2016 Aralik tup bebek

minikgelin canm dur bakalım yaaa biz nelere katlandık bunuda atlatacaksın. bebeklerin ordalar sağlıklılar ben inanıyorum ve onlar için dua ediyorum.

O okaliptus_ canm ne denir bilinmez en kısa zamanda pozitif sonuçlar görmen dileğiyle. asla vazgeçme.

cogito88 canm işallah güEl haberlerle gel yarın

P purple81 canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda daha sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah çok üzülmüşsündür eminim ama kendini yeni sürece hazırla ve inşallah yine güzel haberler ver bizlere

minikgelin canım benim inşallah güzel haberlerini görürüz burdan kendini üzme ve stres olma Rabbime sığın O en güzelini bilir de Allah yardımcın olsun

Günaydın bir gün olsun arkadaşlar. Negatif alan arkadaşlar sakın üzülmeyin. Önünüze odaklanın. Bu süreç çok zor gerçekten pozitifi gördük ama acı çekmeye devam ediyoruz. minikgelin sende üzülme canım ben o kanamayı 3 defa geçirdim. Gece ağlayarak açtım gözümü dün gece. Hepinize tek tek yazmasamda dualarımdasınız arkadaşlar. Doktora gittim bugun yine iyi görünüyor herşey. Kesenın etrafını kaplayan damarlar bevek büyüdükce kaybolucak, şimdilik normal kabul ediceksin bu kanamaları dedi. Allah büyük. Allahım hepimizin kalbindeki üzüntüyü görsün yardımcımız olsun.

Kuzum çok üzüldüm. Haftalarımız aynıydı ben de herkese söyledim hamile olduğumu ama korkuyorum bişey olacak diye. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah.

Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm. Evde yat mümkün olduğu kadar kalkma dedi doktor. Kendi doktorum yoktu başka doktora göründüm iyide oldu. Sende yat uzat ayaklarını. İyi olucaksa oluyor kendiliğinden değilse serumlar filan bişey ifade etmiyor. Bizede söylediler biz de istemedik. Geçen düşüğümde yattık hastanede. Bebek iyiyse allah nasip ettiyse hersey güzel olucak. Rabbim güç ve sabır cersin hepimize.

Kızlar bebekler keseler iyi ama iki kese arasındaki boşlukta kanama var doktor riskli dedi bugünde yatcam hastahanede nolacak bilmiyorum ne sevinebilşyorum ne üzülebiliyorum
Uyumaya çalış biraz. Düzelicek inşallah. Hepimizin duaya ihtiyacı var Allaha emanet et. Geçmiş olsun.

Kizlar bende doktordan geldim, cok sukur kalp atisini gorduk ama duyamadik haftaya sali bir daha gitcem, oyle sevindim ki o buyuk kanamadan snra bebeim beni birakmamis, icerde kanamali alanlar var, 3 gunde 1 proluton igneye devam etcem. Hepinize guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim canlar iyiki varsiniz. Doktor kanaman olur dedi kesem olmasi gerekenin biraz altinda malesef, buda ilerde plesanta previa denilen seye sebebiyet veriyormus, ama herseyin hayirlsii olsun hep dua ediyorum, saglikli hayirli olsunda herseye raziyim

Maşallah canım çok sevindim

Bebegının senle birlikte olmasına cok sevndm cnm hamilelerin duası kabul olurmus bizlerede dua edin cok sürmeden kavusalım yavrularımıza

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bebeğinin kalbinin durduğunda hiç belirti olmadı mı? Ne kadar durmuş öyle bebek karnında. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bebeğinin kalbinin durduğunda hiç belirti olmadı mı? Ne kadar durmuş öyle bebek karnında. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

İKİ hafta durmuş öyle hayır hiçbir belirti olmadı canım kanamam yok diye seviniyordum bende. Tüp bebekte ilk üç ay çok önemli burdada bak hep yedi sekiz dokuz haftada oluyor kürtajlar

İKİ hafta durmuş öyle hayır hiçbir belirti olmadı canım kanamam yok diye seviniyordum bende. Tüp bebekte ilk üç ay çok önemli burdada bak hep yedi sekiz dokuz haftada oluyor kürtajlar
Çok geçmiş olsun canım bende kalp atışını duyduğumda herkese söyledim hamileyim diye pişman oldum sonradan ya bişey olursa insanlara ne anlatacağım diye. Keşke 3 ay dolana kadar bekleseydim.

Kizlar meraba cok.moralim bozuk kahverengi kanamam oldu az cok korkuorum düşük olucak die.daha 3haftalik hamileyim napicam

Çok geçmiş olsun canım bende kalp atışını duyduğumda herkese söyledim hamileyim diye pişman oldum sonradan ya bişey olursa insanlara ne anlatacağım diye. Keşke 3 ay dolana kadar bekleseydim.
Bizde kalp atisini duyunca herkese soyledik.pozitif alanlar sonradan negatife dönüşünce bende korkmaya basladim ya.

Bizde kalp atisini duyunca herkese soyledik.pozitif alanlar sonradan negatife dönüşünce bende korkmaya basladim ya.
Her Gün doktora gitmek istiyorum hemen randevuda alınmıyo doktorlardan canım. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeğimizi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…