2016 Aralik tup bebek

Telefonla randevu aliyorsun senden birtakim tahliller ve rahim filmi isteniyor tahlilleri devlet hastanesinde orda 800 gibi bir rakkam cikariyorlar devlette 4 gunde cikiyo amh testini hastane kendis istiyor oda 110 lira ongorusme kesinlikle ucretsiz gerekirse muayene ediyor bazilarindan 310 fiyat talep ediyorlar fakat ucretsiz diye geldim dersen almiyorlar uzun oldu ama bende bu yollandan gectim gecen ay

Bişey daha sorucam.orda mı tedavi oldunuz.toplamda ne kadar tuttu?

Bişey daha sorucam.orda mı tedavi oldunuz.toplamda ne kadar tuttu?

semra kahraman bildiğim kadarıyla şişli memorialda bana uzak olduğu için ben ataşehir memorialla görüştüm telefonla bilgi alabilirsiniz ben 2-3 hafta önce aramıştım 6800+ ilaç dediler.. ilaçta sanırım kişiden kişiye değişiyor ama bi 2000 bin civarı dediler bölgeden bölgeye farklı olur mu fiyat bilmiyorum ama siz kesin bilgi için hastaneyi arayın isterseniz

semra kahraman bildiğim kadarıyla şişli memorialda bana uzak olduğu için ben ataşehir memorialla görüştüm telefonla bilgi alabilirsiniz ben 2-3 hafta önce aramıştım 6800+ ilaç dediler.. ilaçta sanırım kişiden kişiye değişiyor ama bi 2000 bin civarı dediler bölgeden bölgeye farklı olur mu fiyat bilmiyorum ama siz kesin bilgi için hastaneyi arayın isterseniz

Şişli banada uzak ama olsun gider gelirim olsunda.herkes şehir dışına gidiyo.arayıp konuşayım.çünküben ilkini devlette yaptırdığım için ilaç raporum var.belki geçerlidir orda?

F Fatimaaise Bende Semra kahraman ı düşünüyorum.bizde morfoloji ve ileri hareketli sorunlarımız var.bende de tiroit var ama onu kontrol altına alındık.sakıncası yoksa ücret nrkadardı ilk görüşmeye randevulu gidiliyor dimi?
@minikgelin ilki devlet hastanesinde.anladığım kadarıyla bu işte merkez ve laboratuvar çok önemli..

Canim bizim de ayni sorunlarimiz vardi kalbini rahta tut insallah olacak. Ilk gorusme ücretsiz. Eger ücret alsalar bile paket fiyattan dusuyolar. Hastaneye 6100 lira dediler ama indirim yapiyyolar yuzde 5. Ayrica dondurma ucreti de 1500 liraydi. Arti ilaclar da 1500 civari yani gel git 10 bin lira tutuyo en az

Ama yilbasindan sonra artmis olabilir fiyatlari arayinca soyluyolar detayli zaten. Rapor sanirim gecerli ama yine sorarsiniz ins

Ay çok sevindim canım benüm. Çok tedirgindin kaç gündür iyi olmuş gördüğün. Biley değil deinlemesende tam haftasında ilerliyor madem sıkıntın yoktur. Kalbini ferah tut bişeycik olmaz minnağa.
Sen nslsn cnm nasıl gidiyor atlattın ins tehlikeyi

Evet canim ctesi opu oldum aksilk olmazsa persembe transferim olucak fakat semra hocayi sadecebir kere muayeneme girdi dr lar cok genc fazla tecrubeli degiller fakat laborutuvar cok iyi 6250 ve amh ve sementesti 235 ayrica 2800 ilac tuttu

Hayırlı olsun canım.inşallah sağlıklı sımsıkı tutunur sana bebeğin.
Ben bu işte şunu anladım laboratuvar ve ekip çok önemli bide embriyoloğ. Dr izlenicek yolu belirliyor gerisi ekip işi.ben ilkini devlette yaptırdım orda da muhteşem bi ilgi alaka yoktu yani.

F Fatimaaise Bende Semra kahraman ı düşünüyorum.bizde morfoloji ve ileri hareketli sorunlarımız var.bende de tiroit var ama onu kontrol altına alındık.sakıncası yoksa ücret nrkadardı ilk görüşmeye randevulu gidiliyor dimi?
@minikgelin ilki devlet hastanesinde.anladığım kadarıyla bu işte merkez ve laboratuvar çok önemli..
Canım benim eşiminde morfoloji si 1 di bendede polikistik over var Serdar Koçta tedavi oldum Bahçelievler Medical Parkta çok başarılı ilaçlar dahil 5800 tl ödedim çok şükür hamileyim o kadar para verme yazık çok ilgili bir dr

Cnm sizin sorun neydi peki? Morfoloji bozukluğu olup da yücel hocaya giden bulamadım daha.

Bizim azospermdi cnm eşim mikrotese oldu sperm kalitemiz çok kötüydü imsi uygulandı 13 yumurtadan 5 i döllendi 2 si 5. Güne gitti ikiside transfer edildi biri tuttu çok şükür

Yücel hocanın konusuna bakarsan morfoloji sorunuyla gidip hamile kalanlat bat

Bizim azospermdi cnm eşim mikrotese oldu sperm kalitemiz çok kötüydü imsi uygulandı 13 yumurtadan 5 i döllendi 2 si 5. Güne gitti ikiside transfer edildi biri tuttu çok şükür

Yücel hocanın konusuna bakarsan morfoloji sorunuyla gidip hamile kalanlat bat
Cnm buldum topiği, uzun zamndır var sanırım, bayağı zaman alacak okumam :) çok teşekkürler cnm.

Canım benim eşiminde morfoloji si 1 di bendede polikistik over var Serdar Koçta tedavi oldum Bahçelievler Medical Parkta çok başarılı ilaçlar dahil 5800 tl ödedim çok şükür hamileyim o kadar para verme yazık çok ilgili bir dr

Çok teşekkür ederim canım
Hepsiyle görüşmek lazım bence çünkü önümüzdeki adetten sonra başlamam lazım vakit kaybetmek istemiyorum

Arkadaşlar Merhaba. Eylülde bebek öncesi kontrol için doktora gittim çikolata kisti dedi. Rahim kalınlaşması var dedi. Endometriozis. Hormon kontrolleri yapıldı. Hepsi normal. Rahim kalınlığı içinde yoksa yapıldı temiz. Ama yaşım 35 oldu ocakta doktor 3 ay deneyin. Olmazsa zaman kaybetmeyelim dedi. 3 aydır olmuyor. Şimdi ben 10 gibi hastalancam. Doktora nr zaman gitmem gerek. Ve tüp bebek için nasıl bi yol izlememiz gerek yardımcı olurmusunuz? Bir de bu işin masrafı nedir? Bilgi verebilirmisimiz?

Sağol cnm iyiyim. Hangi tehlikeyi cnm? Benim bebeğimin kalbi durdu 8 haftalıktı ,geçen hafta oldu.
Ayyy cnm bnm ya İnan okumadım cok uzuldummm :KK43: ins bu sefer olacak cnm ins of kızlar tupbebegede inancım kalmadı gibi yaaa bir cok arkadas var olumlu ilerleyen ama bilmiyorum %40 olumlu olupta kaybediyor :KK43:(((((

Arkadaşlar Merhaba. Eylülde bebek öncesi kontrol için doktora gittim çikolata kisti dedi. Rahim kalınlaşması var dedi. Endometriozis. Hormon kontrolleri yapıldı. Hepsi normal. Rahim kalınlığı içinde yoksa yapıldı temiz. Ama yaşım 35 oldu ocakta doktor 3 ay deneyin. Olmazsa zaman kaybetmeyelim dedi. 3 aydır olmuyor. Şimdi ben 10 gibi hastalancam. Doktora nr zaman gitmem gerek. Ve tüp bebek için nasıl bi yol izlememiz gerek yardımcı olurmusunuz? Bir de bu işin masrafı nedir? Bilgi verebilirmisimiz?
Cnm en geç adetin 2ci veya 3cu gunü gitmen gerekiyor nasıl bir yol derken ona Dr karar veriyor cnm ins olumlu sonuclar alırsın Yasin okadarda cok dgl bence 40yasinda deneyenler var fiyat olarak biz 6000civari verdik hersey dahil Bahçecide tekrardan olumlu sonuclar alırsın ins cnm bnm

X