• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Bugun transferimin 11.günüydü sabah iki farkli idrar testinde negatifi gorup son bir ümitle aksam kan tahlili icin hastaneye koştum ve sonuc kocaman bir NEGATİF...doktorum cok olumluydu ama Rabbim ol demeyince olmuyor..2saat araliksiz agladiktan sonra şişen gözlerim ve güzel bir kizim olacagina dair kalan ümit kırıntılarıyla yine kendimi burada buldum..Bebegimi bana verdiklerinde canliydi,tutunmaya calisti ama okadar miniktiki basarili olamadi.. Yasasaydi kizmi olurdu erkekmi..Banami benzerdi yoksa cok aşık oldugum kiymetli eşimemi.. Bu sorularin cevabini hicbizaman bulamicam cunku artik onu geri getiremem.Aslinda bende hicbir sorun yok,sorun esimin sperm degerleri,ben yalnizca anne olmak degil esimin cocuklarinin annesi olmak istiyorum ama belkide hicbizaman olamicam.Cok üzgünüm cok:KK61:
Ne desek teselli etmez biliyorum çünkü seni en iyi biz anlarız ilk denemem benimde hüsranla sonuçlandı sanki annelik hayalim gitti birdaha olamam diye düşündüm günlerce ağladım ama zaman kaybıymış İnan göreceksin senin için yapabileceğimiz tek şey dua etmek arkadaşım inşallah Rabbim gözyaşlarının ve çektiğin sıkıntı stresin karşılığı olarak seni hayırlı bir evlatla mükafatlandırır. İkinci yi hayal et düşün ben bu umutla kendime gelmiştim

Dün ilk defa ağladım uzun bir süre. Daha 6. Günüm ama olmaz korkusuyla gece en sonunda tutamadim kendimi. Birikmiş bi korku heyecan var galiba. Üstelik 20 ocak dogumgünüm test günüm. Ilk defa ailem eşim kardesim yegenlerim doğumgünümde birlikte olcaz. Daha onceleri hep okulda finallere denk gelirdi ve yalniz olurdum. Ilk defa güzel bir dogumgünü gecirmeyi düşünürken test günü ayni güne denk geldi. Umarim Rabbim bana supriz bir. Hediye verir de daha mutlu olurum.

Bugun transferimin 11.günüydü sabah iki farkli idrar testinde negatifi gorup son bir ümitle aksam kan tahlili icin hastaneye koştum ve sonuc kocaman bir NEGATİF...doktorum cok olumluydu ama Rabbim ol demeyince olmuyor..2saat araliksiz agladiktan sonra şişen gözlerim ve güzel bir kizim olacagina dair kalan ümit kırıntılarıyla yine kendimi burada buldum..Bebegimi bana verdiklerinde canliydi,tutunmaya calisti ama okadar miniktiki basarili olamadi.. Yasasaydi kizmi olurdu erkekmi..Banami benzerdi yoksa cok aşık oldugum kiymetli eşimemi.. Bu sorularin cevabini hicbizaman bulamicam cunku artik onu geri getiremem.Aslinda bende hicbir sorun yok,sorun esimin sperm degerleri,ben yalnizca anne olmak degil esimin cocuklarinin annesi olmak istiyorum ama belkide hicbizaman olamicam.Cok üzgünüm cok:KK61:
Cnm çok üzüldüm kaçıncı denemen bu bilmiyorum ama kimi şanslı ilk denemesinde hamile kalıyor kimi 5. Denemesinde ... bu yolda yılmamak Laz'ım sen bidaha denersin çok şükür sperminiz var yumurtanız var :)
Huzurask Huzurask canim benim benimde dun leke geldi bugun tam adet oldum ama oldum oldum agridan :KK43: belim karnim kopacak gibi agri kesici ictim vallahi... Cokta kanamam var..
Sanirim seninde oyle... Rabbim yar ve yardimcimiz olsun...

minikgelin minikgelin arkadasim senindd sansizligina bilincli doktora denk gelmemissin ama sende nerdeyse yari doktor sayilirsin :))) buyuk olan kese net gorunuyor digeri ise azda daha kucuk ama tam emin degilim hakkinda hayirlisi olsun...

Negatif alan arkadaslarima gecmis olsun rabbim sabir versin insaallah en kisa zamanda toparlarsiniz...
Cnm okdr ilaç işlem görünce adet biraz ağrılı gelir nekdr zor demi tedavi sonrası adet olmak çok iyi bilirim:( ama unutacaksın 3 ay önce nasıl üzüldüm anlatamam sana ama unuttum bile :)tecrübe olarak bi kenarda kaldı o günler :)
Daha tek yada çift farketmez bi kalp atışınıda duyayım biraz rahatlıycam her wc ye gidince adet olcam diye koruyorum

Dün ilk defa ağladım uzun bir süre. Daha 6. Günüm ama olmaz korkusuyla gece en sonunda tutamadim kendimi. Birikmiş bi korku heyecan var galiba. Üstelik 20 ocak dogumgünüm test günüm. Ilk defa ailem eşim kardesim yegenlerim doğumgünümde birlikte olcaz. Daha onceleri hep okulda finallere denk gelirdi ve yalniz olurdum. Ilk defa güzel bir dogumgünü gecirmeyi düşünürken test günü ayni güne denk geldi. Umarim Rabbim bana supriz bir. Hediye verir de daha mutlu olurum.
Cnm test gününden 1 gün önce kan ver bence en azından pozitifse onuda kutlarsınız negatifse kendini alıştırırsın ertesi güne
Benimde kan testi günüm 10 arkadaşımla buluşmam vardı hepside biliyor tüp bebeği ondan önceki gün idrar testi yapmıştım pozitifi görünce keyifli gitmiştim :)

Huzurask Huzurask canim benim benimde dun leke geldi bugun tam adet oldum ama oldum oldum agridan :KK43: belim karnim kopacak gibi agri kesici ictim vallahi... Cokta kanamam var..
Sanirim seninde oyle... Rabbim yar ve yardimcimiz olsun...

minikgelin minikgelin arkadasim senindd sansizligina bilincli doktora denk gelmemissin ama sende nerdeyse yari doktor sayilirsin :))) buyuk olan kese net gorunuyor digeri ise azda daha kucuk ama tam emin degilim hakkinda hayirlisi olsun...

Negatif alan arkadaslarima gecmis olsun rabbim sabir versin insaallah en kisa zamanda toparlarsiniz...
Aynen kuzum ya ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum resmen 1 tablet ağrı kesici bitirdim ama nafile kanamam çok fazla sancm çok fazla sancidan titriyorum resmen hayatm boyunca böyle bişey görmedim de yaşamadım da ne berbat oluyormuş :(

M morincii canm benm emin ol aynı hayaller bizlerdede vardı ne hayal kırıklıklarıyla yaşıyorum anlatamam bile ama elime geçen bişey yok geri gelmiyor bebeğim ve hatta beni bırakıp gitti bile çoktan kendini fazla yıpratma elbet birgün gelir bebeğin sana buna inanıyorum sadece biraz daha geçmemiz gereken sınavlar var öyle düşün ve sabret bu ayn 25nde eşimin doğum günü patik almıştım ben bebeğimle babamiza süpriz yapacaktık en büyük hediye olacaktı bize ama nasip değilmiş bebeğim gitti ben ve patigi kaldık bu senede değilmiş ama elbet sonraki senelerde beraber kutlarız elbet birgün bebeğim annesine gelecek sende öyle düşün biliyorum ki çok zor buraya girmeye bile dayanamayacak kadar zor ama aşmalıyız bu zorluğuda dayan ne olur dualarm seninle inşallah en kısa zamanda bebeğine kavusursun :dua::dua:

Lütfen öyle düşünme bence en kisa zamanda anne olacaksın. Zor bir sınavımız var ama kazanan emek veren bizler olacağız. Rabbim bizim nasıl cabaladigimizi biliyor.Sen içindeki umut kuşunu hiç bir zaman bırakma. ..

İnşallah Doğum gününde alırsın en güzel haberini canım dualarım seninle ve inşallah en güzel Doğum günün olur :dua:

Merhaba benım test günümde cumartesı günü beklıyorum heycanla bir belırtım hala yok bakalım hayırlısı

Back
X