2016 Aralik tup bebek

Aradim canim yat dinlen dedi düşük olabilirmi dedim olabilir dedi ve moralim cok.bozuk

Çok geçmiş olsun canım bende kalp atışını duyduğumda herkese söyledim hamileyim diye pişman oldum sonradan ya bişey olursa insanlara ne anlatacağım diye. Keşke 3 ay dolana kadar bekleseydim.

Ben bilerek söyledim canım çünkü beş yıl oldu evleneli hiç hamile kalamadım böyle en azından bir kere kaldınsa yine kalırsın diyo herkes. kısacası hamile kalabildiğimi göstermek istedim.Hayırlısı canım stres yapma herşey olacağına varıyor

Kizlar meraba cok.moralim bozuk kahverengi kanamam oldu az cok korkuorum düşük olucak die.daha 3haftalik hamileyim napicam

Stres yapma canım mesela ben de kanamam yok diye seviniyordum meger kalbi durmuş. Kanama olması iyiye işarettir belki hiç belli olmuyor bence bu işlerde

Bebegının senle birlikte olmasına cok sevndm cnm hamilelerin duası kabul olurmus bizlerede dua edin cok sürmeden kavusalım yavrularımıza
Canim benim etmezmiyim, herzaman dualarimdasiniz, allah razi olsun, rabbim en kisa zamanda gobuslerinizi doldursun insallah, saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Kızlar benim göğüs hassasiyetim azaldı göğüslerimin şişkinliği de indi kontrolüm haftaya bi sıkıntı yoktur dimi
Ilk baslarda dokunamiyordum bile ama 9. Haftada neredeyse hassasiyet tamamen azalmisti. Olabilir yani. Yoktur bir sorun ins.

Ilk baslarda dokunamiyordum bile ama 9. Haftada neredeyse hassasiyet tamamen azalmisti. Olabilir yani. Yoktur bir sorun ins.
O zaman hamileliğe vücudum alıştığı için olabilirmi inşallah ondandir cuma günü doktora gidip göreceğim bebeğimi inşallah sağlıklıdır. Allah senin bebeğini de sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Cnm sen boşuna stres yapıp bebeği etkileme lütfen. Sizin sorununuz neydi? Bizim ki belli cnm niye durduğu eşimde sperm kalitesizliği var, sayı sıkıntısı yok ama kalıtsal sorunumuz var. Bundan sonra genetik tarama yapılıp iyiler transfer edilecek bize.

Canım benim rezervlerim düşük eşimin de sperm sayısı az 300 bin falandı. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın. Ne bileyim bende kan pıhtılaşması var o yüzden ayrı stresliyim yani.

Canım benim rezervlerim düşük eşimin de sperm sayısı az 300 bin falandı. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın. Ne bileyim bende kan pıhtılaşması var o yüzden ayrı stresliyim yani.
Bence hiçbir sorunun yok, rahat olmalısın, stres çok kötü gerçekten bu süreçte.

GENETİK TESTLERİ YAPTIRDINIZ MI SİZ..Bende bir karar verdim ikinci tüp bebeğe başlamadan genetik testleri yaptırcam inş.

Cnm simdi gordum senin yazdgini cok uzucu tabi kac gundr bekliyrz umutla. allah sabrini da versin ins seninki kacinci gun embriyosudu

2gün embriyosuydu canm.4 hücreli bugün dr konuştum orta kalıteymiş ikiside.3.günü beklemedik çünkü zaten 2 embriyo tranfer edilecegi için dedi.amh degerime göre yumurta az olmuş .birdahakine tekrar bakıcaz amh ye.hayırlısı olsun hakkımızda...

GENETİK TESTLERİ YAPTIRDINIZ MI SİZ..Bende bir karar verdim ikinci tüp bebeğe başlamadan genetik testleri yaptırcam inş.
Cnm bizim geçen sen e ocakta ilk denememizdi 3 tane de dondurulmuştu. Şimdi denediğimiz dondurulmuş embriyoydu. Doktorlar bundan sonraki süreç için genetik teste gönderilecek dedi bize. Ben kıbrıstayım ve güney kıbrısa geçme şansım var oradan iki doktor buldum çok iyiler alanlarında şubatın içinde oradan randevu alıp gitmeyi planlıyorum. Kendi doktorumun dediği gibi bir tedavi şekli derlerse değişmiycem doktorumu. Ama bir umut belki sorunumuza çare olabilirler sonuçta onlar bizden daa ileriler bu konuda.

Bizim bir tane kalmıştı onuda dondurmadık tek diye . Anladım canım ilkide mi tutup düşmüştü yoksa hiç tumamış mıydı. Üniversite hastaneleri yapıyormuş bu testi ama en az iki düşük olması gerekiyormuş inş banada yaparlar. Genetik önemli bir konu aslında

P purple81 ikimizinde ortak noktası aslında sperm konusu bence bu kalp durmaları ya kan pıhtılaşmasından yada kromozom bozukluğundan oluyor tamam şekli seçebiliyorlar hareketlendiriyor ama spermin içindeki hasarıda göremiyorlar en doğrusunu Allah bilir..

Cnm ben trombofili paneli testi, birde kromozom testi yaptırmıştım. Emriyolar için bişey önermiyorum dedi doktorum. Yazmıştım sanırım sana daha önce. Kafalar bi dünya oldu valla.

Cnm ben trombofili paneli testi, birde kromozom testi yaptırmıştım. Emriyolar için bişey önermiyorum dedi doktorum. Yazmıştım sanırım sana daha önce. Kafalar bi dünya oldu valla.

O testler temiz mi çıkmıştı sizin ilk tüp bebek denemesinde mi yapıldı söyledin ama unutmuşumdur

İlki boş gebelikti cnm, tutmuştu kese de oluştu fakat bebek yoktu. Doktorum bana dedi zaten çok kolay hamile kalabiliyomuşum ama erkek faktörü sıkıntı bizde. Kafamı kurcalayan tedavisi yok diyorlar. Nasıl olmaz anlamıyorum. Onçin görüş almak için başka doktora gitcem, hakkımızda hayırlısı.

O testler temiz mi çıkmıştı sizin ilk tüp bebek denemesinde mi yapıldı söyledin ama unutmuşumdur
İlk tüp denememiz bizim cnm. İlk bebek kendiliğinden olmuştu. 9. Haftada kalbi durdu. Pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı bende. Kromozomlarda sorun çıkmadı. Ama diyorum ya bu testlerde bazen çözüm olmuyor. Ben anti tpo testini kendim yaptırdım onda da sorun çıkmadı. Keşke düşükler için sebep şudur denebilse. İnsanlarda bu dertten kurtulsalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…