- 27 Kasım 2016
- 579
- 510
- 45
Canim yaa gecmis olsun... Acaba neden olmuski bukadar kanaman? Nasilda korkmusundurCnm 5 gün önce acayip bi kanamam oldu bacaklarımdan aşagı indi doktor hastahanede yatırdı iki gün çok şükür şimdi leke geliyor salı kontrolüm var korkularım çok nasıl gececek zaman bilmiyorum yatıyorum sürekli nereye kdr yatcam iş yerine rapor götürdüm rabbi m sonuna kdr getirsin inş
İyiler şimdilik cnm hiç bşy söylemedi riski dedi doktorCanim yaa gecmis olsun... Acaba neden olmuski bukadar kanaman? Nasilda korkmusundurbebekler nasillar
Herzaman dualarımdasınız cnm Bnm rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş zor bi süreç her anı zorİnşallah olur bu sefer canım dua et nolur bizlere hamiş annelerin duaları kabul olur derler :)
Günaydın cnm ultrason bebeğe çok sık olursa zarar verebilir. O yzden haftada bir gitsen daha iyi olur. Benim bebeğimin kalbi durmuştu geçen hafta biliyorsun, benğm içime doğdu kendimi bir garip hissettim hatta doktora ilk sorum kalbi dursa anlarmıyom oldu muayeneden önce. Kötüyü çağırma, stres yapma rahat ol bebişin senle korkma.birde şu el dopler i oluyor ya evde bebegin kalbini dinleme cihazları nette 100 liraya falan var kullanan var mı işe yarar birsey mi ? benim gibi bşr paranoyağa ancak öyle bisey lazım
Günaydın cnm ultrason bebeğe çok sık olursa zarar verebilir. O yzden haftada bir gitsen daha iyi olur. Benim bebeğimin kalbi durmuştu geçen hafta biliyorsun, benğm içime doğdu kendimi bir garip hissettim hatta doktora ilk sorum kalbi dursa anlarmıyom oldu muayeneden önce. Kötüyü çağırma, stres yapma rahat ol bebişin senle korkma.
Cnm aynı sey hepimizde var. Korkma düşünme bunları. Ceyda düvenci youtube da annetv diye program yapıyor. Onunda ilk çocuğu problemli olduğu için aynı korkuları yaşadığını anlatıyor. Rahatlama müziği açıp güzel şeyler hayal edin diyor. Ben dün yaptım çok rahatladım. Dene sende.kızlar bende acayip bi paranoya var her gun doktora gıtmek istiyorum sanıyorum bebegime bisey olacakkalbi dursa biz anlar mıyız
Canım benim doktorum kendisi çağırdı bi hafta sonra gel diye azarlamaya hiç hakkı yok bem tüp bebek diyince daha iyi ilgilendi bana hep hatırlat dedi tüp bebek olduğunu her gitmemde bakıyor ultrason dan kalbinide dinlettiriyor sen sıkma canını iyidir bebeğin3 haftamız kaldı canım riskli dönemi atlatacağız inşallah
ben hayattan soğudum o paranoya yüzünden her an aklımda bi an unutsam mutlu oluyorum allahım esirgesin emanetlerini hepimizinkızlar bende acayip bi paranoya var her gun doktora gıtmek istiyorum sanıyorum bebegime bisey olacakkalbi dursa biz anlar mıyız
Cnm hcg değerlerimin sıfırlanmasımı gerekli testleri yapmak için? Sordunmu onuda? Pazartesi kendi doktoruma kontrole gidecem , kürtaj sonrası bir hafta sonra gel bakalım dedi. Ona da ayrıntılı soracam bu testleri bakalım ne diycek. Benim bebeğimin kalbinin durmasının nedeni genetik değil gibi geliyor bana. Ondan bir hafta önce kalbini dinledik, doktor gümbür gümbür çok kuvvetli atıyor dedi. Bir hafta sonra ben şok oldum. Kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum. Onçin yaptıracam testleri. Kanının akışkan olmasıyla alaklı değilmiş dedi bir arkadş burda bu sorunun anaca testte anlaşılıyormuş. Genetik olsa büyümesi de sorunlu olurdu yada kanamam olurdu yada kalbimzayıf atardı falan gibi geliyor bana yasa kendimi avutuyorumdur. Bu topiktede bunları yazmak beni rahatsız ediyor, kızların okuyup etkilenmelerini de istemiyorum açıkçası. Ama topiğe girende pek kalmadı sanırım artık.Bende hep birşeylerin ters gideceğini hissettim öylede oldu morfoloji düşük yapıyormuş diye bildiğim için içim hiç bir zaman rahat etmedi. Ben devlet hastanesi ile görüştüm canım test yapacaklarını söylediler.Bu test sonuçları çıksın doğal yolla devam edicem bir yıl . Devlette sonuçlar bir ayı buluyormuş ama. İnş temiz çıkar testlerim
evet canım dün okudum bebegini kaybetiğini cok üzüldüm tekrar acını hatırlatmak istemediğim icin b irsey yazamadım sanaGünaydın cnm ultrason bebeğe çok sık olursa zarar verebilir. O yzden haftada bir gitsen daha iyi olur. Benim bebeğimin kalbi durmuştu geçen hafta biliyorsun, benğm içime doğdu kendimi bir garip hissettim hatta doktora ilk sorum kalbi dursa anlarmıyom oldu muayeneden önce. Kötüyü çağırma, stres yapma rahat ol bebişin senle korkma.
aynen bende öyleyim sabah uyandım gozümü acmamla aglamam bir oldu psikolojim bozulmuş sanırımCanım benim doktorum kendisi çağırdı bi hafta sonra gel diye azarlamaya hiç hakkı yok bem tüp bebek diyince daha iyi ilgilendi bana hep hatırlat dedi tüp bebek olduğunu her gitmemde bakıyor ultrason dan kalbinide dinlettiriyor sen sıkma canını iyidir bebeğin
tmm cnm cok sagol tavsiyelerini dikkate alacagım mutlakaCnm aynı sey hepimizde var. Korkma düşünme bunları. Ceyda düvenci youtube da annetv diye program yapıyor. Onunda ilk çocuğu problemli olduğu için aynı korkuları yaşadığını anlatıyor. Rahatlama müziği açıp güzel şeyler hayal edin diyor. Ben dün yaptım çok rahatladım. Dene sende.
Ben var ya ölenlere imreniyordum kurtuldular diye öyle yedim kafayı rabbim affetsin geçer inşallah bu haller yoksa gidişat iyi değil bendeaynen bende öyleyim sabah uyandım gozümü acmamla aglamam bir oldu psikolojim bozulmuş sanırım
çokça dua etmekten baska birsey gelmiyor elden rabbime emanet olsn hepsiBen var ya ölenlere imreniyordum kurtuldular diye öyle yedim kafayı rabbim affetsin geçer inşallah bu haller yoksa gidişat iyi değil bende
Cnm 8+2 de gittim doktora tam 8 haftalıktı kesede bebekte. Doktorda şok oldu. Boyutundan dolayı anca bir gün olmuş dedi duralı. Dünya başıma yıkıldı. Emin olmak için 4 boyutlu ultrasonda da baktılar, orda daha belirgindi bebek, kordonuna kadar net gördüm. Bir haftadır gece gözümü her kapadığımda o görüntü var gözümün önünde.evet canım dün okudum bebegini kaybetiğini cok üzüldüm tekrar acını hatırlatmak istemediğim icin b irsey yazamadım sanapes etmeyecegiz anne olana kadar ugrasacagız bu yolda rabbim yar ve yardımcın olsn.
kac haftalıkken durmuştu kalbi?nedeni neymiş belli mi peki?
canım benim yaaCnm 8+2 de gittim doktora tam 8 haftalıktı kesede bebekte. Doktorda şok oldu. Boyutundan dolayı anca bir gün olmuş dedi duralı. Dünya başıma yıkıldı. Emin olmak için 4 boyutlu ultrasonda da baktılar, orda daha belirgindi bebek, kordonuna kadar net gördüm. Bir haftadır gece gözümü her kapadığımda o görüntü var gözümün önünde.
bende kabızlık var biraz ondan şişim bendeKızlar sizdede şişkinlik varmı ben çok fenayım patlıyacak gibiyim yaa
Sağol cnm benim. Allahım bebeğini kucağına alacağın günüde göstersin sana.canım benim yaa
Allah tez vakitte hayırlı haberlerle unuttursun inşallah bu acını