Yanlış hatırlamıyorsam bn de gece 00 da vurulmustumm 36 saat içinde diye hatrliyorum benimde 11 gibi sanırım toplanmistiArkadaşlar benimde yumurtalarım cuma toplanacak herhangi bir problem olmazsa pazartesi transferim var .size çatlama iğnesi nezaman vuruldu.bana bugün saat 9 vurulmami gerektiğini cuma sabahı toplanacak 30 saat içinde toplanilacak dedi.
Yolun açık olsun inşallah.hic acı yok canım sakin korkmaz.ewet su icmenii istiyorlar bn çok abartmistimm bna 3 bardak iç dediler bn neredeyse 2 litre içtim:))Kızlar yarın transfer olacağım inşallah hem korkuyorum hem heycanliyim bi de acı oluyor mu transferde ve idrara sıkışık olmak çok zor oluyor diyorlar o kadar çok aşırı mi sıkışık oluyoruz ki ...
Benimde 14 aralik beraber beklicez insallahbenimde 14 aralıkta. hayırlı olsun hepimiz icin
Rabbim hayirli eylesin insallah güzelce tutunsunlar anneciklerineKızlar yarın transfer olacağım inşallah hem korkuyorum hem heycanliyim bi de acı oluyor mu transferde ve idrara sıkışık olmak çok zor oluyor diyorlar o kadar çok aşırı mi sıkışık oluyoruz ki ...
Valla evde 5 tane test vardi canim iste kan vetmeye gidene kadar basliyim bari yapmaya dedim.Benim yumurta toplama cuma günü olcak tra
Canım çok erken idrarda çıkmaz kan testi yapan dahi erken ben oglumda hiç idrar yapmadım 10 gün kanda baktirdim ozaman çıktı.insallah hayirlisi bebisin seninle .
aa ne guzel beraber olunca konuşup vakti geçirebiliriz ins. güzel sonuçlar alırız. rabbim yardımcımız olsun.Benimde 14 aralik beraber beklicez insallah
Rabbim hayirli eylesin insallah güzelce tutunsunlar anneciklerine
Çok guzell bnce daha 1 hafta var hem de 10 un ustu cokk ıı diye biliyorummBugün kontrolum vardi endometrium 8.5muş haftaya carsambaya transfer gunu belirledi doktorum. Transferden bir hafta oncesinde sizin ne kadardi tecrubeli arkadaslar merak ettimde.hilal1907 14.12.16 transfer tarihim nasipse bu arada yaşim 24 tabloda bilgi verirken eksik vermisim.
Tatlim msj olarak atarmisin listedeki bilgilere gore verirsen sevinirimmcanımm benide kaydedermisin daha önce bilgilerimi yazmıştım ama görmedin sanırım
Eklerim canim tabikii ama eksik bilgiler var onlarla birlikte msj atabilirmisin sonradan burdan bulmam takip etmem cok zor oluyorhilal1907 canım zahmet olmazsa beni de ekler misin 28 yeni bitti benim.sperm sayısı hareketi morfoloji az 2.deneme
Bende cuma cumartesi pazar yapayim diyorum cikarsa giderim kan vermeye cikmazsa gitmem diyorumm.Yaptim canim kocaman bi tek cizgi:))
Yap yap bende cuma günü eşime söylemeden gidip bi kan verebilirim belkı:))Senin 5. gun erken canim oyuzden baslama hic.ben bugun 7. gunumdu oyuzdrn basladim.valla test yapip gidip kan vetmek daha mantikli geliyo.ilkindr hic idrar testi yapmadim.negatifi gorunce sok olmustum.ikincide iki uc gun idrar testi yapmistim.tek cizgi gorunce kendimi enazindan olumsuza alistirmistim.bu seferde kan vermeye gidene kadar test yapcam valla:)
Canım fazla abartma merkeze girer girmez bir wc ye gir ben öyle yaptım sonrasında bir bardak kahvr bir kücük su içtim benim işlemler tamamlanıp sıra bana gelenr kadar sıkıstım tamda iyi oldu:)Kızlar yarın transfer olacağım inşallah hem korkuyorum hem heycanliyim bi de acı oluyor mu transferde ve idrara sıkışık olmak çok zor oluyor diyorlar o kadar çok aşırı mi sıkışık oluyoruz ki ...
benimde öyleydi 7 üstü iyi kabul ediliyorBugün kontrolum vardi endometrium 8.5muş haftaya carsambaya transfer gunu belirledi doktorum. Transferden bir hafta oncesinde sizin ne kadardi tecrubeli arkadaslar merak ettimde.hilal1907 14.12.16 transfer tarihim nasipse bu arada yaşim 24 tabloda bilgi verirken eksik vermisim.
Allah aratmadan kendiliğinden versin inş bir cabuk. Dediğin gbi sorunun cözümüne gtmek mantıklı arastıracak birilerine basvur tabi. Sorun çözülmeden sürekli tüpdenemesi yapmak hayal kırıklıgını arttırıyor insanın.elbette o bebekler birgun gelecek sabırla bekliyoruz olacak inş. Hepimizin hakkında hayırlısı olsn cnm zor dönemler. Denemelrini nerde yapmıstınKızlar .maalesef ikinci denemede negatif ben artık tüp denemek yerine niye tutmadığını ayrıntılı araştıran bir doktor arıyorum ufuk univetstesinde gamze sinem çağlar duydum recai bey de oradaymis tüp yaparsa da,medicana da yapıyormuş eşimi de kaan aydosa bi goturucem sperm problemimiz vardı. varmı sizlerin önerisi yada bu doktorun ismini duyan inanın doktor aramak birine koşulsuz güvenip kendini teslim etmek çok zormus iki defa eli boş dondum artık üçüncüye başlamadan önce bir tedavi olayım rahim falan iyice incelensin istiyorum işi sadece tup bebek olanlar pek de üzerinde durmuyor gibi rahim ne durumda spermler düzelir mi demeyip doğrudan tüp protokolüne geçiyorlar yardımcı olursanız sevinirim
Ahh canım Rabbim biran önce sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.bizde de sperm problemi var bu şekilde olup olumsuz duyunca içim daha çok kötü oluyorKızlar .maalesef ikinci denemede negatif ben artık tüp denemek yerine niye tutmadığını ayrıntılı araştıran bir doktor arıyorum ufuk univetstesinde gamze sinem çağlar duydum recai bey de oradaymis tüp yaparsa da,medicana da yapıyormuş eşimi de kaan aydosa bi goturucem sperm problemimiz vardı. varmı sizlerin önerisi yada bu doktorun ismini duyan inanın doktor aramak birine koşulsuz güvenip kendini teslim etmek çok zormus iki defa eli boş dondum artık üçüncüye başlamadan önce bir tedavi olayım rahim falan iyice incelensin istiyorum işi sadece tup bebek olanlar pek de üzerinde durmuyor gibi rahim ne durumda spermler düzelir mi demeyip doğrudan tüp protokolüne geçiyorlar yardımcı olursanız sevinirim
Hayirlisi olsun insallahhKızlar ben de geldim aranıza. tedaviye başlamak için adetimi bekliyorum. Allah hepimize hayırlısını versin.