- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
İki gündür evdeyim cnm valla yatmaktan boynum sırtım agrıdı ama başka yapacak bşyde yok elimizden geleni yapıyoruz rabbim inş sonunu güzel eylemiştir nasıl gececek bu 7 ay bilmiyorumCnm nasılsın? Çıkardılarmı seni eve? Sürekli yat , dikkat et kendine.
Allah razı olsun cnm iyiyiz şimdilik şok korkuyorum kan gelecek diye psikolojim yerle bir oldu leke geliyor iki gündür kan gelmesinde lekeye razıyım
Cok guzel olucak sonu cnm umutlu ve pozitif olalım Ins bızde bu sınavı atlatıcazİki gündür evdeyim cnm valla yatmaktan boynum sırtım agrıdı ama başka yapacak bşyde yok elimizden geleni yapıyoruz rabbim inş sonunu güzel eylemiştir nasıl gececek bu 7 ay bilmiyorum
İnş cnm Bnm inş rabbim bu günleri gülümseyerek anlatmayı nasip etsin sanırım ikiz gebelikte sürekli kanama oluyor sanırım alışmak lazımCok guzel olucak sonu cnm umutlu ve pozitif olalım Ins bızde bu sınavı atlatıcaz
Cnm ben transfer oldum 3 saat sonra 1 saatlik yolla eve döndüm ve yol çok kötü idi vesvese etme allahın izini ile bşy olmaz ... hatta bundan önceki transferlerimde 1 en fazla 2 saat yatıp dönüyordum eve :)doktoruma kalsa 15 dk yatıp evine git demişti ama ben vesvese ettiğimden yattım bi kaç saatKıslar aksam transfer oldu o gece otelde kaldım 2_3 saat yolumuz doktor gıdebılırsın evine dedı yapcak bişey yok Rabbım ol derse olur
Canm ankara hrsde tarık aksuda yaptırabilirsin ben memmunum negatifi almama rağmen ilgisi çok güzeldi en azından hala bile soruyor toparlandın mı diye bizim biraz kaan hocanın hatasına kurban gittik o yüzden tutmadı gerçi rabbim nasip etmedi kaan hoca bahane rabbim ol dedikten sonra her şekilde olur ikiside iyi adamlar sevdim onları
Canim hayirdir birseymi oldu...? Ben kacirmisim.. Mailime yeni msj bildirmesi gelmiyor bu nedenle kimseyi takip edemedim...Allah razı olsun cnm iyiyiz şimdilik şok korkuyorum kan gelecek diye psikolojim yerle bir oldu leke geliyor iki gündür kan gelmesinde lekeye razıyım
Cnm 5 gün önce acayip bi kanamam oldu bacaklarımdan aşagı indi doktor hastahanede yatırdı iki gün çok şükür şimdi leke geliyor salı kontrolüm var korkularım çok nasıl gececek zaman bilmiyorum yatıyorum sürekli nereye kdr yatcam iş yerine rapor götürdüm rabbi m sonuna kdr getirsin inşCanim hayirdir birseymi oldu...? Ben kacirmisim.. Mailime yeni msj bildirmesi gelmiyor bu nedenle kimseyi takip edemedim...
İnsaallah iyisinizdir canim benimm
Anladım canım çok uzun sürüyomu peki süreç?Yok cnm adetin 5. Gününe kdr gidebilirsin stres etme kendine .. zaten dondurulmuşta estrofem verecek içeceksin ben adet olunca gitmiştim bide transfer öncesi bir kere gittim yani toplamda trasnfere kdr iki kez baktı çok basit gerçekten
Trasnferim adetin 18. Günü olmuştu cnm ortalama 17-22. Günleri arasında oluyormuşAnladım canım çok uzun sürüyomu peki süreç?
Canım çok geçmiş olsun boşver yat dinlen hiçbir şey bebeklerinde ne önemli değilCnm 5 gün önce acayip bi kanamam oldu bacaklarımdan aşagı indi doktor hastahanede yatırdı iki gün çok şükür şimdi leke geliyor salı kontrolüm var korkularım çok nasıl gececek zaman bilmiyorum yatıyorum sürekli nereye kdr yatcam iş yerine rapor götürdüm rabbi m sonuna kdr getirsin inş
Bende sürekli gidiyorum cnm mecbur bakılıyor bebeğe. Ama kalp atışını dinletmiyorlar. O zararlı dedi doktor.Ben bugün doktora gittim beni azarladı daha 8 gün olmuş geleli neden erken geldim ultrason bebeğe zararlı dedi. Ben dedim çarpıntım oluyo göğsüm sıkısıyo ondan geldim dedim. Salı günü ayrıntılı ultrason girecekmişim. Çok mu zararlı ultrasona girmek . Çocuğumu göstermedi bana.
Canım ben de pıhtılaşma var bi de tüp bebek bu kontrol edilmesi gerekmezmi neyse salı günü detaylı ultrasonda daha net görürümBende sürekli gidiyorum cnm mecbur bakılıyor bebeğe. Ama kalp atışını dinletmiyorlar. O zararlı dedi doktor.
Doktorlar istenilen ilgiyi göstermiyor malesef. Bizim gebeliğimiz farklı neticede. İnsan bildiği bişey bile olsa olumsuzluk yaşayınca illede doktoru görmek istiyor. Allahım yardımcımız olsun. 12 haftayı geçirsekte rahat bir nefes alsakCanım ben de pıhtılaşma var bi de tüp bebek bu kontrol edilmesi gerekmezmi neyse salı günü detaylı ultrasonda daha net görürüm
3 haftamız kaldı canım riskli dönemi atlatacağız inşallahDoktorlar istenilen ilgiyi göstermiyor malesef. Bizim gebeliğimiz farklı neticede. İnsan bildiği bişey bile olsa olumsuzluk yaşayınca illede doktoru görmek istiyor. Allahım yardımcımız olsun. 12 haftayı geçirsekte rahat bir nefes alsak
İnşallah tek dileğim bu3 haftamız kaldı canım riskli dönemi atlatacağız inşallah
Hiç bşy olmaz korkma cnm ben kızımda her hafta gidiyordum korkumdan :) iki doktor seçtim ozaman kedime bir hafta birine diger hafta beşine gidiyordum :) 3 ay bitince kendi doktoruma devam ettim yoruldum her hafta gitmekten :) ama ilk 3 ay insan merak ediyor gerçekten zor elde ediyoruz kusura bakmasın doktorlarda :)Ben bugün doktora gittim beni azarladı daha 8 gün olmuş geleli neden erken geldim ultrason bebeğe zararlı dedi. Ben dedim çarpıntım oluyo göğsüm sıkısıyo ondan geldim dedim. Salı günü ayrıntılı ultrason girecekmişim. Çok mu zararlı ultrasona girmek . Çocuğumu göstermedi bana.
Öyle valla cnm Bnm neyapalım bugünlerde gececek inş rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCanım çok geçmiş olsun boşver yat dinlen hiçbir şey bebeklerinde ne önemli değil
Ama var ya doguranaa kadar rahat yok bize belli
İnşallah olur bu sefer canım dua et nolur bizlere hamiş annelerin duaları kabul olur derler :)Trasnferim adetin 18. Günü olmuştu cnm ortalama 17-22. Günleri arasında oluyormuş