- 2 Nisan 2015
- 990
- 759
- 103
Gunaydin canim ne tatli bir mesaj :) hepimiz birer savasciyiz gercekten :)günaydın iyi pazarlar ,güzel annişler ,anne adayları, anneliği sonuna kadar hakeden savaşçı arkadaşlarım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim ne tatli bir mesaj :) hepimiz birer savasciyiz gercekten :)günaydın iyi pazarlar ,güzel annişler ,anne adayları, anneliği sonuna kadar hakeden savaşçı arkadaşlarım:)
Ben 5. Haftayı bitirdim Allah'ın izniyle canım, inşallah haftaya cumartesi keseyi görücezInsallah hayirli mutlu haberler veririz bir birbirimize. Sizin kacinci gün?
Ne desek teselli etmez biliyorum çünkü seni en iyi biz anlarız ilk denemem benimde hüsranla sonuçlandı sanki annelik hayalim gitti birdaha olamam diye düşündüm günlerce ağladım ama zaman kaybıymış İnan göreceksin senin için yapabileceğimiz tek şey dua etmek arkadaşım inşallah Rabbim gözyaşlarının ve çektiğin sıkıntı stresin karşılığı olarak seni hayırlı bir evlatla mükafatlandırır. İkinci yi hayal et düşün ben bu umutla kendime gelmiştimBugun transferimin 11.günüydü sabah iki farkli idrar testinde negatifi gorup son bir ümitle aksam kan tahlili icin hastaneye koştum ve sonuc kocaman bir NEGATİF...doktorum cok olumluydu ama Rabbim ol demeyince olmuyor..2saat araliksiz agladiktan sonra şişen gözlerim ve güzel bir kizim olacagina dair kalan ümit kırıntılarıyla yine kendimi burada buldum..Bebegimi bana verdiklerinde canliydi,tutunmaya calisti ama okadar miniktiki basarili olamadi.. Yasasaydi kizmi olurdu erkekmi..Banami benzerdi yoksa cok aşık oldugum kiymetli eşimemi.. Bu sorularin cevabini hicbizaman bulamicam cunku artik onu geri getiremem.Aslinda bende hicbir sorun yok,sorun esimin sperm degerleri,ben yalnizca anne olmak degil esimin cocuklarinin annesi olmak istiyorum ama belkide hicbizaman olamicam.Cok üzgünüm cok![]()
Cnm çok üzüldüm kaçıncı denemen bu bilmiyorum ama kimi şanslı ilk denemesinde hamile kalıyor kimi 5. Denemesinde ... bu yolda yılmamak Laz'ım sen bidaha denersin çok şükür sperminiz var yumurtanız var :)Bugun transferimin 11.günüydü sabah iki farkli idrar testinde negatifi gorup son bir ümitle aksam kan tahlili icin hastaneye koştum ve sonuc kocaman bir NEGATİF...doktorum cok olumluydu ama Rabbim ol demeyince olmuyor..2saat araliksiz agladiktan sonra şişen gözlerim ve güzel bir kizim olacagina dair kalan ümit kırıntılarıyla yine kendimi burada buldum..Bebegimi bana verdiklerinde canliydi,tutunmaya calisti ama okadar miniktiki basarili olamadi.. Yasasaydi kizmi olurdu erkekmi..Banami benzerdi yoksa cok aşık oldugum kiymetli eşimemi.. Bu sorularin cevabini hicbizaman bulamicam cunku artik onu geri getiremem.Aslinda bende hicbir sorun yok,sorun esimin sperm degerleri,ben yalnizca anne olmak degil esimin cocuklarinin annesi olmak istiyorum ama belkide hicbizaman olamicam.Cok üzgünüm cok![]()
Cnm okdr ilaç işlem görünce adet biraz ağrılı gelir nekdr zor demi tedavi sonrası adet olmak çok iyi bilirimHuzurask canim benim benimde dun leke geldi bugun tam adet oldum ama oldum oldum agridan
belim karnim kopacak gibi agri kesici ictim vallahi... Cokta kanamam var..
Sanirim seninde oyle... Rabbim yar ve yardimcimiz olsun...
minikgelin arkadasim senindd sansizligina bilincli doktora denk gelmemissin ama sende nerdeyse yari doktor sayilirsin :))) buyuk olan kese net gorunuyor digeri ise azda daha kucuk ama tam emin degilim hakkinda hayirlisi olsun...
Negatif alan arkadaslarima gecmis olsun rabbim sabir versin insaallah en kisa zamanda toparlarsiniz...
Cnm test gününden 1 gün önce kan ver bence en azından pozitifse onuda kutlarsınız negatifse kendini alıştırırsın ertesi güneDün ilk defa ağladım uzun bir süre. Daha 6. Günüm ama olmaz korkusuyla gece en sonunda tutamadim kendimi. Birikmiş bi korku heyecan var galiba. Üstelik 20 ocak dogumgünüm test günüm. Ilk defa ailem eşim kardesim yegenlerim doğumgünümde birlikte olcaz. Daha onceleri hep okulda finallere denk gelirdi ve yalniz olurdum. Ilk defa güzel bir dogumgünü gecirmeyi düşünürken test günü ayni güne denk geldi. Umarim Rabbim bana supriz bir. Hediye verir de daha mutlu olurum.
Aynen kuzum ya ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum resmen 1 tablet ağrı kesici bitirdim ama nafile kanamam çok fazla sancm çok fazla sancidan titriyorum resmen hayatm boyunca böyle bişey görmedim de yaşamadım da ne berbat oluyormuşHuzurask canim benim benimde dun leke geldi bugun tam adet oldum ama oldum oldum agridan
belim karnim kopacak gibi agri kesici ictim vallahi... Cokta kanamam var..
Sanirim seninde oyle... Rabbim yar ve yardimcimiz olsun...
minikgelin arkadasim senindd sansizligina bilincli doktora denk gelmemissin ama sende nerdeyse yari doktor sayilirsin :))) buyuk olan kese net gorunuyor digeri ise azda daha kucuk ama tam emin degilim hakkinda hayirlisi olsun...
Negatif alan arkadaslarima gecmis olsun rabbim sabir versin insaallah en kisa zamanda toparlarsiniz...
Lütfen öyle düşünme bence en kisa zamanda anne olacaksın. Zor bir sınavımız var ama kazanan emek veren bizler olacağız. Rabbim bizim nasıl cabaladigimizi biliyor.Sen içindeki umut kuşunu hiç bir zaman bırakma. ..Bugun transferimin 11.günüydü sabah iki farkli idrar testinde negatifi gorup son bir ümitle aksam kan tahlili icin hastaneye koştum ve sonuc kocaman bir NEGATİF...doktorum cok olumluydu ama Rabbim ol demeyince olmuyor..2saat araliksiz agladiktan sonra şişen gözlerim ve güzel bir kizim olacagina dair kalan ümit kırıntılarıyla yine kendimi burada buldum..Bebegimi bana verdiklerinde canliydi,tutunmaya calisti ama okadar miniktiki basarili olamadi.. Yasasaydi kizmi olurdu erkekmi..Banami benzerdi yoksa cok aşık oldugum kiymetli eşimemi.. Bu sorularin cevabini hicbizaman bulamicam cunku artik onu geri getiremem.Aslinda bende hicbir sorun yok,sorun esimin sperm degerleri,ben yalnizca anne olmak degil esimin cocuklarinin annesi olmak istiyorum ama belkide hicbizaman olamicam.Cok üzgünüm cok![]()
İnşallah Doğum gününde alırsın en güzel haberini canım dualarım seninle ve inşallah en güzel Doğum günün olurDün ilk defa ağladım uzun bir süre. Daha 6. Günüm ama olmaz korkusuyla gece en sonunda tutamadim kendimi. Birikmiş bi korku heyecan var galiba. Üstelik 20 ocak dogumgünüm test günüm. Ilk defa ailem eşim kardesim yegenlerim doğumgünümde birlikte olcaz. Daha onceleri hep okulda finallere denk gelirdi ve yalniz olurdum. Ilk defa güzel bir dogumgünü gecirmeyi düşünürken test günü ayni güne denk geldi. Umarim Rabbim bana supriz bir. Hediye verir de daha mutlu olurum.
Sağol cnm, sen nasılsın?Sml kızlar nasılasınızkuzuuuuuuuu test gunün gelmesini cnm daha
Coksukur cnm zamanın geçmesini bekliyorum sizleri bırakamıyorum aklımda sınız hep nasıl gidiyor guzel anneler :)Sağol cnm, sen nasılsın?
Heyecan var tabi, Yarın benim kese görme günüm. 6 hafta doldu dün. Korkuyorum da ya göremezsem diye.Coksukur cnm zamanın geçmesini bekliyorum sizleri bırakamıyorum aklımda sınız hep nasıl gidiyor guzel anneler :)
Görürsün cnm tabi insan o korkuyu yenemiyorHeyecan var tabi, Yarın benim kese görme günüm. 6 hafta doldu dün. Korkuyorum da ya göremezsem diye.
5 gün var canım bekliyorum canım sen nasılsınSml kızlar nasılasınızkuzuuuuuuuu test gunün gelmesini cnm daha
Merak etme canım insallah goreceksin meleğini güzel haberlerle dönHeyecan var tabi, Yarın benim kese görme günüm. 6 hafta doldu dün. Korkuyorum da ya göremezsem diye.
Niyese senin günlerin bana çok uzun geldi daha 5 gün bekliycez desene:)5 gün var canım bekliyorum canım sen nasılsın