2016 Aralik tup bebek

Kızlar sormaya da çekiniyorum ama cinsel hayatını tamamen dondurmuş olan bi ben değilim degil mi bugün bi arkadasla konuştuk bisey olmuyo biz devam ettik falan dedi ama ben tırsıyorum işte..

Kızlar sormaya da çekiniyorum ama cinsel hayatını tamamen dondurmuş olan bi ben değilim degil mi bugün bi arkadasla konuştuk bisey olmuyo biz devam ettik falan dedi ama ben tırsıyorum işte..
Ben kızıma hamileyken 3 aya kdr yapmadık sonra yaptım gece bi uyandım heryer kan valla o korku bize yetti arttı bile doktor yasakladı yine olur diye yapmayız biz çok uzun zaman lohusaykende hemen olmuyor nerden baksan 1 sene iptal zor iş malesef

Biz de dondurduk köşe bucak kaçıyom evde kocamdan.Doktor yasak demedi ama korkuyorum.

Kizlar transfer sonrasi tutmayinca dusuk mu oluyor yoksa adet gunu adet mi goruluyor

Kizlar transfer sonrasi tutmayinca dusuk mu oluyor yoksa adet gunu adet mi goruluyor
Cnm test negatif olursa eğer doktor ilaçları kesiyor , bir hafta içinde adet oluyosun. Bazı kişilerde iki haftayı da buluyor sanırım. O bünyeye göre değişiyor.

Cnm test negatif olursa eğer doktor ilaçları kesiyor , bir hafta içinde adet oluyosun. Bazı kişilerde iki haftayı da buluyor sanırım. O bünyeye göre değişiyor.
Bende oncesinde dusuk oluyor saniyordum hayirlisi olsun artik tesekkur ederim canim ..

Canım o dediğin nedir cinsel hayat felan nasıl bir şey biz unuttuk da :)))))))))işin şakası bizde de tık yok canım baya bir süredir. Hatta dr tmm başlayabilirsiniz dese bile sanırım biz bir şey olur korkusuyla bir şey yapamayız..

Biz de dondurduk köşe bucak kaçıyom evde kocamdan.Doktor yasak demedi ama korkuyorum.

Kızlar yasak bebişlerinize sarılın yatın.

Kızlar yasak bebişlerinize sarılın yatın.

Doktor yasağı var ne zamandır. Doktor sorun yok dese bile bende çok korkuyorum bişey olur diye. Ben istediğimi aldım meleklerimle yatıyorum işte daha ne isterim çok mutluyum. Ama eşim çok rahatsız bu durumdan sinir küpü oldu resmen yanıma bile oturmuyor

Yok canım yapma okadar bekledik sen diyenlere bakma sakınan göze çöp batar derler bizde bu gidişle bi sene yok

Doktor selman laçin medikana beylikdüzü 4 tane kayıp olacak ben hayatımı mahfedeceğim bütün ümidimi herşeyimi yitireceğim sonra uğraşacaklar. 3. Transfer için hazırlanmadan 3-4 ay içerisinde bütün testleri yaptırmak istiyorum ama hiç test istemedikleri için hangisini yapacağımıda bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…