2016 Aralik tup bebek

kızlar merhaba ben 13 kasım yumurta toplama işlemi oldum sonra ohss oldum yoğum bakımlarda yattım cok kötü şeyler yaşadım şimdi 1 ay ara verdi dr ocakta transferim ama birşey soracağım bize bu ay ilişki serbes dedi ama cok canım yanıyor ilişki sırasında böyle oldumu sizdede yoksa bendemi böyle oluyor birde dün başka bir dr gittim ultrason cekti sağ yumurtanı göremiyorum dedi bir kadın doğum dr git dedi böyle birşey yaşayan varmı lütfen yardımcı olun

Bu kullandigimiz ilaclarla gecikiyo canim merak etme.ben adet tarihimden hep 4-5 gun once adet olurum.ama iki denememdede adetimden 3 gun sonra adet oldum.insallah bu sefer hic olmayiz
İnsallah canimm
Asilamalarda da ilac kullandim ama yine gecikme olmamisti bekleyip gorcez artikk

Kızlar benim pazartesi transferim oldu hani şu yerleşme kanaması dedikleri olay varya bir iki damla kan gelmesi bende öyle bir durum olmadı Çok ümitsizliğe kapılıyorum
Benim de cumartesi oldu canim transfer bende de oyle bisi yok. Dune kadar batmalar vardi bu gun gecti hicbisey yok agri sizi falan

kızlar merhaba ben 13 kasım yumurta toplama işlemi oldum sonra ohss oldum yoğum bakımlarda yattım cok kötü şeyler yaşadım şimdi 1 ay ara verdi dr ocakta transferim ama birşey soracağım bize bu ay ilişki serbes dedi ama cok canım yanıyor ilişki sırasında böyle oldumu sizdede yoksa bendemi böyle oluyor birde dün başka bir dr gittim ultrason cekti sağ yumurtanı göremiyorum dedi bir kadın doğum dr git dedi böyle birşey yaşayan varmı lütfen yardımcı olun
Gecmis olsun canim bende ayin 29unda opu oldum 1 ay sonra transfer olacak. banada iliski serbes dediler ama ayni sekilde cok agrim oluyo sebebini bende bilemiyorum :110:

Arkadasim hayirlisi olsun insallahh sizin icin.ben yasamadim fakat teknik olarak dusundugumde cok anormal gelmiyor cunku disaridan bir mudahale ile yumurtalarimiz toplaniyor ki opudan sonra birkac gun hafif kanamasi olan ve siddetli agrilari olan oluyor muhtemelen orada bir tahris var ve iliski sirasinda kadindan gelen akinti cok asidik bir yapiya sahip onun fa etkisi olabilir

İnsallah canimm
Asilamalarda da ilac kullandim ama yine gecikme olmamisti bekleyip gorcez artikk
Aynen oyle canim valla nasibimizde ne varsa gorcez.kimi gulen taraf olup mutlu ayrilcak bu topicten.onunla sevincez mutlu olcaz.kimiside uzulen taraf olcak onunla uzulcez.rabbim bizleride insallah gulen taraftan eylesin.bakalim kimler mutlu olcak kimler uzulcek.listemiz insallahh mutlu gulucuklerle dolar..

Aaaaa lutfen karamsarlik yokkk ben de herkesten gizli yapiodum tek cizgi cikiodu modum dusuodu ama sonra ciftt oluverdii.bebeklerinizlee konusunnn annelerine tutunsunlarr sıkı sıkı
Oyle canim nasip kismet.ben zaten bugun tek cizgiye alistirmistim kendimi:))

Üzülme canım gününde git kan ver bende kendimi tutuyorum çünkğ erken bosuna üzülücem:)
Ewtt yaa en cok opu sonrasi bolundu mu stesi ve transfer sonrasi birturlu gecmeyen gun stresi var oyyyy oyyy cok heyecanliyim ben de...
valla 5.günğ bitiriyorum ama dayanamıyorum test yapasım var ama daha cıkmaz diye duruyorum beklıyorum

valla 5.günğ bitiriyorum ama dayanamıyorum test yapasım var ama daha cıkmaz diye duruyorum beklıyorum[/QUOTE]
Ewet ben olsam 7 den sonra başlarimm:KK66:) 5 çok erken

Üzülme canım gününde git kan ver bende kendimi tutuyorum çünkğ erken bosuna üzülücem:)
valla 5.günğ bitiriyorum ama dayanamıyorum test yapasım var ama daha cıkmaz diye duruyorum beklıyorum
Senin 5. gun erken canim oyuzden baslama hic.ben bugun 7. gunumdu oyuzdrn basladim.valla test yapip gidip kan vetmek daha mantikli geliyo.ilkindr hic idrar testi yapmadim.negatifi gorunce sok olmustum.ikincide iki uc gun idrar testi yapmistim.tek cizgi gorunce kendimi enazindan olumsuza alistirmistim.bu seferde kan vermeye gidene kadar test yapcam valla:)

X