2016 Aralik tup bebek

Çok isterdim kolayca hamile kalıp sallamadan 9 ayın geçmesini .. komşum var 4 aylık olcak iki kere doktora gitti ona kalsa hiç gitmez sadece Doğuma gider ... bize kalsa hergün gitsem doktora Yok demem görüp içim rahat etsin diye .. neyapalım tek eziyetimiz zorluğumuz bu olsun rabbim başka şeylerle sınamasın

kızlar kanamam basladı benım bugun tam 7. hafta bıtıyor. yatıyorum sımdı. dua edın ne olur. ıgne vurunucam. baya kırmızı kanama geldı ped koydum. daha persembe kalp atışını görmüştük. hıcbırsey yoktu.

doktora git canm doktor görsün bi

Can'ın doktora gittin değil mi ? Panik yapma kanama yaşamayan kaldı mı ki aramızda lütfen olumlu düsün

Can'ın doktora gittin değil mi ? Panik yapma kanama yaşamayan kaldı mı ki aramızda lütfen olumlu düsün
dr aradım ıgne yaptır yarın sabah gel dedı. acılde ultrason olmuyormus. devlete gıtmek lazımmış. ızmır de devlet hast. bıtık durumda ıgnemı olup yatayım dıyorum. sızlerde oldu mu kanama nasıldı kaçıncı haftada oldu ne olmuş paylaşırsanız sevınırım. cok korkuyorum

Kızlar biz dokuz haftalık olduk acayip nefes darlığı çekiyorum. Şimdiden nefes darlığı olması normal mi?

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım yat dinlen geçer inşallah.

Dur panikleme bak şimdi ben 7+4 de ayaklarıma kdr inen kanamam oldu ve 5-6 saat durmadan bi insandan kan gelebilirmi geldi üstün başım mahfoldu hatta pıhtı pıhtı gelince düştü diye dünya başıma yıkıldı ... aşırı bi ağrın yoksa korkma doktorun dediği ilaçları yap sırt üstü bugun çok kımıldamadan yat bol su iç bak yarına bşy kalmıycak

Benimde lekelenme seklinde oldu igne ve bol istirahat dedi canım dua et stres yapmamaya calıs insallah durur kanama

Gecmis olsun canım. Insallah hemen gecer

Yok canim benim oyle dusunme kotuyu cagristirma insallah sapasaglam olacak.

Cnm sıkma canını inş tez zamanda gecer stressiz ol

Amin inş cnm

Kızlar biz dokuz haftalık olduk acayip nefes darlığı çekiyorum. Şimdiden nefes darlığı olması normal mi?

Ay ben de b u nefes darligi bi tek bende mi diyodum astim var bi de ama rahatsiz edici boyutta degildi mesela sesli kuran vs okuyunca nefesim kesiliyor nefes nefese kaliyorum. Demekkk normal benim de 10 haftalik. Bisey sorcam sana doktor perinatoloji uzmanina git dedi mi? Yada pozitif alan diger arkadaslar cevap verirse sevinirim. 12 ve 20. Hafta git dedi bana

Amin cnm

Canım ben devlet hastanesine gittim salı günü detaylı ultrasonda gircem . Göğsüm sıkışıyo deyince gir dedi doktor. Niye erken geldim diye azarladı önce tabi.

Önce çok geçmiş olsun ayakta kalmamaya özen gösterin ve yatin çünkü yatma pozisyonunda vücudun kan akışı duzenlenir ve kanama kesilir eğer düşük yaşıyor olsanız adet sancısı gibi hatta daha beter ağrınız olur bu derece ağrınız yoksa korkmayın düşmeyecek bebeğe hiçbirşey olmuyor merak etmeyin stres en büyük düşman zor olsa da rahatlamayı ve sakin olmaya özen gösterin bebeğiniz sizinle ve yaşadığınız stresten en fazla o etkileniyor bol bol dua edin dilerim bebeğinizi sağlıklı olarak kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…