2016 Aralik tup bebek

Cnm nasılsın? Çıkardılarmı seni eve? Sürekli yat , dikkat et kendine.
İki gündür evdeyim cnm valla yatmaktan boynum sırtım agrıdı ama başka yapacak bşyde yok elimizden geleni yapıyoruz rabbim inş sonunu güzel eylemiştir nasıl gececek bu 7 ay bilmiyorum

İki gündür evdeyim cnm valla yatmaktan boynum sırtım agrıdı ama başka yapacak bşyde yok elimizden geleni yapıyoruz rabbim inş sonunu güzel eylemiştir nasıl gececek bu 7 ay bilmiyorum
Cok guzel olucak sonu cnm umutlu ve pozitif olalım Ins bızde bu sınavı atlatıcaz

Kıslar aksam transfer oldu o gece otelde kaldım 2_3 saat yolumuz doktor gıdebılırsın evine dedı yapcak bişey yok Rabbım ol derse olur

Kıslar aksam transfer oldu o gece otelde kaldım 2_3 saat yolumuz doktor gıdebılırsın evine dedı yapcak bişey yok Rabbım ol derse olur
Cnm ben transfer oldum 3 saat sonra 1 saatlik yolla eve döndüm ve yol çok kötü idi vesvese etme allahın izini ile bşy olmaz ... hatta bundan önceki transferlerimde 1 en fazla 2 saat yatıp dönüyordum eve :)doktoruma kalsa 15 dk yatıp evine git demişti ama ben vesvese ettiğimden yattım bi kaç saat

Teşekkür ederim canım. Ben istanbul dayım.ilkini devlette yaptırdım rapor çıkmıştı.ama hastanedeki kadın ilaç raporu bu dedi.hiç bişey anlamadım.hakkımızda hayırlısı olsun.

Allah razı olsun cnm iyiyiz şimdilik şok korkuyorum kan gelecek diye psikolojim yerle bir oldu leke geliyor iki gündür kan gelmesinde lekeye razıyım
Canim hayirdir birseymi oldu...? Ben kacirmisim.. Mailime yeni msj bildirmesi gelmiyor bu nedenle kimseyi takip edemedim...
İnsaallah iyisinizdir canim benimm

Canim hayirdir birseymi oldu...? Ben kacirmisim.. Mailime yeni msj bildirmesi gelmiyor bu nedenle kimseyi takip edemedim...
İnsaallah iyisinizdir canim benimm
Cnm 5 gün önce acayip bi kanamam oldu bacaklarımdan aşagı indi doktor hastahanede yatırdı iki gün çok şükür şimdi leke geliyor salı kontrolüm var korkularım çok nasıl gececek zaman bilmiyorum yatıyorum sürekli nereye kdr yatcam iş yerine rapor götürdüm rabbi m sonuna kdr getirsin inş

Anladım canım çok uzun sürüyomu peki süreç?

Canım çok geçmiş olsun boşver yat dinlen hiçbir şey bebeklerinde ne önemli değil
Ama var ya doguranaa kadar rahat yok bize belli

Ben bugün doktora gittim beni azarladı daha 8 gün olmuş geleli neden erken geldim ultrason bebeğe zararlı dedi. Ben dedim çarpıntım oluyo göğsüm sıkısıyo ondan geldim dedim. Salı günü ayrıntılı ultrason girecekmişim. Çok mu zararlı ultrasona girmek . Çocuğumu göstermedi bana.

Bende sürekli gidiyorum cnm mecbur bakılıyor bebeğe. Ama kalp atışını dinletmiyorlar. O zararlı dedi doktor.

Canım ben de pıhtılaşma var bi de tüp bebek bu kontrol edilmesi gerekmezmi neyse salı günü detaylı ultrasonda daha net görürüm
Doktorlar istenilen ilgiyi göstermiyor malesef. Bizim gebeliğimiz farklı neticede. İnsan bildiği bişey bile olsa olumsuzluk yaşayınca illede doktoru görmek istiyor. Allahım yardımcımız olsun. 12 haftayı geçirsekte rahat bir nefes alsak

3 haftamız kaldı canım riskli dönemi atlatacağız inşallah

Hiç bşy olmaz korkma cnm ben kızımda her hafta gidiyordum korkumdan :) iki doktor seçtim ozaman kedime bir hafta birine diger hafta beşine gidiyordum :) 3 ay bitince kendi doktoruma devam ettim yoruldum her hafta gitmekten :) ama ilk 3 ay insan merak ediyor gerçekten zor elde ediyoruz kusura bakmasın doktorlarda :)
Canım çok geçmiş olsun boşver yat dinlen hiçbir şey bebeklerinde ne önemli değil
Ama var ya doguranaa kadar rahat yok bize belli
Öyle valla cnm Bnm neyapalım bugünlerde gececek inş rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…