hamile öğretmen için nasıl bir işlem yapacağını nasıl raporu geçersiz kilabilecegini arastiriyordu manyak ..kendisinin eşi olsa da böyle mı yapardı acaba sanki keyiften aliyoruz

Allah ıslah etsin nediyelim kimi zaman ev hanımı olsaydım diyorum valla böyle Sebeblerden dolayı
Ama canını sıkma doktorundan al rapor halledersin

ebos cnm kanamam nasıl oldu
İyimisin
canim iğneyi oldum yattım tum gun. kanama durdu gibi. benim oncekı pozıtıfımde de kanama oldu ve daha bebegı göremeden kaybetmiştik. o yüzden bılmıyorum allahım hayırlısını versın. yarın sabah dr gıdınce kalbı atıyor mu göreceğiz. o an nasıl olacak hayal edemıyorum bile.

Korkma cnm bak kesilmiş benim iki gün kan gelmişti baya ... ağrın yoksa bebek duruyordur allahın izini ile

Yarın haberdar et bizi dua edicem canım sana ama kanama Durmuş ya ben biraz rahatladım iyiyi düşün bisey olmamıştır insallah

ebos doktora gittinmi nededi aklımdasın cnm güzel haberlerle gelcen inş
cnm gıttım cok şükür bebıs ıyıymıs. 8 mm olmuş kalbını de duyduk 130 atıyormuş kesenın alt tarafında az bır kanama var dedı. alahıma şükür dualarımız kabul oldu sımdılık. merak eden dualarını esırgemeyen arkadaslarıma gonulden tsk ederım. ıyıkı varsınız..

Şükürler olsun cnm

Çok şükür cnm allahın izini ile daha bşy olmaz böyle kanamalar normal miş ama başa gelince insan çok korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…