Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar cnm, nasılsın?iyi akşamlar arkadaşlar bende giremedim 2 gündür maşallah çok canlı topik![]()
iyi akşamlar arkadaşlar bende giremedim 2 gündür maşallah çok canlı topik![]()
Ben kızıma hamileyken 3 aya kdr yapmadık sonra yaptım gece bi uyandım heryer kan valla o korku bize yetti arttı bile doktor yasakladı yine olur diye yapmayız biz çok uzun zaman lohusaykende hemen olmuyor nerden baksan 1 sene iptal zor iş malesefKızlar sormaya da çekiniyorum ama cinsel hayatını tamamen dondurmuş olan bi ben değilim degil mi bugün bi arkadasla konuştuk bisey olmuyo biz devam ettik falan dedi ama ben tırsıyorum işte..
Biz de dondurduk köşe bucak kaçıyom evde kocamdan.Doktor yasak demedi ama korkuyorum.Kızlar sormaya da çekiniyorum ama cinsel hayatını tamamen dondurmuş olan bi ben değilim degil mi bugün bi arkadasla konuştuk bisey olmuyo biz devam ettik falan dedi ama ben tırsıyorum işte..
Cnm test negatif olursa eğer doktor ilaçları kesiyor , bir hafta içinde adet oluyosun. Bazı kişilerde iki haftayı da buluyor sanırım. O bünyeye göre değişiyor.Kizlar transfer sonrasi tutmayinca dusuk mu oluyor yoksa adet gunu adet mi goruluyor
Bizde dondurduk cnm. Doğım gerçekleşene kadar da öyle kalacak vallahi.Kızlar sormaya da çekiniyorum ama cinsel hayatını tamamen dondurmuş olan bi ben değilim degil mi bugün bi arkadasla konuştuk bisey olmuyo biz devam ettik falan dedi ama ben tırsıyorum işte..
Bende oncesinde dusuk oluyor saniyordum hayirlisi olsun artik tesekkur ederim canim ..Cnm test negatif olursa eğer doktor ilaçları kesiyor , bir hafta içinde adet oluyosun. Bazı kişilerde iki haftayı da buluyor sanırım. O bünyeye göre değişiyor.
Canım o dediğin nedir cinsel hayat felan nasıl bir şey biz unuttuk da :)))))))))Kızlar sormaya da çekiniyorum ama cinsel hayatını tamamen dondurmuş olan bi ben değilim degil mi bugün bi arkadasla konuştuk bisey olmuyo biz devam ettik falan dedi ama ben tırsıyorum işte..
Yok cnm ilaçlar düşmesini engelliyor zaten, belki kanama olabiliyor.Bende oncesinde dusuk oluyor saniyordum hayirlisi olsun artik tesekkur ederim canim ..
Yani adet gunune kadar dusuk olamaz degil miYok cnm ilaçlar düşmesini engelliyor zaten, belki kanama olabiliyor.
Ben kızıma hamileyken 3 aya kdr yapmadık sonra yaptım gece bi uyandım heryer kan valla o korku bize yetti arttı bile doktor yasakladı yine olur diye yapmayız biz çok uzun zaman lohusaykende hemen olmuyor nerden baksan 1 sene iptal zor iş malesef![]()
Biz de dondurduk köşe bucak kaçıyom evde kocamdan.Doktor yasak demedi ama korkuyorum.![]()
Kızlar yasakbebişlerinize sarılın yatın.
![]()
Canım o dediğin nedir cinsel hayat felan nasıl bir şey biz unuttuk da :)))))))))işin şakası bizde de tık yok canım baya bir süredir. Hatta dr tmm başlayabilirsiniz dese bile sanırım biz bir şey olur korkusuyla bir şey yapamayız..
[/QUOTE
Yalnız değilmisim desenize :)) ah ah nasıl da korkuyoruz bebislerimize bisey olacak diye Allah'a emanet olsnlar ne diyelim
Cnm negatifse düşük olmaz zaten. Sadece normal adet görürüsün ilaçları kesinceYani adet gunune kadar dusuk olamaz degil mi
Ben kızıma hamileyken 3 aya kdr yapmadık sonra yaptım gece bi uyandım heryer kan valla o korku bize yetti arttı bile doktor yasakladı yine olur diye yapmayız biz çok uzun zaman lohusaykende hemen olmuyor nerden baksan 1 sene iptal zor iş malesef![]()
Biz de dondurduk köşe bucak kaçıyom evde kocamdan.Doktor yasak demedi ama korkuyorum.![]()
Kızlar yasakbebişlerinize sarılın yatın.
![]()
Canım o dediğin nedir cinsel hayat felan nasıl bir şey biz unuttuk da :)))))))))işin şakası bizde de tık yok canım baya bir süredir. Hatta dr tmm başlayabilirsiniz dese bile sanırım biz bir şey olur korkusuyla bir şey yapamayız..
[/QUOTE
Yalnız değilmisim desenize :)) ah ah nasıl da korkuyoruz bebislerimize bisey olacak diye Allah'a emanet olsnlar ne diyelim
Doktor yasağı var ne zamandır. Doktor sorun yok dese bile bende çok korkuyorum bişey olur diye. Ben istediğimi aldımKızlar sormaya da çekiniyorum ama cinsel hayatını tamamen dondurmuş olan bi ben değilim degil mi bugün bi arkadasla konuştuk bisey olmuyo biz devam ettik falan dedi ama ben tırsıyorum işte..
Yok canım yapma okadar bekledik sen diyenlere bakma sakınan göze çöp batar derler bizde bu gidişle bi sene yokKızlar sormaya da çekiniyorum ama cinsel hayatını tamamen dondurmuş olan bi ben değilim degil mi bugün bi arkadasla konuştuk bisey olmuyo biz devam ettik falan dedi ama ben tırsıyorum işte..
Doktor selman laçin medikana beylikdüzü 4 tane kayıp olacak ben hayatımı mahfedeceğim bütün ümidimi herşeyimi yitireceğim sonra uğraşacaklar. 3. Transfer için hazırlanmadan 3-4 ay içerisinde bütün testleri yaptırmak istiyorum ama hiç test istemedikleri için hangisini yapacağımıda bilmiyorum.Nasıl doktor nasıl hastane kurban olduğum ya şimdi kan pıhtılaşması olmayan yok nasıl yapmaz ya daha ben hiç bi tedaviye başladan hemen pıtılaşma testi istendi bence sen testi bi hastahanede yaptır götür yüzlerine çarp allah sabrını versin canım