2016 Aralik tup bebek

Evet canim ne bileyim öyle bir yaptım net sonuç 10. Gün kan testinde belli olacak inşallah vardir.Senin de canım hayırlı olsun tekrar 2 kese görülmüş sen merak etme o doktor iyi görememiştir.Kendi doktoruna gidecek misin tup bebek yaptiran
Tüp bebek doktoruna haftaya cuma yada cumartesi gitcem inş :) hakkımızda hayırlı olsun aslında tek olması benim için daha iyi bakması daha kolay ikiz olursa kaynanam kayınpeder bize gelir kalırlar daha evlerine gitmezler biraz bunalıma gidebilirim bide kaynanamın akrabaları bitmez hep gidip gelirler onları düşününce tek olsun istiyorum :) amaAaa herzaman ikiz bebek istemişimdir çok seviyorum ikizleri hep hayalimdi:)
Hayırlısı artık bakalım ne olcak :)

Tüp bebek doktoruna haftaya cuma yada cumartesi gitcem inş :) hakkımızda hayırlı olsun aslında tek olması benim için daha iyi bakması daha kolay ikiz olursa kaynanam kayınpeder bize gelir kalırlar daha evlerine gitmezler biraz bunalıma gidebilirim bide kaynanamın akrabaları bitmez hep gidip gelirler onları düşününce tek olsun istiyorum :) amaAaa herzaman ikiz bebek istemişimdir çok seviyorum ikizleri hep hayalimdi:)
Bende eşimin akrabalarını düşünüyorum şimdiden doluşcaklar bebeğin başına diye eşim duymasın. Bide bende lekelenme oldu bugun ödüm koptu. Doktoru aradım keyfine bak dedi:bicak: allam inşallah bişey olmasın.

Bende eşimin akrabalarını düşünüyorum şimdiden doluşcaklar bebeğin başına diye eşim duymasın. Bide bende lekelenme oldu bugun ödüm koptu. Doktoru aradım keyfine bak dedi:bicak: allam inşallah bişey olmasın.
Keyfine bak nedir ya bu doktorlarda varya biz zaten evhamlıyız yat canım sen dinlen bişi olmaz inşallah

Vallahi kızımda o günler neydi öyle benim haricimde herkesin kucağındaydı kızım allahtan emziriyordum da ondan alıyordum:)
Lekelenmeler normal ama insanı çok korkutuyor gerçekten allah izini ile bşy olmaz inş ilk 3 ay her gebelik için riski tüp bebek olunca insan daha tedirgin oluyor :)

:confused::KK5:
Vallahi kızımda o günler neydi öyle benim haricimde herkesin kucağındaydı kızım allahtan emziriyordum da ondan alıyordum:)
Lekelenmeler normal ama insanı çok korkutuyor gerçekten allah izini ile bşy olmaz inş ilk 3 ay her gebelik için riski tüp bebek olunca insan daha tedirgin oluyor :)
Aynen hormonlardan sinirde tavan. Sabah mobilyacılarla tartıştım. Eşimde kızıyo. İnşallah bişey olmaz allahın izniyle. Walla benim en kızdığım şey minicik bebeğin başına toplanılması. Bide emziriyosun kayınpederin erkek kardeşler filan çok rahatsız edici oluyor. Bebiş olsunda. O işler bende :rolleyes:

Keyfine bak nedir ya bu doktorlarda varya biz zaten evhamlıyız yat canım sen dinlen bişi olmaz inşallah
İnşallah allahın izniyle bişeycik olmasın kimsenin bebeğine. Şarıl şarıl olmadıkca sorun yok dedi. İlk bebeğimde düşük oluca yüreği hop hop oluyo insanın. Allahım esirgesin.

Kizlar bugun transferimin 11.günü.doktor pazartesi kan ver demisti ama bugun iki farkli markayla idrar testi yaptim ikiside negatif cikti cok uzgunum.doktor embriyon cok guzel senden gebelik bekliyorum demisti tüm umitlerim yerlebir oldu,pazartesi kan vermeye bile gitmek istemiyorum cok emek vermistim hayat durdu sanki
Canm benim moralini bozma doktorum banada öyle demişti sizden çok umutluyum diye ama olmadı hayırlısı değilmiş ama umudunu hemen kaybetme ben 11. Gün kan testi yaptırdım negatif çıktı doktorum niye erken yaptın 12. Gün bile erken aslında ama hastalar rahat durmadığı için yaptırıyoruz normalde en iyi sonuç 14 ve 15. Gün çıkıyor dedii bunu hesaba katarsan önünde daha rahat bir hafta var moralini düşürüp olumsuza gitme inşallah vardır dualarm seninle kimse negatif almasın artık çok zor bi durum çünkü bn ilaçları bıraktıktan 2 Gün sonra regli oldum bugün 2. Günüm ama hayatım boyunca böyle bir sancı çekmedim rabbim kimseye göstermesin bu durumu inşallah bebeğin seninledir :dua::dua:

Cnm hiç bşy sormadı son adet tarihimi kan değerimi hiç bşy sormadı mesela gününe göre kese normalmi ona bile bakmadı ben kan değerim yüksekti belki ikiz olabilir diyince bidaha baktı şurda ufak bitane var ama onun kesin bşy diyemem dedi .. acayip saçma idi yemin ederim ilk kez okdr amatör bi doktor gördüm zaten bugun duydum ameliyatıda çok kötüymüş daha gitmem:)
Böyle doktorlar insanı iyice strese sokar amannn gitme canım bir daha. Bence yakın zamanda başka dr a git içini rahatlat. Bu gittiğin devlet miydi?

Canm benim moralini bozma doktorum banada öyle demişti sizden çok umutluyum diye ama olmadı hayırlısı değilmiş ama umudunu hemen kaybetme ben 11. Gün kan testi yaptırdım negatif çıktı doktorum niye erken yaptın 12. Gün bile erken aslında ama hastalar rahat durmadığı için yaptırıyoruz normalde en iyi sonuç 14 ve 15. Gün çıkıyor dedii bunu hesaba katarsan önünde daha rahat bir hafta var moralini düşürüp olumsuza gitme inşallah vardır dualarm seninle kimse negatif almasın artık çok zor bi durum çünkü bn ilaçları bıraktıktan 2 Gün sonra regli oldum bugün 2. Günüm ama hayatım boyunca böyle bir sancı çekmedim rabbim kimseye göstermesin bu durumu inşallah bebeğin seninledir :dua::dua:
Canimm cok tesekkur ederim,insallah Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin,senin icinde dua edicem

Çıktı. 9.gün 38di bugün 36ya düşmüş. Dr pazartesi yeniden tekrarlayalım dedi ama artık pek umut kalmadı bence.
Canım benim çok üzüldüm :KK43:sürekli girip sana bakıyordum hayırlısı olsun inşallah yükselir olmadı tekrar denersin rabbim tekrar deneme gücü versin kaçıncı denemen canım

Böyle doktorlar insanı iyice strese sokar amannn gitme canım bir daha. Bence yakın zamanda başka dr a git içini rahatlat. Bu gittiğin devlet miydi?
Sorma ya adam gibi doktor yok Elazığ'dan sürekli malatyayada kontrole gidemem hayırlısı inş düzgün bi doktor bulurum:)
Güya özel hastahane ama devlet hastahanesinden daha beter İnan :(

Canım haklısın ruh sağlığımız da çok önemli hakkında hayırlı olan neyse o olsun canım Allah kolaylığıni verir.İkiz olursa en kötü ücretsiz izin alırsın dayanamazsan:))

Canım haklısın ruh sağlığımız da çok önemli hakkında hayırlı olan neyse o olsun canım Allah kolaylığıni verir.İkiz olursa en kötü ücretsiz izin alırsın dayanamazsan:))
İkiz olursa kesin alırım ücretsiz izin tekte gerek olmaz :) hayırlısı ya sağlıkla bi geçsin şu süreç acayip kontroller gözümde büyüyor bu sefer niye böyle oldu bilmiyorum sanırım içime sinen doktor bulamıycam diye :(

Sorma ya adam gibi doktor yok Elazığ'dan sürekli malatyayada kontrole gidemem hayırlısı inş düzgün bi doktor bulurum:)
Güya özel hastahane ama devlet hastahanesinden daha beter İnan :KK43:
İnşallah canım iyi bir dr a denk gelirsin hayırlısıyla.

Back
X