2016 Aralik tup bebek

Canım o biraz da kan sulandırıcı iğnelerden fazla olmuştur kesme ümidini bebekler seninleymiş inşallah ta dokuz ay daha karnında olcaklar yakında olsan vallaha yanına gelirdim canım ya ağlattın beni çok üzülüyorum hepinize

Umutsuz olma canim ya doktor ne dedi,düşük mu yapiyosun ki

Kizlar hepinize tesekkur ederm yeniden sifirsan baslayacagz tedaviye. Doktorla bi goruselim bakalim ne diyecek. Allah kaybi olan negatif olan herkese sabirlar versn
Cnm benim gibi olacağına baştan negatif olsun daha az can ağrıtıyor İnan
Herkesin derdi ayrı biliyorum merhem olmaz söylediklerim rabbim yardımcımız olsun

Kozlar allah razı olsun hepinizden
Hiç bşy düşünemiyorum ağlamaktan başım ağrıyor kalbim kırıldı acıyor
Bin şükür bi evladım var kardeşi olsun çok istedim
Odaların bile nasıl olacağını hayal ettim
Ama kısmet deilmiş rabbim çok büyük dünyayı yaratmış çok istediğimiz bi evladımı vermiycek istese .. ama olmuyorsada olmasından daha hayırlı demek ... üzülüyorum ama üzülmek çözüm olmuyor malesef sabah olurmu bana bilmiyorum o ultrasona nasıl gircem bilmiyorum

Aşırı kanamam var kızlar hastahane de yatıyorum bebekler duruyor şimdilik ama benim umudum kalmadı
Canimm cok gecmis oldunn allah yardimcin olsun ama korkma insallah bisey olmaz gorumcemin de kanamali oldu hamileligi hastaneye biz goturduk ben yanina ciktim ustunu degistirmek icinn hic oyle bisi gormemistim yatak kan icindeydii baya da surdu ara ara ole bosaliveriyodu kan ama cok sukir minise bisi olmadi yata yata dogurdu 8 aylik oldu simdi bi tuvalete bi yemege kalkti sadece sende dikkatli ol canim umudunu yitirme asla. Bu arada iki tane sanirimm allah onlari sana bagislasinn

minikgelin dualarım seninle, inşallah bebeklerin seninledir, ne olur stres yapıp onları da etkileme lütfen.

A aykumsal cnm daha çok yeni bebeğin boyutuda kesede tam sekiz haftalıktı. Anca bir gün olmuştur dedi bana doktorum. Hislerimde yanılmam, iki gündür sanki de hamile değilmişim gibi hissediyordum. Ne bel ağrısı ne mide bulantısı kalmıştı, gayet normaldi herşey içime doğmuştu bir terslik olduğu. Allahım kimseye yaşatmasın. Cinsiyeti üzerine ismi üzerine bile konuşuyoduk, kendimizi baya kaptırmıştık. Gerçek tokat gibi yüzme çarptı bugün.

Aşırı kanamam var kızlar hastahane de yatıyorum bebekler duruyor şimdilik ama benim umudum kalmadı
canim gecmiş olsun 7 haftada ayni şey başima geldi bardaktan boşalircasina kanamam vardi hastaneye gittigimde bütün pantolonumdan kan akiyordu kesin durmadi bu bebekler dedim ignemi oldum bi 15 gün hep yattim gecti kanama alani vardi oda 1 ay snr yokoldu umarim seninkilerde böyle olur ikizlerde kanama hep oluyor

Oy canlarim ya cigerim yandı cok üzuldüm sizin için. Rabbim yar ve yardımcıniz olsun. Nasil teselli edilir ne denir hiç bilemiyorum hepimiz korkularla yaşamaya çalışiyoruz ve bazen tam ortasında buluveriyoruz kendimizi. En başından beri zor bir süreç Rabbim karşılığinı verecek inşallah ama bugün ama yarın nolur pes etmeyin. Dualarımız sizinle her daim.

minikgelin cogito88 yarın güzel haberlerinizi alacaz inşallah duamdasınız.

Cnm benim gibi olacağına baştan negatif olsun daha az can ağrıtıyor İnan
Herkesin derdi ayrı biliyorum merhem olmaz söylediklerim rabbim yardımcımız olsun
Bitanem durrrrr yaaa napıyorsun hersey bitmiş gibi konuşuyorsun allah korusun inşallah meleklerin senle kalsın yemin ederim içim açılsın diye sayfaya baktım mahfoldum rabbim meleklerini sana bağışlasın lütfen sakin ol hiçbir şey bitmiş değil rabbim yardımcın olsun

Kizlar hepinize tesekkur ederm yeniden sifirsan baslayacagz tedaviye. Doktorla bi goruselim bakalim ne diyecek. Allah kaybi olan negatif olan herkese sabirlar versn
Canım çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcıniz olsun inşallah en kısa zamanda mucizeni nasip etsin A ayriss2114 canım benim senin için de çok üzüldüm
P purple81 demrelimadam canlarım Size söyleyecek söz bulamıyorum rabbim en kısa zamanda kucağınıza alacağınız meleklerinzi nasip etsin olduktan sonra kaybetmek eminimki çok zordur ben okuyunca bile mahfoldum bugünü kötü bitirdik malesef çok üzgünüm cokk

minikgelin cogito88 canlarım yarın güzel haberler ile gelin inşallah inşallah melekleriniz sağlıklı bir şekilde sizinledir rabbim kısmetinizden eylesin hayırlısı olsun inşallah bitanelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…