- 14 Nisan 2016
- 394
- 197
amin hepimize inşallahSağol cnm benim. Allahım bebeğini kucağına alacağın günüde göstersin sana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin hepimize inşallahSağol cnm benim. Allahım bebeğini kucağına alacağın günüde göstersin sana.
Cnm hcg değerlerimin sıfırlanmasımı gerekli testleri yapmak için? Sordunmu onuda? Pazartesi kendi doktoruma kontrole gidecem , kürtaj sonrası bir hafta sonra gel bakalım dedi. Ona da ayrıntılı soracam bu testleri bakalım ne diycek. Benim bebeğimin kalbinin durmasının nedeni genetik değil gibi geliyor bana. Ondan bir hafta önce kalbini dinledik, doktor gümbür gümbür çok kuvvetli atıyor dedi. Bir hafta sonra ben şok oldum. Kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum. Onçin yaptıracam testleri. Kanının akışkan olmasıyla alaklı değilmiş dedi bir arkadş burda bu sorunun anaca testte anlaşılıyormuş. Genetik olsa büyümesi de sorunlu olurdu yada kanamam olurdu yada kalbimzayıf atardı falan gibi geliyor bana yasa kendimi avutuyorumdur. Bu topiktede bunları yazmak beni rahatsız ediyor, kızların okuyup etkilenmelerini de istemiyorum açıkçası. Ama topiğe girende pek kalmadı sanırım artık.
Cnm gördüm diğer topiğide senin orayada yazdım. Benim 14 yumurta toplanmıştı ilk 10 u döllenmişti 6 sı 5. Güne gidebilmişti. İlk denemmde 1i tuttu boş gebelikle sonuçlandı. 2. Denemde de 1 i tuttu zaten biliyosun durumu. Doktorun demesi spermler zaten sorunlu ondan oldu böyle.kan oıhtılaşması çıkarsa beneğimi pisi pisine kaybettim diycem ama en azından bir dahakinde bunun tedavisi var diye avunucam ama dna çıkarsa o daha zor bir süreç. Oluşan embriyoların bir de pgt süreci olacak .Sen yinede gir bana da haber ver canım. Bende genetikten düşünmüyorum dna hasarı gibi geliyor bana açıkcası çünkü 6 embriyodan 1 i beşinci güne gitti. Bende bir sorun olsa rahim ince tutunmasa kanamam olurdu diye düşünüyorum bende..Yada yıllardır ilk defa hamile kaldım vücut algılayamadımı diyorum. Ama genetikleri yaptırmadan rahat edemicem. Pgt bölümü var ben ordada yazıyorum canım istersen o topiğe gel
canım pıhtılaşma onleyici igne vs kullnmadın mı kiCnm gördüm diğer topiğide senin orayada yazdım. Benim 14 yumurta toplanmıştı ilk 10 u döllenmişti 6 sı 5. Güne gidebilmişti. İlk denemmde 1i tuttu boş gebelikle sonuçlandı. 2. Denemde de 1 i tuttu zaten biliyosun durumu. Doktorun demesi spermler zaten sorunlu ondan oldu böyle.kan oıhtılaşması çıkarsa beneğimi pisi pisine kaybettim diycem ama en azından bir dahakinde bunun tedavisi var diye avunucam ama dna çıkarsa o daha zor bir süreç. Oluşan embriyoların bir de pgt süreci olacak .
Cnm gördüm diğer topiğide senin orayada yazdım. Benim 14 yumurta toplanmıştı ilk 10 u döllenmişti 6 sı 5. Güne gidebilmişti. İlk denemmde 1i tuttu boş gebelikle sonuçlandı. 2. Denemde de 1 i tuttu zaten biliyosun durumu. Doktorun demesi spermler zaten sorunlu ondan oldu böyle.kan oıhtılaşması çıkarsa beneğimi pisi pisine kaybettim diycem ama en azından bir dahakinde bunun tedavisi var diye avunucam ama dna çıkarsa o daha zor bir süreç. Oluşan embriyoların bir de pgt süreci olacak .
canım ben de aynı durumdayım. sankı kotu bırsey olacak gıbı hep ıhtımallerı düşünüp araştırıyorum hatta. bebegın kalbı neden durur vs vs paranoyak oldum ıyıce. haftaya cuma dr gıdıcem kotu bırsey ıle karsılasıcam dıye aklım çıkıyor. esıme de soyleyemıyorum cok kızıyor bu düşüncelere.kızlar bende acayip bi paranoya var her gun doktora gıtmek istiyorum sanıyorum bebegime bisey olacak kalbi dursa biz anlar mıyız
Canimm yaaa artik eskisi gibi girmiyorum canim sizi takip edemedim ama bir gireyim dedim ve senin cok ama cok uzucu haberini okudum... ya nasıl üzüldüm anlatamam...Cnm 8+2 de gittim doktora tam 8 haftalıktı kesede bebekte. Doktorda şok oldu. Boyutundan dolayı anca bir gün olmuş dedi duralı. Dünya başıma yıkıldı. Emin olmak için 4 boyutlu ultrasonda da baktılar, orda daha belirgindi bebek, kordonuna kadar net gördüm. Bir haftadır gece gözümü her kapadığımda o görüntü var gözümün önünde.
Benim esimde kötü birseyler söyleyince niye kafanda kuruyosun akışına bırak biraz diyo.eğer olacağı varsa yasayip gorecez diyocanım ben de aynı durumdayım. sankı kotu bırsey olacak gıbı hep ıhtımallerı düşünüp araştırıyorum hatta. bebegın kalbı neden durur vs vs paranoyak oldum ıyıce. haftaya cuma dr gıdıcem kotu bırsey ıle karsılasıcam dıye aklım çıkıyor. esıme de soyleyemıyorum cok kızıyor bu düşüncelere.
Sağol cnm benim. Bende alışmaya çalışıyorum. Çok ara vermeden tekrar deneycem. Tabi yapılması gereken bir kaç test var onları yaptıracam öncelikle.Canimm yaaa artik eskisi gibi girmiyorum canim sizi takip edemedim ama bir gireyim dedim ve senin cok ama cok uzucu haberini okudum... ya nasıl üzüldüm anlatamam...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun diyecek birsey bulamıyorum...
Cnm eşim azospermi sperm çıkışı Yok tüm testleri yaptırmıştık eşime araştırma hastahanesinde temiz çıkmıştı ilk tese öncesi tedavi oldu 3 ay tüm spermler kaliteli çıktı 18 yumurtamı döllediKaan Aydos dna hasarı sorunlarını çözebiliyor canım hatta sonradan doğal yolla kalanda çok var ben orayıda takipteyim hatta önce Dna hasarını aza indirgeyip öyle tüp bebeğe başlıyorlar sigarayı bırakması vitaminler bile dna hasarını azaltabiliyor canım. Allah dilerse olacak oldumu her türlü olur canım inş çok büyük sorunumuz çıkmaz ama en güzeli ikinci tüp bebeğe bilinçli başlamak
ınsallah sağlıkla devam eder ama bu kadar ay bu düşüncelerle nasıl geçer hıc bılemıyorum. ılk 12 hafta mı rısklı donem ? ondan sonra da oh dıyemıcez. benım yas nedenıyle bebekte sorun olma ıhtımalı de yüksek görülüyor. nasıl olacak gerçekten hayal edemıyorum. gözümü kapatsam açsam sağlıklı bır bebek kucağımda olsa. allahım yardım etsın bu noktadan sonra ters bırsey olursa ben bıterım.Benim esimde kötü birseyler söyleyince niye kafanda kuruyosun akışına bırak biraz diyo.eğer olacağı varsa yasayip gorecez diyo
Insan düşünmeden edemiyo ,haklilar aslinda ama biz daha duygusal yaklaşıyoruz
Hiç bitmiyor stresimizınsallah sağlıkla devam eder ama bu kadar ay bu düşüncelerle nasıl geçer hıc bılemıyorum. ılk 12 hafta mı rısklı donem ? ondan sonra da oh dıyemıcez. benım yas nedenıyle bebekte sorun olma ıhtımalı de yüksek görülüyor. nasıl olacak gerçekten hayal edemıyorum. gözümü kapatsam açsam sağlıklı bır bebek kucağımda olsa. allahım yardım etsın bu noktadan sonra ters bırsey olursa ben bıterım.
cnm cok ıyı anlıyorum senı. allah hayırlısını versın olacağı varsa zaten bızım elımızde degıl. korkmamak mümkün degıl. tek endısem bu beynımdekıler bebeğe olumsuz mesaj vermesın. denıyor ya stres yapmak kotu falan. allahım sağlıkla bağışlasın onları bızlere..Hiç bitmiyor stresimiz
3 ay düşük riski sonra ikili testler organ gelişimi suyu bittimi bitmedimi kordon dolandımı boynuna dolanmadımı Doğum sırasında bşy olcakmı olmuycakmı doğurduktan sonrada ayrı stres sıkıntılar ...
Benimkiler ikiz ya bide erken Doğum oldu olmadı korkusu eklendi bu hepsine ..
Olacağı varsa hertürlü olur insanlar düşük yapmak için neler yapıyorda düşmüyor biz istediğimiz kdr dikkat edelim nasip deilse olmuyor nasipse kucağımıza alıyoruz ... gerçekten çok düşünmemek Laz'ım ama elde deil ... rahatım rahatım dedim 7. Haftaya kdr al sana bardakların boşalırcasına kanama ... habire yatıyorum nasıl gececek zaman bilmiyorum ... korkularım iyi düşünmeme engel oluyor
Mşlh cnm hareketleri net belli olur ben gecen hafta gittiğimde hafiften oynuyordu salı gitcem korkuyorum ara ara hafif migdem bulanıyor acaba bşymi oldu niye migdem bulanmıyor diyorum zaten artık kan görmek korkulu rüyam oldu elim yüreğimde gidiyorum her wc de .. salı kontrolüm var umarım ikiside iyidircanlarım nasılsınız napıonuz nasıl gidiyor? valla zor anam zor olana kadar zor olduktan sonra zor. her gün ordamı kalbi atıyormu die stresi, kasığa girem her sancıda soluksuz tuvalete koşturmak valla nasıl geçer zaman bilmem. doktora gittik dün. büyümüş minnoşum sağlıklıydı çok şükür. bir sonraki kontrole kadar yine başladım ben bugünden acaba iyimi die. ama dün öyle masum masum yatan yavrumu algılayamayan bir acemi baba olunca doktor amcası dur bak şimdi görceksin deyip karnımı bi sarstı şöyle bir dönüşü vardı, hemen kollarını bacaklarını sallamaya başladı sonrada durmak bilmedi zaten. allah herkese nasip etsin bu duyguyu. ağladım valla daayanamadım. eşimin dönüyo die bi bağırışı vardı ekrana yapıştı. şimdilik iyi görünüyor ben sizlere hep dua ediyorum sizlerde dualarınızda beni eksik etmeyin sağlıkla kucaklayalım hepimiz işallahhh
iyiidr işallah canm her ikiside. korkma sen kaşbini ferah tut ki onlarda iyi olsun. mide bulantısı bende de hiç yok kasık ağrııs var hafif hafif bende kasığım ağrımadığında öyle oluyorum yani resmen ağrı istiyoruz iyice sıyırcaz yakında. sağlıkla gelsinlerde herşeye razıyız gerçi. ağrıdan yerlere kapanıp ağladığım günleri hatırlıyorum eşimin ellerini sıkıp ona bişey olmasın nolur bişey olmasın ben 9 ay çekerim bu acıyı diye feryatlar ediyordum.Mşlh cnm hareketleri net belli olur ben gecen hafta gittiğimde hafiften oynuyordu salı gitcem korkuyorum ara ara hafif migdem bulanıyor acaba bşymi oldu niye migdem bulanmıyor diyorum zaten artık kan görmek korkulu rüyam oldu elim yüreğimde gidiyorum her wc de .. salı kontrolüm var umarım ikiside iyidir