2016 Aralik tup bebek

Gecmis olsun canim o nasil is ya 4 deneme kolay mi her birinde ayri stres ayri uzuntu sıkıntı aldigin ilaçları ve masraflari soylemiyorum bile. Ne kadar kolay ya. Bence sen merkezini degistir canim rabbim sabir versin
Daha geride 6 embriyom var onları napacağım. Adetle parça parça sökeceğim tuvalete girmek istemiyorum artık. Gayet normal onlara göre dünya standarlarına göre o şekildeymiş ben anlamadım bu standartı ki 4 tane yumurtası olan biri 5. Transferi neyle deneyecek 4 tanesini standartlar gereği kaybedecek. 5. Ye napacak durumu olmayan napacak. 25 bini geçirdim masrafta çektiklerimi söylemiyorum bile ohss olduğumu son dk da öğrendim transferime karar verildiği günde ondan öncekilerde söyledim ama beni anlayan olmadı. 2. Transferimde sordum bana coraspin niye vermiyorsunuz transferden sonra birşeyler düzelir belki diye dediği şey gerek görmüyorum oldu 3 gündür uyku nedir bilmiyorum Allahlarından bulsunlar.

Cnm sen kendin istediğin testleri yaptıramıyormusun? Kusura bakma kıbrısta olduğum için türkiyedeki tüp bebek sistemini ve testleri bilmiyorum.

Canım benim eşimde sperm testi gayet iyiydi sıkıntı yoktu yani. Rahim filmim çekildi tüplerde de rahim yapısında da hiç bir sıkıntı yok. İlk denemeye göre çok daha iyi istedikleri sürede kalınlaştı. Ben kan pıhtılaşmasına ve progestana bağlıyorum ısrarla test diyorum ipledikleri yok beni. İğne istiyorum jele kalp atışından sonra geçeriz ben iğneye razıyım diyorum gerek görmüyoruzdan başka birşey dedikleri yok. Sen ne yaptın canım test vs ne yaptırdın da düzeldi ne olur yardımcı olun bu süreçte bildiğim ne test varsa yaptırmak istiyorum. Bu kez körü körüne 3. Denemeyi yapıpta tekrardan bunları yaşamak istemiyorum. Maddi olarak da manevi olarak da yıprandık bunlardan ziyade kendimize gelemiyoruz.

Niye o kadar geç verdi tarihi canım. Valla sabırlısın . İnşallah pozitif sonuç alırsın.
Canim bende anlamadim ki soramadimda bi kagit vermislerdi bize o kagitta test tarihi 17 ocak yaziyor birde sonucu onlarla paylasmamizi istediler. Diyorum bu kadar sabrin sonu insallah selamet olur. Cok sagol canim insallah

Bak canım prof mustafa başbuğ isimli doktor var istanbulda amerikan hastenesinde diye biliyorum ama istersen araştır çok iyi bi doktor ben ona gittiğimde benden ilk o testleri istedi eşimin sperminin çoğunun ölü olduğunu hamile kalsamda düşük yapıcağımı söyledi sadece tüp bebek le bebek sahibi olabileceğimi söyledi öylede oldu imkanın varsa araştır derim allah yardımcın olsun canım inşallah gerek kalmadan kavuşursun bebişine

Cnm sen kendin istediğin testleri yaptıramıyormusun? Kusura bakma kıbrısta olduğum için türkiyedeki tüp bebek sistemini ve testleri bilmiyorum.
Bilmyorum ki canım bana sadece hepatit testleri e2 vs bakıldı hsg çekildi başka birşey yapılmadı eşimede sperm testi ve hepatitlere bakıldı. Hiç isteyen olmadı için bende bilmiyorum. İstanbulda prof alkan yıldırım ı buldum ona mail attım muayene olmak istiyorum görüşmek istiyorum. Bilmiyorum ihmal edilen birşey var ama ne olduğunu bilmiyorum ve ben ne gerekirse yapalım sonra transfer yapalım dedikçe birşey göremiyorum karşılığında

Ayy valla canim benim esim bu hafta yurtdisina gitti yani ordan bile tembihliyor beni annesigil yanimda bi kac gundur onlarda o kadar bekledin bi gun daha bekle diyolar. Bilmiyorlarki her dk yi sayiyorum ben. Rabbim hepimiz icin hayirlisini versin canim yarinda bekliycem,dua edin nolur hamis duasi kabul olurmus bemde pozitifi gorurum insallah

Kızlaarr selamm ne zamandır giremedim ne alemdesiniz güzel anne adaylarıı?? Biz 5+6 olduk çok şükür

Kalp atışını duyanlar var mı aramızda henüz???

Canım bende hibor yapıyorum havasını al iğnenenin . Biraz püskürt sonra vur hiç acımıyo öle .
Canım selam sen yarın gidecektin doktora değil mi? Yanlış hatırlamıyorsam eğer...
bu arada ben de her akşam 8de hibor iğne yapıyorum ama ölüyorum acıdan.. doktora da eczacıya da defalarca sordum mutlaka havasını almadan yap iğneyi dediler, o yüzden mecbur havayla enjekte ediyorum ama çok canım yanıyor
Yavrularımız için her şeyyy
Canım bende hibor yapıyorum havasını al iğnenenin . Biraz püskürt sonra vur hiç acımıyo öle .

Cnm ben transferden 4 gün önce iğneye başladım sabah iğne akşam jel şeklinde. 14 gün bu şekilde başladı daha sonra sabah akşam jele döndüm. Doktorum 3. Testimi yaptırırken progeston hormonumada baktırdı ilk denememde de bakmıştılar. Ama bende bir sıkıntı yoktu ekstra jele yada iğneye gerek duymadılar. Coraspirini de günde bir defa içiyorum sanırım 5 aya kadar veriyor doktorum ama emin değilim. İğne kullanmıyorum ama bu iş için. Kan pıhtılaşmasıyla ilgili de test yaptırmadım doktorum dan da duymadım böyle bişeyi. Burada öprendim ben bu derece ciddi olabileceğini.

Canım nasıl coraspin bile vermiyo benim daha ilk deneme cleksin iğne verdi pıhtılaşmaya karşı sana 3.denemede neye dayanarak vermiyorlar
Bilmiyorum ben defalarca dememe rağmen haykırmama rağmen gerek görmüyoruzdan başka birşey demediler demediler işte. Transfer günü bile dedim söyledim kullanıyım dedim. Omega 3 devit 3 meyve sebze ne gerekiyorsa köy yumurtası aldım hergün 2 ay önceden haşlanmış yumurta yedim neler yapmadım ya ananaslar folik asiti hiç bırakmadım zaten bilmiyorum ben bunca uğraşırken bunlar nasıl gönül rahatlığı ile karşımda kimyasal gebelik yapacak birşey yok ilacı bırakacaksınız bir kaç gün sonra kanama başlayacak dedi ya başka birşey yok

Çok sağol canım başka yapmam gereken birşey var mı burada askeri hastane var çok güzel doktorları var şuan devlet oldu ama tanıdık vs de var. Bunlar karşılığında bir ücret vs istediler mi tahminen ne kadar tutar canım. İşte doktora söyledim size güvenerek bu yola çıktım ne gerekirse yapalım dedim. Ona göre tekrardan herşeyi tamamlayıp başlayalım dedim. Ama hiç birşeye gerek görmediler ve tekrardan yaptırdım güvendiğim için.

Ya ben hep yanlış mı vurdum şimdi bebeğime bişey olmamıştır dimi of of

Tamam canım çok sağol iyice araştırıp bu dinlenme sürecinde herşeyi netleştirip ona göre görüşeceğim. Bende de pko var başka da bir sıkıntım yok. Araştırayım iyice ona göre gideyim. Gitmeden de bütün testlerimi yaptırayım fakultede.

Allah emeklerinin çektiğin sıkıntıların karşılığını verir inşallah canm bu kısmet tabi ilaç beslenme kalite falan ve doktor da çok önemli. Ben çok dikkat ettim diyordum ama senin kadar etmemişim biz böyle uğraşırken maddi manevi stres sıkıntıdayken onların ki ne rahatlık işin sonun da bir CAN var bu kadar basit bazı doktorlar hastaneler için gerçekten yazık...

Ya ben hep yanlış mı vurdum şimdi bebeğime bişey olmamıştır dimi of of
Ay dur hemen sıkma canını.. prospektüsüne baktım şimdi bak orda da havası alınmadan vurulmalıdır yazıyor, sen yarın doktorunu ara bir sor.. havasını alsan da almasan da ilaç aynı ilaç bence, o yüzden bebeğine bişey olmaz korkma hemenn

Cnö benim bildiklerim bunlar. Özel hastanede sadece trombofili paneli için 1200 istediler. Devlette hepsi ücretsiz.bende çok sordum ama genelde bişey demiyolar. Oluyup araştırdıklarımdan baktım bende.

Anladım canım, işte bende bunu anlamıyorum normalde iğne daha etkiliymiş. Ve transfer yapılmadan önde progesteron testi yapılıyormuş ona göre transfer gününe karar veriyorlarmış ve transfer sonrasında da eksiklik varsa takviye yapıyorlarmış. Ama bana ne önce ne sonra yapmadılar bunu. Coraspin namına birşey kullanmadım zaten herkes estrofeme başladığı gibi kullanmaya başlamışken hiç kullanmadım. Artık Allaha havale ediyorum. Çünkü ben her iki denemede de defalarca dedim kulak ardı ettiler.

Dikkat ettim ama onlar benim söylediklerimi işitmediler. Allahlarından bulsunlr başka birşey demiyorum. Canımdan can kopuyor parçalar giderken benden, hayatım da gidiyor. Yaşım 24 ama yaşadıklarımla sağolsunlar 40 hissediyorum. Öyle umursamazlar ki otomatiğe bağlamışlar gerek görülmüyor, google gibi arama motorlarını bu tarz şeyleri öğrenmek için tercih etmeyelim lütfen, diyor.

Cnö benim bildiklerim bunlar. Özel hastanede sadece trombofili paneli için 1200 istediler. Devlette hepsi ücretsiz.bende çok sordum ama genelde bişey demiyolar. Oluyup araştırdıklarımdan baktım bende.
Tamam canım çok sağlol, Allah razı olsun. Bunlarda yeter. Googledan da araştırcağım yinede. Ben neleri vermişim 1200 tl test yüzündn bunları yaşadıysam sonucu alıp yüzlerine çarpacağım ben haykırırken neredeydiniz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…