- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
Çok isterdim kolayca hamile kalıp sallamadan 9 ayın geçmesini .. komşum var 4 aylık olcak iki kere doktora gitti ona kalsa hiç gitmez sadece Doğuma gider ... bize kalsa hergün gitsem doktora Yok demem görüp içim rahat etsin diye .. neyapalım tek eziyetimiz zorluğumuz bu olsun rabbim başka şeylerle sınamasıniyiidr işallah canm her ikiside. korkma sen kaşbini ferah tut ki onlarda iyi olsun. mide bulantısı bende de hiç yok kasık ağrııs var hafif hafif bende kasığım ağrımadığında öyle oluyorum yani resmen ağrı istiyoruz iyice sıyırcaz yakında. sağlıkla gelsinlerde herşeye razıyız gerçi. ağrıdan yerlere kapanıp ağladığım günleri hatırlıyorum eşimin ellerini sıkıp ona bişey olmasın nolur bişey olmasın ben 9 ay çekerim bu acıyı diye feryatlar ediyordum.
doktora git canm doktor görsün bikızlar kanamam basladı benımbugun tam 7. hafta bıtıyor. yatıyorum sımdı. dua edın ne olur. ıgne vurunucam. baya kırmızı kanama geldı ped koydum. daha persembe kalp atışını görmüştük. hıcbırsey yoktu.
Can'ın doktora gittin değil mi ? Panik yapma kanama yaşamayan kaldı mı ki aramızda lütfen olumlu düsünkızlar kanamam basladı benımbugun tam 7. hafta bıtıyor. yatıyorum sımdı. dua edın ne olur. ıgne vurunucam. baya kırmızı kanama geldı ped koydum. daha persembe kalp atışını görmüştük. hıcbırsey yoktu.
dr aradım ıgne yaptır yarın sabah gel dedı. acılde ultrason olmuyormus. devlete gıtmek lazımmış. ızmır de devlet hast. bıtık durumda ıgnemı olup yatayım dıyorum. sızlerde oldu mu kanama nasıldı kaçıncı haftada oldu ne olmuş paylaşırsanız sevınırım. cok korkuyorumCan'ın doktora gittin değil mi ? Panik yapma kanama yaşamayan kaldı mı ki aramızda lütfen olumlu düsün
Geçmiş olsun canım yat dinlen geçer inşallah.dr aradım ıgne yaptır yarın sabah gel dedı. acılde ultrason olmuyormus. devlete gıtmek lazımmış. ızmır de devlet hast. bıtık durumda ıgnemı olup yatayım dıyorum. sızlerde oldu mu kanama nasıldı kaçıncı haftada oldu ne olmuş paylaşırsanız sevınırım. cok korkuyorum
Dur panikleme bak şimdi ben 7+4 de ayaklarıma kdr inen kanamam oldu ve 5-6 saat durmadan bi insandan kan gelebilirmi geldi üstün başım mahfoldu hatta pıhtı pıhtı gelince düştü diye dünya başıma yıkıldı ... aşırı bi ağrın yoksa korkma doktorun dediği ilaçları yap sırt üstü bugun çok kımıldamadan yat bol su iç bak yarına bşy kalmıycakkızlar kanamam basladı benımbugun tam 7. hafta bıtıyor. yatıyorum sımdı. dua edın ne olur. ıgne vurunucam. baya kırmızı kanama geldı ped koydum. daha persembe kalp atışını görmüştük. hıcbırsey yoktu.
Kan akılı hızlanıyor ya oluyor cnm bende nefesimi son aymış gibi zor alıyorumKızlar biz dokuz haftalık olduk acayip nefes darlığı çekiyorum. Şimdiden nefes darlığı olması normal mi?
Ne bileyim canım şimdiden böyleyse son aylarda nasıl olur kim bilir. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.Kan akılı hızlanıyor ya oluyor cnm bende nefesimi son aymış gibi zor alıyorum
Benimde lekelenme seklinde oldu igne ve bol istirahat dedi canım dua et stres yapmamaya calıs insallah durur kanamadr aradım ıgne yaptır yarın sabah gel dedı. acılde ultrason olmuyormus. devlete gıtmek lazımmış. ızmır de devlet hast. bıtık durumda ıgnemı olup yatayım dıyorum. sızlerde oldu mu kanama nasıldı kaçıncı haftada oldu ne olmuş paylaşırsanız sevınırım. cok korkuyorum
Gecmis olsun canım. Insallah hemen gecerkızlar kanamam basladı benımbugun tam 7. hafta bıtıyor. yatıyorum sımdı. dua edın ne olur. ıgne vurunucam. baya kırmızı kanama geldı ped koydum. daha persembe kalp atışını görmüştük. hıcbırsey yoktu.
de oluyor bazen aynen bende son aylarda nasıl olur diye düşünmekten kendimi alamadımNe bileyim canım şimdiden böyleyse son aylarda nasıl olur kim bilir. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
ınsallah sağlıkla devam eder ama bu kadar ay bu düşüncelerle nasıl geçer hıc bılemıyorum. ılk 12 hafta mı rısklı donem ? ondan sonra da oh dıyemıcez. benım yas nedenıyle bebekte sorun olma ıhtımalı de yüksek görülüyor. nasıl olacak gerçekten hayal edemıyorum. gözümü kapatsam açsam sağlıklı bır bebek kucağımda olsa. allahım yardım etsın bu noktadan sonra ters bırsey olursa ben bıterım.
Cnm sıkma canını inş tez zamanda gecer stressiz olkızlar kanamam basladı benımbugun tam 7. hafta bıtıyor. yatıyorum sımdı. dua edın ne olur. ıgne vurunucam. baya kırmızı kanama geldı ped koydum. daha persembe kalp atışını görmüştük. hıcbırsey yoktu.
Amin inş cnmınsallah sağlıkla devam eder ama bu kadar ay bu düşüncelerle nasıl geçer hıc bılemıyorum. ılk 12 hafta mı rısklı donem ? ondan sonra da oh dıyemıcez. benım yas nedenıyle bebekte sorun olma ıhtımalı de yüksek görülüyor. nasıl olacak gerçekten hayal edemıyorum. gözümü kapatsam açsam sağlıklı bır bebek kucağımda olsa. allahım yardım etsın bu noktadan sonra ters bırsey olursa ben bıterım.
Kızlar biz dokuz haftalık olduk acayip nefes darlığı çekiyorum. Şimdiden nefes darlığı olması normal mi?
Amin cnmÇok isterdim kolayca hamile kalıp sallamadan 9 ayın geçmesini .. komşum var 4 aylık olcak iki kere doktora gitti ona kalsa hiç gitmez sadece Doğuma gider ... bize kalsa hergün gitsem doktora Yok demem görüp içim rahat etsin diye .. neyapalım tek eziyetimiz zorluğumuz bu olsun rabbim başka şeylerle sınamasın
Canım ben devlet hastanesine gittim salı günü detaylı ultrasonda gircem . Göğsüm sıkışıyo deyince gir dedi doktor. Niye erken geldim diye azarladı önce tabi.Ay ben de b u nefes darligi bi tek bende mi diyodum astim var bi de ama rahatsiz edici boyutta degildi mesela sesli kuran vs okuyunca nefesim kesiliyor nefes nefese kaliyorum. Demekkk normal benim de 10 haftalik. Bisey sorcam sana doktor perinatoloji uzmanina git dedi mi? Yada pozitif alan diger arkadaslar cevap verirse sevinirim. 12 ve 20. Hafta git dedi bana
dr aradım ıgne yaptır yarın sabah gel dedı. acılde ultrason olmuyormus. devlete gıtmek lazımmış. ızmır de devlet hast. bıtık durumda ıgnemı olup yatayım dıyorum. sızlerde oldu mu kanama nasıldı kaçıncı haftada oldu ne olmuş paylaşırsanız sevınırım. cok korkuyorum