2016 Aralik tup bebek

E
cnm gıttım cok şükür bebıs ıyıymıs. 8 mm olmuş kalbını de duyduk 130 atıyormuş kesenın alt tarafında az bır kanama var dedı. alahıma şükür dualarımız kabul oldu sımdılık. merak eden dualarını esırgemeyen arkadaslarıma gonulden tsk ederım. ıyıkı varsınız..
hadi gözümüz Aydın cnm :)

demrelimadam demrelimadam size bi sorum olacaktı.acaba dna sperm hasar testinden bahsetmissiniz.yanlış olmasam nasil bi test kan ile mi veriliyor.yoksa sperm testi ile mi?sperm testi normal çıksa bile yapiliyor mu?

Bende bilmiyorum nasıl yapıldığını genetik testler yaptırayım önce daha ona sıra gelmedi

Cnm eşim azospermi sperm çıkışı Yok tüm testleri yaptırmıştık eşime araştırma hastahanesinde temiz çıkmıştı ilk tese öncesi tedavi oldu 3 ay tüm spermler kaliteli çıktı 18 yumurtamı dölledi
Bu son seferde malesef tese olmayız dondurulmuş sperm ile oluruz dedik ama teseyi uygun gördü doktor ama eşim ilaç kulllanmadı öncesinde okdr çok farkediyormuş ki ozaman anladım 12 yumurtamdan sadece 2 tanesi 5. Güne geldi ...
Deişik bi olay bu tüp bebek ben negatifi de gördük pozitifinde gördüm düşük olayınızda gördüm bi tüp bebekte başına gelecek herşeyi gördüm bende sorun yok konulan embriyolar hep kaliteli idi.. rabbim nasip etmek isteyince hiç bi engel kalmıyor ben burda neler gördüm 2. Gün embriyosu olup kalitesiz olup kadının rahmimde sorun olup halime kalanları,imkansız diyip kendiliğinden hamile kalanı ,hiç bi sorunu yokken hamile kalamayanı...
nasip kısmet işi biz elimizden geleni yapalım takdir rabbimin

Sizde bayağ süreçten geçmişsiniz tüm bunlar kaç yılda oldu peki canım. Genetikler inş temiz çıkar sonra DNA hasarına baktırcam

Sizde bayağ süreçten geçmişsiniz tüm bunlar kaç yılda oldu peki canım. Genetikler inş temiz çıkar sonra DNA hasarına baktırcam
Cnm biz 5 sene önce tese olduk hemen transfer oldu o ay ama tutmadı 1 ay bekledim bidaha denedim dondurulmuş ile kızıma hamile kaldım
Sonra kızıma kardeş istedik 4 ay önce denedik düşük yaptım iki ay ara verdim bidaha yaptım hamileyim rabbim tamamına erdirirse inş

Ay

ölüyorum bugün hem bas agrısı hem de mide bulantısı var bende kalkıp iceyim bi parol. Birde benim bugün vajinamdan aşagı dogru inen bi ağrım oluyor yürürken özellikle korkmalı mıyım ?
Hepsi bendede var valla:KK43:
Baş agrım sürekli olmasada ara ara oluyor dayanamıyorum valla
Benim o vajina agrısı dün baya vardı bugun yok oda ara ara oluyor
Migde bulantım çok deil ama sürekli bi hafif bulantı oluyor özellikle aç kalınca illa iki saatte bir tuzlu bşyler yemem lazım :)

Hepsi bendede var valla:KK43:
Baş agrım sürekli olmasada ara ara oluyor dayanamıyorum valla
Benim o vajina agrısı dün baya vardı bugun yok oda ara ara oluyor
Migde bulantım çok deil ama sürekli bi hafif bulantı oluyor özellikle aç kalınca illa iki saatte bir tuzlu bşyler yemem lazım :)
Îyi bari yalnız değilmisim :)

Ay

ölüyorum bugün hem bas agrısı hem de mide bulantısı var bende kalkıp iceyim bi parol. Birde benim bugün vajinamdan aşagı dogru inen bi ağrım oluyor yürürken özellikle korkmalı mıyım ?
Canım ben o vajin ağrısını bayadır çekiyordum sonra azaldı biraz bu seferde yeşil akıntı başladı bende enfeksiyon var seninki değildir inşallah iki gündür de popom çıkacak gibi belkide bebekler büyüdüğü içindir

Canım ben o vajin ağrısını bayadır çekiyordum sonra azaldı biraz bu seferde yeşil akıntı başladı bende enfeksiyon var seninki değildir inşallah iki gündür de popom çıkacak gibi belkide bebekler büyüdüğü içindir
Bende de oldu ara ara kalça ağrısı hepimizde aynı belirtiler varsa bir anormallik yok demek :)

Ay

Benimde mide bulantim cok oluyo sabahlari kusuyorum artik. Tuzlu yeyin diyolar,mide ac kalmayacakmis bide.
Her hafta farkli bi agri oluyo, bas agrisi icin bol su iç canım

Kızlar başınız ağrıyormu benim ara ara agrıyor parol içiyorum hafifliyor okdr :KK43:
Benimde dün ağrıdı yattım uyudum hemen. Ama asıl benim alt bacaklarım çok ağrıyor. Kaç haftadır yatıyorum ondan mı acaba. Birde iğne yerlerim nafile elde ısıtsamda ovalasamda taş gibi oldu. Yer kalmadığından acıyor bayağa.

Benimde dün ağrıdı yattım uyudum hemen. Ama asıl benim alt bacaklarım çok ağrıyor. Kaç haftadır yatıyorum ondan mı acaba. Birde iğne yerlerim nafile elde ısıtsamda ovalasamda taş gibi oldu. Yer kalmadığından acıyor bayağa.
:KK43::KK43: allah yardımcımız olsun bitermi acaba bu günler :KK43: yatmaktan heryerim agrıyor benimde zamanda geçmiyor :KK43:

Bebişleri kucağınıza aldığınızda o boynunun kökündeki miss kokuyu içinize çektiğinizde iyiki katlanmışım diyeceksiniz bence.ben tatmadım ilk denemem negatif ama siz kalbinizi serin tutun kızlar.bence herşeye değer.sonu güzel olucak inşallah hepinizin.

Bebişleri kucağınıza aldığınızda o boynunun kökündeki miss kokuyu içinize çektiğinizde iyiki katlanmışım diyeceksiniz bence.ben tatmadım ilk denemem negatif ama siz kalbinizi serin tutun kızlar.bence herşeye değer.sonu güzel olucak inşallah hepinizin.
Öyle cnm zor ama geçer inş
Ben sanki ilk hamileliğimi yaşıyor gibiyim unutmuşum herşeyi :)
İlk deneme negatif diye üzülme bu yol uzun bisüreç keşke ilk denemede herkes hamile kalsa ama olmuyor malesef bende ilk denememde negatifi gördüm bak şimdi rabbim nasip ederse eger 3 çoçuğum olcak bunu yazarken bile garipsiyorum tek bile benim için hayaldi çünkü :)

Öyle cnm zor ama geçer inş
Ben sanki ilk hamileliğimi yaşıyor gibiyim unutmuşum herşeyi :)
İlk deneme negatif diye üzülme bu yol uzun bisüreç keşke ilk denemede herkes hamile kalsa ama olmuyor malesef bende ilk denememde negatifi gördüm bak şimdi rabbim nasip ederse eger 3 çoçuğum olcak bunu yazarken bile garipsiyorum tek bile benim için hayaldi çünkü :)

Üzülmemeye çalışıyorum.ama işte bazen olmuyo.inşallah sağlıcakla alacaksın ikizleri kucağına kucak dolusu sevgi olucak üç tanesiyle.yazdım ama kimseden cvp alamadım ikinci deneme için Semra kahraman ı düşünüyorum. Kimsenin bi fikri yok mu?sen nerde yaptırdın?

Ya kızlar beni kokudan ziyade çiğ et gibi şeyler gördüğümde kusuyorum. Bu nedir çok saçma değilmi. Balık tavuk ve ettten tiksiniyorum. Eskiden çok severdim.:eek:

X