2016 Aralik tup bebek

Aşırı kanamam var kızlar hastahane de yatıyorum bebekler duruyor şimdilik ama benim umudum kalmadı
Vallaha ağlıycam şimdi. Noluyo böyle ya. Korkumdan buraya bişey yazamıyorum. Benimde kanamalarım devam ediyor. Karnıma kadar çıktı yumurtalarımdaki şişlik. Bu doktorlar neden böyle çaresiz bırakıyor bizi.

Aşırı kanamam var kızlar hastahane de yatıyorum bebekler duruyor şimdilik ama benim umudum kalmadı
Vallaha ağlıycam şimdi. Noluyo böyle ya. Korkumdan buraya bişey yazamıyorum. Benimde kanamalarım devam ediyor. Karnıma kadar çıktı yumurtalarımdaki şişlik. Bu doktorlar neden böyle çaresiz bırakıyor bizi. Allahım yardım et. Bebeklerimizi bize bağışla.

Ahh canim benimde cumartesi yogun kanamam oldu hemde oyle boyle degil, ben yarin gitcem doktora, suan kanamam yok, insallah brnimde bebsim duruyordur. Sen uzulme bak ordaymis meleklerin, hastanede ne tedavisi uyguluyolar peki ?

Vallaha ağlıycam şimdi. Noluyo böyle ya. Korkumdan buraya bişey yazamıyorum. Benimde kanamalarım devam ediyor. Karnıma kadar çıktı yumurtalarımdaki şişlik. Bu doktorlar neden böyle çaresiz bırakıyor bizi. Allahım yardım et. Bebeklerimizi bize bağışla.
Canım yaa ohss mi olmuştun sen kanamanın sebebi nedir demiyormu doktor bişey

Canım yaa ohss mi olmuştun sen kanamanın sebebi nedir demiyormu doktor bişey
Evet cnm hafif ohss. Küçülmüştü yumurtalar tekrar büyümüşler. Kanamanın hiçbir cevabı yok. Bebeğin kalni atıyor kese etrafında kanama yok. Ama sebep ne ? Hiç bir doktor bunu merak edip araştırmıyormu. Biyerlerde kadınlar sürekli düşük yapıyor. Sebebine dair en ufak bir ipucu yok. Çözümde yok :KK43:

Kızlar proloton vurdu progestan ilaç içtim serum okdr ama üstün başım kan gölü oldu adet olsam bukdr gelmez inancım kalmadı ağlamaktan mahvoldum rabbim hayırlı kılmamış demekki üzülsemde boş demek 8 haftaymış mutlulugum

Ay canim kiyamam cok uzuldm ins durur kanaman hemen umudu kesme millet ne kanamalarla 9 ayi gecirip saglikla kugina almis bebisini. Sen umutlu ol ki bebeklerinde hissetsin bu umudu

kızlar merhaba kan testi verdim geldim beklemek istemedim.şimdi netten baktım sonuca negatif 0,36 yarın gidip doktorla konuşucam...hepimiz için hayırısı olsun.12 gün boyunca karnımla konuştum deli ğibi.
Cnm simdi gordum senin yazdgini cok uzucu tabi kac gundr bekliyrz umutla. allah sabrini da versin ins seninki kacinci gun embriyosudu

Evet cnm hafif ohss. Küçülmüştü yumurtalar tekrar büyümüşler. Kanamanın hiçbir cevabı yok. Bebeğin kalni atıyor kese etrafında kanama yok. Ama sebep ne ? Hiç bir doktor bunu merak edip araştırmıyormu. Biyerlerde kadınlar sürekli düşük yapıyor. Sebebine dair en ufak bir ipucu yok. Çözümde yok :KK43:
Aynen canım ya benim ilk gittiğim gerizekalı doktor düşük riskin var bişey yapamam durumun müsaitse yani paran varsa hastaneye alıp serum takalım dedi sadece belim ağrıyordu sonra gitmedim ona başka doktora geçtim bel ağrısının normal olduğunu söyledi bebek büyüdüğü içinmiş sende başka doktorada görünseydin gerekiyorsa hastanede yatsadın canım ya bide üstüne ohss allah yardımcın olsun kuzum ben zor geçiriyorum diyorum ama seninki daha zor yaaa

Kızlar proloton vurdu progestan ilaç içtim serum okdr ama üstün başım kan gölü oldu adet olsam bukdr gelmez inancım kalmadı ağlamaktan mahvoldum rabbim hayırlı kılmamış demekki üzülsemde boş demek 8 haftaymış mutlulugum
Canim neden bu kadar umutsuzsun bak ayni kanamadan benimde oldu ama ben umudumu yitirmedim, bebeklerin orda sagliklilar merak etme, sen boyle yaparsan onlarda etkilenir, guclu ol lutfen

Bn bi yaramazlik yaptim dayanamadm gttim kan verdim 1 saate cikacak 10. Gunumdu bgn. Kizlar lutfen banada bi dua edin cok stresli ve heyecanli bekliyrm suan.
Canim 5. Gun embriyosun 10. Gunde cikiyor diyorlar, hadi insallah guzel bir haber aliriz canim ben inaniyorum, cok ihtiyacimiz var zaten topigimiz senlensin

X