2016 Aralik tup bebek

Kızlarrrr bugün burası çok sessiz nerelerdesinizzz:dua:

minikgelin minikgelin canım benim gözün aydın maşallah miniklere ilk defa kese görüyorum rabbim kucağına almayi nasip etsin kuzucuklari

İlk denememdi. Ama yaşım 40. :KK43:
Canım benim bak yaşı dert etme inşallah rabbim ol derse olur babamın kuzeni 49 yaşında evlendi evlendikten 3 ay sonra yaşı büyük diye tüp bebek yaptırdı şimdi ikizleri doğdu 2 aylık olmak üzereler rabbim nasip edecek inşallah bir gün hepimiz anne olacağız hem daha herşey bitmiş değil pazartesi inşallah değerin katlanmış olur hakkinda hayırlısı olsun ablammmm

İlk denememdi. Ama yaşım 40. :KK43:
yaşa takma canım benim ikinci denememdi yaşım 33 hatta yarın 34 oluyorum Doğum günüm :) ilkinde olacak diye bişey Yok evet kötü bir durum ben çok yıkılmıştım napıcam artık Yok bitti birdaha deneyemem çocuğum olmaz artık falan derken üç ay sonra tekrar kendimi hastane de buldum daha hırsla daha umut ve heyecanla çok isteyip inanınca Rabbim geri çevirmez inşallah. Rabbim öncelikle sabır versin sonrada en hayırlı ve kısa zamanda meleğini göndersin inşallah canım

Amin cnm inş şimdilik miniklermi yoksa sadece minikmi kesin deil :) hayırlısı olsun artık:) darısı sana ve isteyen tüm kader arkadaşlarıma inş:)
Canısıı orda iki tane var gibi inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar darısı en kısa zamanda bizlere inşallahhhh:KK49:

Kızlar doktordan geldim
Hiç anlamayan bi doktora gitmişim malesef
Neyse bi tane kese gördüğünde değerim biraz yüksekti ikiz olabilirim acaba dedim bidaha baktı küçük bi kese daha var ama ona kesin bşy diyemem dedi ...
Canım benimde öyle oldu bi kese net diğerinden emin olmadığınız için erken konuşmadı. Şuan tek ama diğer haftalarda sürpriz yapıyolar diyo bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin

Canım benimde öyle oldu bi kese net diğerinden emin olmadığınız için erken konuşmadı. Şuan tek ama diğer haftalarda sürpriz yapıyolar diyo bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin
Yaaaaa inş ikiz olur bikerede kurtulursun benim bi kızım olduğu için TEK'te olsa çiftte olsa başımın üstünde yeri var :)
Kızım ikiz olsun isterdim bidaha tüp bebek yapmazdım:)

Sorma ya adam gibi doktor yok Elazığ'dan sürekli malatyayada kontrole gidemem hayırlısı inş düzgün bi doktor bulurum:)
Güya özel hastahane ama devlet hastahanesinden daha beter İnan :KK43:
bende 2 yıldır çorluda yaşıyorum maalesef bende henüz içime sinen bi doktor bulamadım ,İstanbul nimetti bu konuda kızımda hem hastane hem doktor olarak çok şanslıymışım .Burda araştırdığım iyi bi doktora gideyim dedim en erken 20 gün sonraya randevu veriyorlar paranla rezil oluyosun resmen öyle olunca mecbur herhangi bi doktora gideyim dedim erken olmasına rağmen normal Doğum taraftarı olduğum için direk Doğum mevzusunu sorayım dedim verdiği cevap en bilineninden tüp bebek kıymetli olduğu için sezeryan tavsiye ediyoruz:( ilk çocuğuma normal hamile kaldım ama benim için o da kıymetliydi çok şükür normal doğurdum her bebek kıymetlidir dedim .Bende gitmem bidaha bu doktora,.

Canım maşallah ya valla çok sevindim ozaman bizimkilerde duyulur demekki:)taa öteki hafta çağırdı Dr madem öyle keşle şimdi baksaydı[/QUOTE G gurbet86 aynıyız seninle bende dün duydum canım kalp atışını karından 6+4 te , duyarsın annesi artık sende hayırlısıyla o muhteşem pıt pıtları

Kizlar iyigeceler. Allah korusun bebek tutmadi diyelim. Demek bile istemiyorum ama :KK43: normal adet tarihinde mi adet olunuyor? Yumurtalar toplanıyo hangi yumurta atiliyoki adet olunuyo? Kafam karıştı bu konuda. Bir de bugün transferimin 5. Günü bitti ara ara adet sancısı geliyor gibi oluyo ama geçiyor. Belirti aramamaya çalışıyorum ama iyi mi kötü mü bu sancılar? Ne zormuş beklemek.

Back
X