Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim şimdi gördüm İnan çok üzüldüm.. hayırlısı böyleymiş doktora gittikten sonra daha iyi oluyor insanCnm simdi gordum negatif 0.79 artik yukselmez bu saatten snra. Idrak etmeye calisiyrm sonucu.
Sagol cnm pozitifi görmek şimdilik nasip değilmiş. Senin bir sonraki adımın ne dondrulmusun varmıydı?Canim şimdi gördüm İnan çok üzüldüm.. hayırlısı böyleymiş doktora gittikten sonra daha iyi oluyor insan
Bir de adet oldunmu cnm? İlaçları bıraktıktan kac gun snra oluruzCanim şimdi gördüm İnan çok üzüldüm.. hayırlısı böyleymiş doktora gittikten sonra daha iyi oluyor insan
Yumurta toplamadan 2 gün önce kesiyolar.yumurta catlatma ignesi vurunuyosun 36 saat sonra yumurtalar toplaniyoSevgili hanim gonalf igneyi yumurta toplamadan ne zaman once kesiyorlar bilginiz varmi
O taraflarda koru hastanesi iyi.ama doktor ismi bilmiyorum malesef .çok zit yerlerde oturuyoruz ben sincandaki koru hastanesi hüseyin pehlivana gidecem mesela
Bence git başka doktora rahatlamış olursun hepimiz öyle yaptık canımKizlar iyigeceler. Bugün kese kontrolüm için doktoruma gitmek için yola çıktık ama kar nedeniyle yolda kaldik bi 10 saat kadar. Hem sogukta kalmak korkuttu hem de keseyi goremedigim icin cok üzüldüm. Bi kac gün daha gidemeyebiliriz. Kendi ilimde pek iyi doktor yok. Idareten gitsem mi baska birine yoksa beklesem mi sizce? Bekledikce de kötü kötü rüyalar görüyorum moralim bozuluyor.
Canım. Günaydın Rabbim. Yardımcınız olsun sağ salim alacaksın sen bebeklerini kucağına içini ferah tut strese girme artıkSlm kızlar hastahanedeyim hala belki çıkarır doktor bugun
O aşırı yoğun kanamam baya azaldı ara ara geliyor bebekler iyi ama korkum artık bitmez çok umutlu deilim ne olacak hiç fikrim bile yok.. rabbim yardımcımız olsun inş
Mantar yada enfeksiyon olmuşsun cnmm mutlaka git doktora yeşil akıntı önemliKızlar günaydın 7. Haftadayim geçen hafta keseyim gördük şükürler olsun bu hafta inş kalp atışlarıni duyarım ama bende şuan sıkıntı büyük fena halde grip geçiriyorum 4 gündür ve ilaç kullanmadığım için hergün daha kötüye gidiyorum buda yetmezmiş gibi kullandığım jel yemyeşil geri geliyor yeşil akıntım var 3 gündür de çok. Korkuyorum enfeksiyon oldu heralde bebeğime inşallah bi zararı olmaz
normalde cuma günü kalp atışını görmek için gidecektik bugün gideyim bari çok korkuyorum inşallah bişey olmamıştırMantar yada enfeksiyon olmuşsun cnmm mutlaka git doktora yeşil akıntı önemli
Yok bşy olmaz korkma fitil verir büyük ihtimal ilaçlardan olmuşsundur kimi bünye hassas oluyornormalde cuma günü kalp atışını görmek için gidecektik bugün gideyim bari çok korkuyorum inşallah bişey olmamıştır
Canm günaydın, İnan çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah bişey olmaz meleklerine. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benimde yarın 8.haftam bitiyor inşallah hep söylüyorum pozitif diye bişey Yok sonuç belli olmuyor her haftası her anı ayrı bir bekleyiş ayrı bir stres. Normal hamilelikten çok farklı bir süreç bizimkisi. Allah'a emanet meleklerimiz dua etmek ve umutla beklemekten başka yapacak bişeyimiz Yok :/Slm kızlar hastahanedeyim hala belki çıkarır doktor bugun
O aşırı yoğun kanamam baya azaldı ara ara geliyor bebekler iyi ama korkum artık bitmez çok umutlu deilim ne olacak hiç fikrim bile yok.. rabbim yardımcımız olsun inş
Cukurambar koru hastanesiyle sincan koru hastesinin fiyatlari arasinda baya fark var canim malesefKoru Hastanesi ile görüştüm canım ama fiyatları epeyce yüksek (