2016 Aralik tup bebek

Senin ikinci tüp bebek mi ilki düştü mü, ikincide bir sıkıntı yoktur umarım. Acı ki ne acı beş yıl sonra mucize gibiydi bir yıl ara vericez sanırım
Hayır cnm bizim ilk bebeğimiz kendiliğinden oldu. 3 çatlatma 1 aşılama denedik olmadı. Sonraki ay kendiliğinden oldu. O bebeğin kalbi durdu. Sağlıklı embriyo seçiliyor diye ben tüp bebek yapalım dedim. Hemde zaman kaybetmek istemedim yaşdan dolayı. Ne bilim okuldu işti derken evlilik için gecikmişiz. Bi doktor bana bebek için hep 30 yaş denir sma dünya standartlarında ortalama uygun yaş 26 dedi. Birde beslenme biçimi büyük etken. Vazgeçmek yok. Allah büyük.

Peki sizin ne çıkmıştı devlet hastanesinde oldum kürtaj doktor patolojiye göndermedi.
Canim benim dis gebelikti 2 kaybimda, bnim laporoskopiyle alindi tuplerimi kaybettim, tup bebek artik fek sansimiz, ama kurtaj olan arkadaslar soyluyolar patolojiye yollaniyor diye ordan biliyorum, bundan sonrasi icin doktorunla gorusursun insallah saglikli hayirli gebelikler olur

Slm kızlar, doktor günümdü bugün, bebeğin kalbi durmuş, çok üzgünüm. 3:30 da kürtajım olacak. Büyük bir ihtimal kromozom bozukluğundan dedi bana.
: çok üzüldüm cnm hayırlısı deilmiş demekten başka dilim varmıyor bişeye çok üzüldüm çok rabbim tez zamanda nasip etsin inş

Canım sen nasılsın nasıl gidiyor bi sıkıntı yoktur inşallah

Slm kızlar, doktor günümdü bugün, bebeğin kalbi durmuş, çok üzgünüm. 3:30 da kürtajım olacak. Büyük bir ihtimal kromozom bozukluğundan dedi bana.
Cok uzuldm cnm ne zor bir durum Allah sabrini da versin. En yakin zmnda tekrar nasip etsin en azindan tutunabildgni gordun o da onemli.

Canım sen nasılsın nasıl gidiyor bi sıkıntı yoktur inşallah
Canim benimde yarin kontrolum var, yarin biraz daha durumum netlesir sanirim, kanamali bir gebelik yasaiyorum cumartesi aksami cok kanamam oldu proluton igne vurundum o gun yine, ama doktora gitmedim insallah bisey olmamistir bebegim benimledir, suanda kanamam yok. Senin nasil gidiyor canim yoktur insallah bir sikintin ?

Benimde kanama değil de 3,4günde bir kahve lekelenme oluyor çok korkutucu canım allah yardımcın olsun bende gitmiyorum her lekelenmede gitsem oda aynı iğneyi yapacak yada serum takacak hakkımızda hayırlısı olsun elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz gerisi rabbime kaldı

Sende bendensin canım ben göndermedim genetiğe maddi bakımdan senin sorunun yoksa mutlaka göndermelisin bence kalp durması yüzde doksan kromozom bozukluğu tüp bebek yaptırma sebebin neydi..
Spermlerde kalıtsal bozuklu var cnm. Ben göndermedim çünkü nedeni belli zaten.

Çok sağolun kızlar. İyi olmaya çalışıyorum. En zoru da bilenlere bu durumu tekrar tekrar açıklamak sanırım.

Çok sağolun kızlar. İyi olmaya çalışıyorum. En zoru da bilenlere bu durumu tekrar tekrar açıklamak sanırım.
cok üzüldüm cnm Allah sabır versin tez zamanda sağlıklı bir gebelik yasarsın umarım.
mesajlarına baktım kalbi gümbür gümbür atıyor dedı dr demissin. ne zamandı bu kontrolün bir sonraki kontrolde mi çıktı ortaya

P purple81 Canım duyunca cok üzüldüm yaa. Allah sabrini versin,en kisa zamanda seninde bebisin olsun
Pozitif aldiktan sonra negatifi duymak gercekten Çok zor

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun. Bugün mü durmuş. Hiç birşey hissetmedin mi ?

Kızlar benim göğüs hassasiyetim azaldı göğüslerimin şişkinliği de indi kontrolüm haftaya bi sıkıntı yoktur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…