- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
Cnm simdi gordum negatif 0.79 artik yukselmez bu saatten snra. Idrak etmeye calisiyrm sonucu.Canim 5. Gun embriyosun 10. Gunde cikiyor diyorlar, hadi insallah guzel bir haber aliriz canim ben inaniyorum, cok ihtiyacimiz var zaten topigimiz senlensin
Canım o biraz da kan sulandırıcı iğnelerden fazla olmuştur kesme ümidini bebekler seninleymiş inşallah ta dokuz ay daha karnında olcaklar yakında olsan vallaha yanına gelirdim canım ya ağlattın beni çok üzülüyorum hepinizeKızlar proloton vurdu progestan ilaç içtim serum okdr ama üstün başım kan gölü oldu adet olsam bukdr gelmez inancım kalmadı ağlamaktan mahvoldum rabbim hayırlı kılmamış demekki üzülsemde boş demek 8 haftaymış mutlulugum
Canım üzüldüm Ne desem boş inşallah donmuş embriyon vardır inşallah sende en yakın zamanda pozitif görürsünCnm simdi gordum negatif 0.79 artik yukselmez bu saatten snra. Idrak etmeye calisiyrm sonucu.
Umutsuz olma canim ya doktor ne dedi,düşük mu yapiyosun kiKızlar proloton vurdu progestan ilaç içtim serum okdr ama üstün başım kan gölü oldu adet olsam bukdr gelmez inancım kalmadı ağlamaktan mahvoldum rabbim hayırlı kılmamış demekki üzülsemde boş demek 8 haftaymış mutlulugum
Tuhhh yaa.bugün ne kadar olumsuz haber aldik. Ben seni olacak diye düşünmüştüm hep rabbim sabır versin canımCnm simdi gordum negatif 0.79 artik yukselmez bu saatten snra. Idrak etmeye calisiyrm sonucu.
Hadi yaaaCnm simdi gordum negatif 0.79 artik yukselmez bu saatten snra. Idrak etmeye calisiyrm sonucu.
Cnm benim gibi olacağına baştan negatif olsun daha az can ağrıtıyor İnanKizlar hepinize tesekkur ederm yeniden sifirsan baslayacagz tedaviye. Doktorla bi goruselim bakalim ne diyecek. Allah kaybi olan negatif olan herkese sabirlar versn
Canimm cok gecmis oldunn allah yardimcin olsun ama korkma insallah bisey olmaz gorumcemin de kanamali oldu hamileligi hastaneye biz goturduk ben yanina ciktim ustunu degistirmek icinn hic oyle bisi gormemistim yatak kan icindeydii baya da surdu ara ara ole bosaliveriyodu kan ama cok sukir minise bisi olmadi yata yata dogurdu 8 aylik oldu simdi bi tuvalete bi yemege kalkti sadece sende dikkatli ol canim umudunu yitirme asla. Bu arada iki tane sanirimm allah onlari sana bagislasinnAşırı kanamam var kızlar hastahane de yatıyorum bebekler duruyor şimdilik ama benim umudum kalmadı
Snradan kaybetmek cok Zor tabiki cnm ama senin meleklerin gitmeyecek umudunu kaybetmeCnm benim gibi olacağına baştan negatif olsun daha az can ağrıtıyor İnan
Herkesin derdi ayrı biliyorum merhem olmaz söylediklerim rabbim yardımcımız olsun
canim gecmiş olsun 7 haftada ayni şey başima geldi bardaktan boşalircasina kanamam vardi hastaneye gittigimde bütün pantolonumdan kan akiyordu kesin durmadi bu bebekler dedim ignemi oldum bi 15 gün hep yattim gecti kanama alani vardi oda 1 ay snr yokoldu umarim seninkilerde böyle olur ikizlerde kanama hep oluyorAşırı kanamam var kızlar hastahane de yatıyorum bebekler duruyor şimdilik ama benim umudum kalmadı
Bitanem durrrrr yaaa napıyorsun hersey bitmiş gibi konuşuyorsun allah korusun inşallah meleklerin senle kalsın yemin ederim içim açılsın diye sayfaya baktım mahfoldum rabbim meleklerini sana bağışlasın lütfen sakin ol hiçbir şey bitmiş değil rabbim yardımcın olsunCnm benim gibi olacağına baştan negatif olsun daha az can ağrıtıyor İnan
Herkesin derdi ayrı biliyorum merhem olmaz söylediklerim rabbim yardımcımız olsun
Canım çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcıniz olsun inşallah en kısa zamanda mucizeni nasip etsin A ayriss2114 canım benim senin için de çok üzüldümKizlar hepinize tesekkur ederm yeniden sifirsan baslayacagz tedaviye. Doktorla bi goruselim bakalim ne diyecek. Allah kaybi olan negatif olan herkese sabirlar versn