- 11 Ağustos 2016
- 158
- 84
O okaliptus_ merhaba opudan kaç gğn sonra adet oldunuz? Ben de bekliyorum olmayı sabırsızlıkla:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben biraz geç olanlardanım 12 gun sonra oldum burdakı cogu arkadas 5 gun snra olmustu. normal dongumden 2 gun snra geldı hatta. sen kaçıncı gunundesınO okaliptus_ merhaba opudan kaç gğn sonra adet oldunuz? Ben de bekliyorum olmayı sabırsızlıkla:)
Rahim kalınlaştırmak için ilaç vermedimi doktorunuz ben kullanıyorum reglimin 3. Günü gittim ilaç verdi cuma tekrar kontrolüm var doktorunla knş benceMerhabalar ben de reglinin 11. Günündeyim dün kontrol için gittim tüp bebek doktorum farklı şehirde olduğu için burada ölçüm için başka doktora gittim rahim duvari kalinligi 5.3 çıktı yumurtalar çok iyi ama rahim ince değilmi? Yani yumurta toplanıp transfer yapılana kadar kalinlasir mi?
bende 12yılldir bekliyorum. şöyle bir baktığımda nasıl geçirdim o günleri diyorum ama ins bu son bekleyislerimiz olur yılbaşı hediyelerimizi alırız ins.Evet cnm 19zu transfer yılbaşı gecesine gelir test tarihim hayatımın en guzel hediyesi olur banaa olumlu olursa insss geçmiyor zaman 10 yılı nasıl geçirdim diye düşünüyorum bazen Öyle avutuyorum kendimi ama beklemek çok zormus yaaa
opu sonrası genelde 10 gun içinde olmuşlar ama 15-16 gun snra olanı da duydum umarım cok bekletmez seni. artık adet olamamak beni germeye başlamıştı bir an önce olup sürecin devam etmesini iple cektiğimiz için bu beklemekler zor gelıyorO okaliptus_ geçen çarşamba opu oldum 6.günüm bugün.doktor bir haftaya olursun dedi.Bakalım bekliyorum ama normal döngümde gelirse haftaya salı anca gelir
Ooooh gozun aydin canimmm bi an once bebisini alirsin insallahkızlar gunaydın opu sonrası adetimi oldum sonunda yarın gideceğim bakalım doktora 1 ay dogum kontrol hapı mı kullan diyecek yoksa transfer oncesi hazırlıklara başlayacakmıyız:)
Gecmis olsun canimm sogan kuru yapp kist falan kalmiyooSelam kızlar şimdi dr dan geliyorum bana transfer için gün verecekti bugün ama ertelendi kist varmış girmemiş doğum kontrol hapı verdi sonraki adette yapacam dedi transferi hayırlısı olsun geç olsun da güç olmasın inşallah hepimiz için hayırlısı olsun
Ewet ilk ve inşallah tutarAy maşallah guzel toplanmış olsun 4 tane kalmış ya çok sukurr.ben ilk iğnemi vurdum bugün.ilk denemenizz sanirim değil mi
İnşallahbende 12yılldir bekliyorum. şöyle bir baktığımda nasıl geçirdim o günleri diyorum ama ins bu son bekleyislerimiz olur yılbaşı hediyelerimizi alırız ins.
sagol cnm inş kist fln yoktur yavruma kavusmama az kalmıstr sen nasılsın agrı sızı fln varmıOoooh gozun aydin canimmm bi an once bebisini alirsin insallah
Ewet canım sıkışık oluyorsun biz de 1 saat yatrBişey daha sorucam..
Transfere idrara sıkışık mı gidiyorsun?
Hastanede ne kadar yatırıyorlar?
Birde progestan iğne mi veriyorlar canım
Aminn canimm hayirlii olsun guzel olsun saglikli olsun senin hepimizin insallahArkadaşlar nasılsınız benim günler yogun geciyor cok sukur bu durum iyi oldu cumartesiye az kaldı nasipse o gun transfer tarihim netleşecek :) yeni başlayan arkadaslar hepinize hayirli uğurlu
Olsun sonucunu Rabb'im gönlünüze gore eylesin evlatla sınamasın Rabb'im hic birimizi .. Bunlar son sınavlarımız olsun miss kokulu yavrularla doldursun yuvalarımızı ins :)
Aaaaa bebiss mii varr cokk sukurr bin sukurr masallahhİnsallah cnm
hayirli olsun cnm kaydetmistim cnm zaten seni ilk sayfamizda listemizde varsin
Yok tatlimm totem yaptimmm :)Aaaaa bebiss mii varr cokk sukurr bin sukurr masallahh
İnsallah canimm allah tum isteyenleri kavustursunn. Valla canim batmalar oluyo ve arada adet agrisi gibi hafif agrilar oluyo onun disinda bisi yoksagol cnm inş kist fln yoktur yavruma kavusmama az kalmıstr sen nasılsın agrı sızı fln varmı
Ayy ayy senin hamilelik takvimini yesinler annesi.insallah devamida gelirr..İnsallah cnm
hayirli olsun cnm kaydetmistim cnm zaten seni ilk sayfamizda listemizde varsin
Amin canim rabbim hepimizin yuzunu guldursun..Arkadaşlar nasılsınız benim günler yogun geciyor cok sukur bu durum iyi oldu cumartesiye az kaldı nasipse o gun transfer tarihim netleşecek :) yeni başlayan arkadaslar hepinize hayirli uğurlu
Olsun sonucunu Rabb'im gönlünüze gore eylesin evlatla sınamasın Rabb'im hic birimizi .. Bunlar son sınavlarımız olsun miss kokulu yavrularla doldursun yuvalarımızı ins :)
Ayyy ins cnm yaaa hepberaber sevindirsin Rabbim insssbende 12yılldir bekliyorum. şöyle bir baktığımda nasıl geçirdim o günleri diyorum ama ins bu son bekleyislerimiz olur yılbaşı hediyelerimizi alırız ins.
Valla benimde ayni canim.sol kasigim catlicak sanki.digerlerindede agrimisti ama bu sefer hic gecmiyo.sevineyimmi uzuleyimmi bilemiyorum yani.nekadar kotu bu belirsizlik..Günaydın kızlar kasık sğrım için doktorumu aradım yatıp dinlen ayağa kalkmak yok dedi:)yorma kendini dedi ama mümkün mü hiç?kızım ne olucak??akşamdan eşimle yemeği yaptık bugun dinlenme günü:)