ben durumumu pek iyi bulmuyordum ama buradaki yazışmaları okuyunca biraz daha iyi olduğunu düşünmeye başladım inşallah sonucuda güzel olurGünaydın cnm bnce gayet guzel bir tablo dondurulmusun kalmış bu cok guzel. Bnm 7 yum toplandı 5 tanesi 3. Gun dondruldu transfer zmnı çözdürülüp 5. Gune gitmeleri beklendi sadece bi tanesi gitti onuda transfer ettiler diğerleri imha edildi dondurlmusum kalmadı. Bu bebiş tutunmadıysa sil bastan iğne ilac opu va olcak. O yuzden sanslısın
aaa canım aynı gün benim geçen ay olacaktı erteledi doktorum taze 5 gün embriyosu koyacaktı olmadı rahim ağzımda daralma varmış.küçük bir operasyon yaptı kismetse 2 şubat için gün aldık .sen nerde yaptırıyorsun ilk denemen sanırım benim gibi :) beraber takipleşiriz canımİyi tatlım benimde 10 toplanmış 5tane 3.gün dondurulmuştu benimde 2şubat transferim var aynı gün
günaydın canım amın inşallahGünaydın kızlar, hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz istediğimize kavuşuruz.
Tatlım benim ikinci bu ilki düşük oldu Geçmiş olsun ama dondurulmuş daha iyi hayırlısı olmuş bence aynen haberleşiriz özelden de :)aaa canım aynı gün benim geçen ay olacaktı erteledi doktorum taze 5 gün embriyosu koyacaktı olmadı rahim ağzımda daralma varmış.küçük bir operasyon yaptı kismetse 2 şubat için gün aldık .sen nerde yaptırıyorsun ilk denemen sanırım benim gibi :) beraber takipleşiriz canım
ben taze transfer daha avantajlı olur diye düşünüyordüm ama orasını allah bilir hakkımızda hayırlısı olsunTatlım benim ikinci bu ilki düşük oldu Geçmiş olsun ama dondurulmuş daha iyi hayırlısı olmuş bence aynen haberleşiriz özelden de :)
Cok uzuldum cnm allah yardimcin olsun, 2 kaybimda benim var daha onceden seni cok iyi anliyorum, kurtajdan snra patolojiye yolluyolar parcayi, doktorun sonuc cikinca bi yorum yapacaktir, rabbim tez zamanda saglikli bebeisler nasip etsin cnmGünaydın kızlar kürtaj olup geldim maalesef bebeğin kalbi durmuş . Doktor yedinci haftadan sonra hiç gelişmediğini söyledi.Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum sizce bu düşük neden kaynaklanmış olabilir. Diğer kürtaj olan arkadaşlar şimdi nasılsınız
Cok uzuldum cnm allah yardimcin olsun, 2 kaybimda benim var daha onceden seni cok iyi anliyorum, kurtajdan snra patolojiye yolluyolar parcayi, doktorun sonuc cikinca bi yorum yapacaktir, rabbim tez zamanda saglikli bebeisler nasip etsin cnm
Cnm çok geçmiş olsun. Benimde ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı. Biz bebeği genetik teste yollamıştık. Gönderilen şey ölü hücrelerden oluştuğu için mikrop üretiyormuş. Dolayısıyla doğru dürüst bir sonuç alamadık. Birde bebeğin yapısında kesede filan bozulma varmı diye bakıyorlar. Onda sorun çıkmamıştı. Ama malesef düşüklerin sebepleri kesin olarak bilinemiyor. Bazı ihtimallere bağlanıyor. Dolayısıyla çözümüde yok. Umarım tez zamanda sağlıklı bebeğine kavuşursun.Peki sizin ne çıkmıştı devlet hastanesinde oldum kürtaj doktor patolojiye göndermedi.
Slm kızlar, doktor günümdü bugün, bebeğin kalbi durmuş, çok üzgünüm. 3:30 da kürtajım olacak. Büyük bir ihtimal kromozom bozukluğundan dedi bana.
Slm kızlar, doktor günümdü bugün, bebeğin kalbi durmuş, çok üzgünüm. 3:30 da kürtajım olacak. Büyük bir ihtimal kromozom bozukluğundan dedi bana.
Çok geçmiş olsun. Genetik bayağa bi para canım. Alınan metaryalde 23 çift kromozom için inceleme yapılamayabiliyor. Metaryalde mikrop ürediği için inceleme yapmıyolar. Boşa para veriyorsun. Doktorunla bu konuyu konuş bence. Allah tez zamanda aağlıklı bebişinle buluştursun seni ve bekleyen tüm arkadaşlarımızı.Slm kızlar, doktor günümdü bugün, bebeğin kalbi durmuş, çok üzgünüm. 3:30 da kürtajım olacak. Büyük bir ihtimal kromozom bozukluğundan dedi bana.
Çok geçmiş olsun. Genetik bayağa bi para canım. Alınan metaryalde 26 çift kromozom için inceleme yapılamayabiliyor. Metaryalde mikrop ürediği için inceleme yapmıyolar. Boşa para veriyorsun. Doktorunla bu konuyu konuş bence. Allah tez zamanda aağlıklı bebişinle buluştursun seni ve bekleyen tüm arkadaşlarımızı.
Ben doktoruma sormuştum transferden önce embriyokarı genetiğe yollayalımmı faydası varmı dedim. Hiç gerek yok dedi. Her müdahalede yapısı bozuluyo embriyonun dedi. Yani bu işin bilinmezleri bizleri çok yoruyor. Türkiyede bu tür buluşlar yok denecek kadar az kimse çalışma yapmıyor. Yurt dışında bişey gelişirse alıp uyguluyorlar. Ne bileyim çok can sıkıcı. Allaha emanet edip beklemekten başka çaremiz yok. Şansla duayla inançla olsun diye bekliyoruz.Peki ikinci tüp bebek denemesinde nasıl bir yol izlenmeli pgt mi yoksa mikroçipmi ne yapmalı
Ben doktoruma sormuştum transferden önce embriyokarı genetiğe yollayalımmı faydası varmı dedim. Hiç gerek yok dedi. Her müdahalede yapısı bozuluyo embriyonun dedi. Yani bu işin bilinmezleri bizleri çok yoruyor. Türkiyede bu tür buluşlar yok denecek kadar az kimse çalışma yapmıyor. Yurt dışında bişey gelişirse alıp uyguluyorlar. Ne bileyim çok can sıkıcı. Allaha emanet edip beklemekten başka çaremiz yok. Şansla duayla inançla olsun diye bekliyoruz.
Nası yaa öylece kalakaldım canım okuyunca allahım ne büyük acı rabbim sabrını versinSlm kızlar, doktor günümdü bugün, bebeğin kalbi durmuş, çok üzgünüm. 3:30 da kürtajım olacak. Büyük bir ihtimal kromozom bozukluğundan dedi bana.