2016 Aralik tup bebek

kızlar benim de bugun midemdeki yanma acıkma bulantı karışımı his durdu sanki. tabi kafada binbir senaryo. persembe bebeği görmeye ve kalp atışı icin gideceğiz. günler geçmiyor Allahım hayırlısını versin hepimiz icin..

Kızlar bende akıntı yeşil geliyor bide bu ara acayip şişkin karnım çok rahatsızım neden olabilir acaba

Kizlar iyigeceler. Bugün kese kontrolüm için doktoruma gitmek için yola çıktık ama kar nedeniyle yolda kaldik bi 10 saat kadar. Hem sogukta kalmak korkuttu hem de keseyi goremedigim icin cok üzüldüm. Bi kac gün daha gidemeyebiliriz. Kendi ilimde pek iyi doktor yok. Idareten gitsem mi baska birine yoksa beklesem mi sizce? Bekledikce de kötü kötü rüyalar görüyorum moralim bozuluyor.

Bence git başka doktora rahatlamış olursun hepimiz öyle yaptık canım

Canım. Günaydın Rabbim. Yardımcınız olsun sağ salim alacaksın sen bebeklerini kucağına içini ferah tut strese girme artık

Kızlar günaydın 7. Haftadayim geçen hafta keseyim gördük şükürler olsun bu hafta inş kalp atışlarıni duyarım ama bende şuan sıkıntı büyük fena halde grip geçiriyorum 4 gündür ve ilaç kullanmadığım için hergün daha kötüye gidiyorum buda yetmezmiş gibi kullandığım jel yemyeşil geri geliyor yeşil akıntım var 3 gündür de çok. Korkuyorum enfeksiyon oldu heralde bebeğime inşallah bi zararı olmaz

Mantar yada enfeksiyon olmuşsun cnmm mutlaka git doktora yeşil akıntı önemli

Canm günaydın, İnan çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah bişey olmaz meleklerine. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benimde yarın 8.haftam bitiyor inşallah hep söylüyorum pozitif diye bişey Yok sonuç belli olmuyor her haftası her anı ayrı bir bekleyiş ayrı bir stres. Normal hamilelikten çok farklı bir süreç bizimkisi. Allah'a emanet meleklerimiz dua etmek ve umutla beklemekten başka yapacak bişeyimiz Yok :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…