- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
Ben kızımda yaşadım 9. Gün silik çıktı 10. Gün dahada silik oldu bende var ama düşüyor diye öyle üzüldüm :) kan verdim 10. Gün 133 çıkmıştı düzenli arttı sonrasında9. Ve 10. Gün silik çizgi gördüm 11. Gün hiç görmedim Dünya başıma yıkıldı hemen gidip kan tahlili yaptırdım. Onçin çok güven olmuyor bu testlere.
Bugun kaçıncı günün oldu cnmmCok kotu ya pozitften snra negatifi görmek. Bn 7. Gun yaptm negatif yaptm o bile baya kotü hissettirdi. Smdi sabırla kanı bekleyecgm
9. Gunundeyım cnm yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldimBugun kaçıncı günün oldu cnmm
Canım bekle bakalim doktorun hangi gün dediyse o gün yap.ben idrar testi almistim kan testinden 1 gün önce yaptim. Erken gebelik testiydi onda ikinci çizgiyi gördüm ama kan testi verene kadar emin olamadim tabi9. Gunundeyım cnm yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim
Doktor 15. Gun dedi ama 12. Gun cıkar 5. Gun embriyosu nede olsa. Carsamba kana gidecegm inş bebegim benımledirCanım bekle bakalim doktorun hangi gün dediyse o gün yap.ben idrar testi almistim kan testinden 1 gün önce yaptim. Erken gebelik testiydi onda ikinci çizgiyi gördüm ama kan testi verene kadar emin olamadim tabi
cnm 5. gun embrıyosu icin 10. gun kan testi günü oluyor. 9. günde bile çıkıyor kanda. 5. gun embrıyosu icin 12 ya da 15. gun beklemeye gerek yok kı..bugun 9. gun ise yarın baktır kanda cnm hayırlısıylaDoktor 15. Gun dedi ama 12. Gun cıkar 5. Gun embriyosu nede olsa. Carsamba kana gidecegm inş bebegim benımledir
Negatıf cıkarsa doktor ilaçları bırakma bi daha bakalım 15. Gun der diye sabrediyorum. 12. Gun genelde birçok merkezin test için verdiği tarih ona itiraz etmez artıkcnm 5. gun embrıyosu icin 10. gun kan testi günü oluyor. 9. günde bile çıkıyor kanda. 5. gun embrıyosu icin 12 ya da 15. gun beklemeye gerek yok kı..bugun 9. gun ise yarın baktır kanda cnm hayırlısıyla
Nası sadece ankarada olmalı ya bence her ilde olmalı biz neler çekiyoruz gitgel sen nedemek istedin anlamadım devlet ayrıca dahada katkıda bulunmalı kredi kolayca çekiliyormuşta hadi ordanCanlarım,18 Ocakta açmış olduğum “Tüp bebekte devlet katkısı yeterli mi” konusuna 10 gün içinde sadece 1 kişi yorum yaptığı için düşüncelerimin yanlış olduğunu geç de olsa fark ettim. Başbakanlık Bilgi iletişim Merkezine (BİMER)yazacağım dilekçe üç aşağı beş yukarı aşağıdaki gibidir. Herkese hayırlı olsun.
Ülkemizin ekonomik kaynakları çok önemli ancak sınırlıdır. Ben de duyarlı bir infertinite hastayım. Devletimin çıkarlarını kendi çıkarlarımdan üstün tutarım. Her ilde devletin tüp bebek merkezi veya hastanesi olamaz, ana merkezlerde olması yeterlidir hatta bence olması gerekenden de daha fazladır. Sadece başkent Ankara’da olması yeterlidir. Çocuğunun olmasını isteyen herkes Ankara’ya kolayca ulaşabilir. Çünkü Ankara Türkiye’nin ortasında bulunmaktadır, hızlı trenle bile kolayca ulaşıma sahiptir. Çocuğu olamayan hastalar çocuk masraflarının fazla olmaması sebebiyle zaten belli bir birikime sahip olmaktadırlar. Çeşitli sebeplerle bir birikime sahip olmayanlar da bankalarımızdan kolayca kredi alabilmektedirler. Her hastaya 1300 tl 3 deneme için fazladır. Katkının 2 deneme ve en fazla 500 tl olması devlet hazinemize oldukça katkı sağlayacaktır. 39 yaşına kadar başvuran her hasta en fazla 5-6 ayda kolayca rapor alabilmektedir. Günümüzde insanlar geç evlenmekte, kariyer yapma gibi bence geçersiz sebeplerle çocuk sahibi olmayı geciktirmektedirler. Yaş sınırının 35’ e kadar düşmesi uygundur, böylece binlerce hastaya daha katkı vermek zorunla kalınmayacaktır. Bilgilerinize sunar gereğinin yapılmasını arz ederim.
Görmedik canım keşke böyle topiklere girip destek isteseydinAden tabiki haklısın. ben senin söylediklerinin 10 katısı söyledim baktım destek yok demekki ben yanlış düşünüyorum dedim.
Hayırlı olsun canım inşallah tutunsun bebeklerin doktora gelince kapısında yatasım geliyor şaka biyana iki haftada bi gidiyoruz hemen hemenArkadaşlar 2 şubatta transferım var hayırlısı artık hepimiz için uzun zamandır yazılanları okuyorum ama ilk denemem hiçbişey bilmiyorum az çok sizden öğreniyorum cok sagolun 5. Gün embriyosu transfer edılecek bana acaba sonuc pozıtıf olursa (inş hepımız için) doktora sonra sürekli gidilıyor mu acaba
Sagol cnm İnan insan sonucu ne olcak düşünüyor izin olayını ayrı düşünüyor vsHayırlı olsun canım inşallah tutunsun bebeklerin doktora gelince kapısında yatasım geliyor şaka biyana iki haftada bi gidiyoruz hemen hemen
Ilk basta gelisimi zayifti zaten. Bos gebelik sanildi. Bir hafta sonra bebek goruldu ancak kalp atisi zayifti. Ertesi hafta gittigimde ise kalp atisi duyulamadi. Kurtaj oldum 9. Haftada idi ancak ultrasonda en son 6+3te kalmisti. Hic kanamam olmamisti.
Günaydın cnm bnce gayet guzel bir tablo dondurulmusun kalmış bu cok guzel. Bnm 7 yum toplandı 5 tanesi 3. Gun dondruldu transfer zmnı çözdürülüp 5. Gune gitmeleri beklendi sadece bi tanesi gitti onuda transfer ettiler diğerleri imha edildi dondurlmusum kalmadı. Bu bebiş tutunmadıysa sil bastan iğne ilac opu va olcak. O yuzden sanslısınardaşlar günaydın umarım herkes iyidir
merak ettiğim konu şu kaç tane yumurtanız toplandı? kaç tane donduruldu ?
benim 9 yumurtan toplandı 4 tanesi 5. güne gitti .....3 tane emriyom donduruldu transferim allah kısmet ederse 2 şubatta olacak benim rakamlarım nasıl sizce
İyi tatlım benimde 10 toplanmış 5tane 3.gün dondurulmuştu benimde 2şubat transferim var aynı günardaşlar günaydın umarım herkes iyidir
merak ettiğim konu şu kaç tane yumurtanız toplandı? kaç tane donduruldu ?
benim 9 yumurtan toplandı 4 tanesi 5. güne gitti .....3 tane emriyom donduruldu transferim allah kısmet ederse 2 şubatta olacak benim rakamlarım nasıl sizce