2016 Aralik tup bebek

Kızlar selam aralık ayı transfer olup negatif sonucumu almıstı belki hatırlarsınız bugünde adet oldum ve nasip olursa yarın doktora gidip dondurulmuşlarımla tekrardan tedaviye başlamayı düşünüyorum. Dondurulmus embriyo transferi nasıl oluyo süreci falan bilen varmı ?

KıZlar merhaba transferimi bugün yaptırdım ve en zoru geldi beklemek beklemek ilk denemem ve iki tane embriyom var allah yardımcımız olsun
canm rabim yardımcın olsun sıkı sıkı tutunsun bebişlerin sana. kendini çok sıkma aklını oyalayacak şeyler bul. devamlı aklın orda olmasın. ufak ufak gezin evinle işinle ilgilen ama kendini de asla yorma. işallah güzel haberler verirsin bize burda.

Hayırlısı olsun cnm, benğm de 2. Denemem dondurulmuşla olmuştu. Dondurulmuş teansferde tutma olasılığı daha yüksektir, nedeni de rahmğn olması gereken durumunu doktorlar ilaçlarla ayarlıyor cnm.adetin 2. Günü rahim kalınlığına bakılır cnm, iki güne bir falan doktorun kontrol edecektir seni gerekli ilaçlarıda vercek sana . On günle ıkı hafta arası da transferin yapılacak. Daha az yıpratıcı bir süreçtir. Hakkında hayırlısı cnm.

Teşekkür ederim canım amin inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur

Sağol canım amin amin inşallah .... ne güzel tavsiyeler verdinben unutuyorum durumumu gayet rahatım inşallah 12 gün geçecek 5.gün embriyosu koydu doktorum ve 6 veya 7 gün tutunacağını söyledi iki gün benim için çok önemli allahım nasip edecek inşallah

Canm ankara hrsde tarık aksuda yaptırabilirsin ben memmunum negatifi almama rağmen ilgisi çok güzeldi en azından hala bile soruyor toparlandın mı diye bizim biraz kaan hocanın hatasına kurban gittik o yüzden tutmadı gerçi rabbim nasip etmedi kaan hoca bahane rabbim ol dedikten sonra her şekilde olur ikiside iyi adamlar sevdim onları

Kıslar günaydın dün transferim yapıldı 14 gun bekleme sürecine girdim isteyen herkese Allah nasip eder inş insanın içi bi garip oluyor yan tarafa yatsam bile korkuyorumdoktor kabızlığa dikkat dedi, bol protein sebze dedi ve ilaçlar var ınş en kısa zamanda hepimizin yüzü gülen

Kızlarr günaydın bugün hastaneye gidicektim ama doktorum yokmus bende başka hocaya görünmek istemedigim için gitmedim yarın belki gelebilir yarın gelin dediler. Yarın da adetimin 3.günü oluyo dondurulmus tedavisi için adetin 2.günü git dediler bana acaba bi sıkıntı olurmu?

Cnm benimde dondurulmuştu sanırım benı 2. GUN cagrdılar gıdebılırsın cunku rutin süreç var muhakkak sor hastaneye 3 olur mu dıye

Cnm sen git bugün mutlaka, zaten seni kontrol edip estrofem başlatacak. Rahim kalınlığın incemi ona bakacak. Daha sonra kendi doktoruna devam edersin. 3. Gün geç olur heralde.

Cnm sen git bugün mutlaka, zaten seni kontrol edip estrofem başlatacak. Rahim kalınlığın incemi ona bakacak. Daha sonra kendi doktoruna devam edersin. 3. Gün geç olur heralde.
Gitmedim canım cünkü en son negatif sonucumu aldıgımda da kendi doktorumu göremedim simdide böyle olunca sinirlendim ordaki sekretere sordum ama nette de hep okudugumda 3.gün başlanır yazıo genelde ben bide hemşireye soruym en iyisi araıp

Aradım simdi canım hemşireyle konustum eger sorun olursa simdi hemen geliyim dedim yok bişey olmaz Yarın sabah gelsenizde olur dedi

Yok cnm adetin 5. Gününe kdr gidebilirsin stres etme kendine .. zaten dondurulmuşta estrofem verecek içeceksin ben adet olunca gitmiştim bide transfer öncesi bir kere gittim yani toplamda trasnfere kdr iki kez baktı çok basit gerçekten

Cnm merhaba. Nasıl oldun. Gittinmi tekrar doktora. Benim devam ediyo hala damla damla. Doktorlar kötü bişey söylemediler şuana kadar. İnşallah sağlıkla devam eder bebeklerimizz.

Cnm 5. Gün embriyosu trasnferin ilk 3 günü tutuyor sen 3 gün dinlen güzelce :)
Gözün aydın cnm Bnm ananas ye mutlaka kuru kayısı ye kabız olmazsın

Cnm nasılsın? Çıkardılarmı seni eve? Sürekli yat , dikkat et kendine.

Cnm merhaba. Nasıl oldun. Gittinmi tekrar doktora. Benim devam ediyo hala damla damla. Doktorlar kötü bişey söylemediler şuana kadar. İnşallah sağlıkla devam eder bebeklerimizz.
Cnm leke geliyor iki gündür inş geçer o kanamaya düşmediyse düşmez daha diyesim geliyor hayatımda okdr kanı hiç görmemiştim salı doktora gitcem bakalım nediycek leke geldiginden beri moralim düzeldi biraz rabbim tamamına erdirsin hepimizin ama Doğuma kdr elim yüreğimde olcak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…