2016 Aralik tup bebek

Kizlar iyigeceler. Allah korusun bebek tutmadi diyelim. Demek bile istemiyorum ama :KK43: normal adet tarihinde mi adet olunuyor? Yumurtalar toplanıyo hangi yumurta atiliyoki adet olunuyo? Kafam karıştı bu konuda. Bir de bugün transferimin 5. Günü bitti ara ara adet sancısı geliyor gibi oluyo ama geçiyor. Belirti aramamaya çalışıyorum ama iyi mi kötü mü bu sancılar? Ne zormuş beklemek.
Canım bende de aynı sancılar var çok belim ağrıyor. Adet le gebelik sancıları aynı canim inşallah pozitif tir güzel haberler veririz hep beraber:anneadayı::nazar:

Canım hayırlı olsun Rabbim kucağına da almayı nasip etsin. 13 aralıkta transferim vardı benim
aynı gün transferimiz benimde 13 aralık son adet 28 kasımdı:KK66: keseyi gördünmü peki ? Çok sık ultrasonda iyi değil diyorlar ya 23 ünde git sende o zamansa herşey netleşmiş olur

Kizlar iyigeceler. Allah korusun bebek tutmadi diyelim. Demek bile istemiyorum ama :KK43: normal adet tarihinde mi adet olunuyor? Yumurtalar toplanıyo hangi yumurta atiliyoki adet olunuyo? Kafam karıştı bu konuda. Bir de bugün transferimin 5. Günü bitti ara ara adet sancısı geliyor gibi oluyo ama geçiyor. Belirti aramamaya çalışıyorum ama iyi mi kötü mü bu sancılar? Ne zormuş beklemek.
Hangi yumurta nasıl toplanıyor bilmiyorum pek ama benim de transferden Bir gün sonra ara ara adet sancılarım olmuştu çok korkmuştum tutmadı adet olucam diye sonra su gibi bir akıntı oldu hemen tuvalete koşuyordum kanama zannedip şuan belim çok ağrıyor hala korku endişe var acaba ne oluyor diye... sanırım görene kadar bu bekleyiş böyle devam edecek gerçekten zor süreç inşallah mutlu son la biter :dua:

Huzurask Huzurask canim benim benimde dun leke geldi bugun tam adet oldum ama oldum oldum agridan :( belim karnim kopacak gibi agri kesici ictim vallahi... Cokta kanamam var..
Sanirim seninde oyle... Rabbim yar ve yardimcimiz olsun...

minikgelin minikgelin arkadasim senindd sansizligina bilincli doktora denk gelmemissin ama sende nerdeyse yari doktor sayilirsin :))) buyuk olan kese net gorunuyor digeri ise azda daha kucuk ama tam emin degilim hakkinda hayirlisi olsun...

Negatif alan arkadaslarima gecmis olsun rabbim sabir versin insaallah en kisa zamanda toparlarsiniz...

aynı gün transferimiz benimde 13 aralık son adet 28 kasımdı:KK66: keseyi gördünmü peki ? Çok sık ultrasonda iyi değil diyorlar ya 23 ünde git sende o zamansa herşey netleşmiş olur

Seninle ayniyiz transfer tarihi son adet tarihi filan :) kalp atisi duydun mu sen?

Bugun transferimin 11.günüydü sabah iki farkli idrar testinde negatifi gorup son bir ümitle aksam kan tahlili icin hastaneye koştum ve sonuc kocaman bir NEGATİF...doktorum cok olumluydu ama Rabbim ol demeyince olmuyor..2saat araliksiz agladiktan sonra şişen gözlerim ve güzel bir kizim olacagina dair kalan ümit kırıntılarıyla yine kendimi burada buldum..Bebegimi bana verdiklerinde canliydi,tutunmaya calisti ama okadar miniktiki basarili olamadi.. Yasasaydi kizmi olurdu erkekmi..Banami benzerdi yoksa cok aşık oldugum kiymetli eşimemi.. Bu sorularin cevabini hicbizaman bulamicam cunku artik onu geri getiremem.Aslinda bende hicbir sorun yok,sorun esimin sperm degerleri,ben yalnizca anne olmak degil esimin cocuklarinin annesi olmak istiyorum ama belkide hicbizaman olamicam.Cok üzgünüm cok:KK61:

Bugun transferimin 11.günüydü sabah iki farkli idrar testinde negatifi gorup son bir ümitle aksam kan tahlili icin hastaneye koştum ve sonuc kocaman bir NEGATİF...doktorum cok olumluydu ama Rabbim ol demeyince olmuyor..2saat araliksiz agladiktan sonra şişen gözlerim ve güzel bir kizim olacagina dair kalan ümit kırıntılarıyla yine kendimi burada buldum..Bebegimi bana verdiklerinde canliydi,tutunmaya calisti ama okadar miniktiki basarili olamadi.. Yasasaydi kizmi olurdu erkekmi..Banami benzerdi yoksa cok aşık oldugum kiymetli eşimemi.. Bu sorularin cevabini hicbizaman bulamicam cunku artik onu geri getiremem.Aslinda bende hicbir sorun yok,sorun esimin sperm degerleri,ben yalnizca anne olmak degil esimin cocuklarinin annesi olmak istiyorum ama belkide hicbizaman olamicam.Cok üzgünüm cok:KK61:

Canim bu ilk gunun acisi seni su an hicbisey rahatlatamaz ama sende problem olmamasi cok iyi tup bebekte erkegin sorunu cok onemsenmiyor inan bana. Bizde de morfoloji ve sayi sorunu var ciddi bi sekilde. Sizdeki sorun neydi? Insallah en kisa zamanda yeniden baslarsin. Eger merkezde eksiklik varsa merkezini degistirirsin Allahin izni ile olur rabbim yardim etsin kalbini ferahlatsin

Allah sabrini da versin canim snra yeniden toparlanip tekrar baslayabilme gucu versn. Bakarsin kendiliginden gelir bunca zmn bekletip ugrastirip gelmeyen bebek birden geliverir. Allahtan umut kesilmez suan uZuleceksib aglayacaksn kabul etmeye calisacaksin bnlar cok normal ama negatif alan diger arkadaslarin yaZdigi gbi 10 gun snra yeni tedavi planlari yapmaya calisacaksin. Anne olma istegini bu yenilgiler yenemez biz yeniden ayaga kalkip mucadele edecegz cok yorgun hissetsekte.

Canim bu ilk gunun acisi seni su an hicbisey rahatlatamaz ama sende problem olmamasi cok iyi tup bebekte erkegin sorunu cok onemsenmiyor inan bana. Bizde de morfoloji ve sayi sorunu var ciddi bi sekilde. Sizdeki sorun neydi? Insallah en kisa zamanda yeniden baslarsin. Eger merkezde eksiklik varsa merkezini degistirirsin Allahin izni ile olur rabbim yardim etsin kalbini ferahlatsin
Maalesef bizde sayi hiz morfoloji hepsi sikintili.yumurta toplama günü doktorum spermleri inceleyince cok umitsiz konusmustu,18yumurtam toplanmasina ragmen sperm kaynakli olarak yalnizca 6si 5.gune gidebildi. Ben Zeynep Kamilde yaptirdim.ilkini orada deneyip olmazsa özele gecmeyi düsünmüstük ama 2 denemelik dondurulmusum oldu,onlar varkende özelde sil bastan yaptirmak dogru olmaz diye dusundum.kafam cok karisik neyapmaliyim bilmiyorum :(

Allah sabrini da versin canim snra yeniden toparlanip tekrar baslayabilme gucu versn. Bakarsin kendiliginden gelir bunca zmn bekletip ugrastirip gelmeyen bebek birden geliverir. Allahtan umut kesilmez suan uZuleceksib aglayacaksn kabul etmeye calisacaksin bnlar cok normal ama negatif alan diger arkadaslarin yaZdigi gbi 10 gun snra yeni tedavi planlari yapmaya calisacaksin. Anne olma istegini bu yenilgiler yenemez biz yeniden ayaga kalkip mucadele edecegz cok yorgun hissetsekte.
Canim negüzel yazmissin,Allah razi olsun..Enazindan dondurulmuslarim var diye avutuyorum kendimi.isteyen herkese tez zamanda nasip etsin,ellerimizi bos birakmasin Rabbim:KK61:

Canim negüzel yazmissin,Allah razi olsun..Enazindan dondurulmuslarim var diye avutuyorum kendimi.isteyen herkese tez zamanda nasip etsin,ellerimizi bos birakmasin Rabbim:KK61:
Dondurulmusunu da dene cnm devlette cok maliyeti yoktur herhlde tabi insan yine bir suru umut bagliyor snra negatfe yine uzuluyor ama dondurulmusun varken ozele hemen para dokme. Allah korusun ikinciside negatf olursa ozelde denersn. Belki bu denemende iki embriyonuda transfer ederler kismetinde belki ikiz vardir ondan smdi olmamistir. Her ser bildgmizde bir hayir vardr ne de olsa ;)

Maalesef bizde sayi hiz morfoloji hepsi sikintili.yumurta toplama günü doktorum spermleri inceleyince cok umitsiz konusmustu,18yumurtam toplanmasina ragmen sperm kaynakli olarak yalnizca 6si 5.gune gidebildi. Ben Zeynep Kamilde yaptirdim.ilkini orada deneyip olmazsa özele gecmeyi düsünmüstük ama 2 denemelik dondurulmusum oldu,onlar varkende özelde sil bastan yaptirmak dogru olmaz diye dusundum.kafam cok karisik neyapmaliyim bilmiyorum :KK43:

Bizim de ayni canim sayi dusuk morfoloji bazen 1 bazen 0. Sana tavsiyem morfoloji bozuklugu oldugu icin imsi kullanilan bir merkez secmen. Memorial bruksel filan istanbulda bunlarda var biliyorum. Ben memorialde yaptirdim. Ama tabi ki donmuslari değerlendir bir defa daha Allah korusun basarisiz olursa imsi yi arastir

Hangi yumurta nasıl toplanıyor bilmiyorum pek ama benim de transferden Bir gün sonra ara ara adet sancılarım olmuştu çok korkmuştum tutmadı adet olucam diye sonra su gibi bir akıntı oldu hemen tuvalete koşuyordum kanama zannedip şuan belim çok ağrıyor hala korku endişe var acaba ne oluyor diye... sanırım görene kadar bu bekleyiş böyle devam edecek gerçekten zor süreç inşallah mutlu son la biter :dua:
Insallah hayirli mutlu haberler veririz bir birbirimize. Sizin kacinci gün?

Cnm hayrlı olsun benmde 6 günüm bugun dün ilk defa ağrıdı bnm bildiğim ilaçlar baskılıo adeti bırakınca olunuo ama bazı arkadaşlar ilaçlara rağmen erken olmuştu burda yazmışlardı ama inş tutunumştr da bunları düşünöeye gerek kalmaz bnm donuk transferi toplandıgı ay geç oldum ama oldum adet olunuyo yani neyi atıo bilmyrm ama inşş olmayız bunay ve çnümzeki 9 ay

Söylemilenn hiçbirşey geçirmez acını daha çok taze ama biz toparlanıp tekrar denemek zorındayız rabbim güç wersin sabır wersin inşş sonunda bebeğinz olacak allah inşş nasip edecek

Allah güç verecek toparlanacaksın canım, inşallah sağlıkla bebişini kucağına da alacaksın ama vazgeçmezseniz. Maddi ve manevi Allah güç versin inşallah. Sperm sayı ve morfoloji için arı sütü ve 10larca bitkiden özel hazırlanan bitkisel kürler kullanan fayda gören insanlar çok(raporlarıyla gösteriyorlar), bunları bir araştır güvenilir aktarlarla görüş. Ankara'da var bunları hazırlayan ama İstanbul'u bilmiyorum . Allah güç versin canım

Back
X