2016 Aralik tup bebek

1484403221476-1227776619.webp
kızlar hayal bi şey var mı. 5. Gün embriyosu 5. Günüm biliyorum çok erken merak işte yaptırıyor insana

İnşallah vallahi öyle bi yapayım dedim sanki hayal bi gölge var gibi ama belli olmuyor fotoda inşallah vardir kızlar :dua:
Gidip 5 tane alıp hergün yapma sakın cnm. Benğm 9. Ve 10. Günler pozitifti 11. Gün negatifti . Boşa moral bozuyoruz yapıp testleri.

Gidip 5 tane alıp hergün yapma sakın cnm. Benğm 9. Ve 10. Günler pozitifti 11. Gün negatifti . Boşa moral bozuyoruz yapıp testleri.
Aynen o dediğini yapacaktım. Depoladım. Ama dediğin gibi teste güven olmaz.Ama bizler biraz daha hasretiz çift çizgi hayali bile güzel.

Kan testinden sonra yaparsın cnm idrar testini bolca çift çizgi görürsün :halay:
İnşallah canım çok moralsizdim bu belirsizlik çok kötü bide 3. Gün kendimi çok yordum kötü bi haber aldım çok ağladım. Tamam dedim artık bu üzüntüyle olsa da tutmaz dedim.İnşallah vardir:dua:

Cnm benimde 11. Gün negatif çıkmıştı gidip kan vermiştim hemen pozitifti sonuç. Git kan ver cnm bekleme pazartesini.
Canimm bana son bir umut oldunn,mesajlarina baktim 11.gun 33mus degerin,belki benimde oyle düsükse idrarda cikmamis olabilirmi,testlerimde 5liralik olanlardandi :KK43: aksam esimle acile gidip kan vericem,hamilelerin duasi kabul olur nolur bana dua edin
xenforo-smilies-kk71.gif
:cry:

Canimm bana son bir umut oldunn,mesajlarina baktim 11.gun 33mus degerin,belki benimde oyle düsükse idrarda cikmamis olabilirmi,testlerimde 5liralik olanlardandi :KK43: aksam esimle acile gidip kan vericem,hamilelerin duasi kabul olur nolur bana dua edin
xenforo-smilies-kk71.gif
İnşallah cnm güzel sonuçlar alacaksın. Bizede haber vermeyi unutma.

İşte bu çok iyi Canım rahatladim.ne bileyim canım ilk defa hamilelik yaşıyorum. Çok zor elde ettik biraz abartıyorum ama elimde olmuyo bazen.

korkma korkmaa canımıniçi. bizm bebikolar uslu demek

Doktor ve cihaz çok onemli bence rastgele gitmeseydin kuzum. Bir tane kese net öteki oluşyordur daha ikizlerde genelde böyle okuyor zaten.

MaşaAllah canım ne güzel insallah mide bulantında olmaz baş dönmende ben tum belirtileri yaşıyorum ve üstune birnde grip oluyorum galiba :hasta:

ah kıyamam yaaa.. rabbim sanada tez zamanda rahat rahat zamanlar versin. çok dikkat et kendine. grip olma aman kivi ye bolca ıhlamur iç.

Eki Görüntüle 1939329 kızlar hayal bi şey var mı. 5. Gün embriyosu 5. Günüm biliyorum çok erken merak işte yaptırıyor insana
Cnm çok aşırı silik var gibi bi çizgi fotoda karanlık çok seçemiyorum aslında :)
Çok erken yapmışsın senin en az 3 gün daha beklemen lazımdı idrar testi için :)

Kese gördü 1tane sen ikiz mi diyince tekrar baktı... E bu dr degerlerini sormadı mı hiç canım. Degere göre biz bile ikiz ihtimali yüksek diyoruz ona göre baksa ya. Neyse şükür kese görünmüş canım. Allah devamını nasip etsin. Bir daha bu dr a gitmezsin
Cnm hiç bşy sormadı son adet tarihimi kan değerimi hiç bşy sormadı mesela gününe göre kese normalmi ona bile bakmadı ben kan değerim yüksekti belki ikiz olabilir diyince bidaha baktı şurda ufak bitane var ama onun kesin bşy diyemem dedi .. acayip saçma idi yemin ederim ilk kez okdr amatör bi doktor gördüm zaten bugun duydum ameliyatıda çok kötüymüş daha gitmem:)

Cnm çok aşırı silik var gibi bi çizgi fotoda karanlık çok seçemiyorum aslında :)
Çok erken yapmışsın senin en az 3 gün daha beklemen lazımdı idrar testi için :)
Evet canim ne bileyim öyle bir yaptım net sonuç 10. Gün kan testinde belli olacak inşallah vardir.Senin de canım hayırlı olsun tekrar 2 kese görülmüş sen merak etme o doktor iyi görememiştir.Kendi doktoruna gidecek misin tup bebek yaptiran

İnşallah canım çok moralsizdim bu belirsizlik çok kötü bide 3. Gün kendimi çok yordum kötü bi haber aldım çok ağladım. Tamam dedim artık bu üzüntüyle olsa da tutmaz dedim.İnşallah vardir:dua:
Canım hic öyle düşünme rabbim ol dedikten sonra olur gercekten. Benimde doktorum umutlu konusmayinca hic dikkat etmedim. Hep ayaktaydim

xenforo-smilies-kk71.gif
Kan testi rahatlatir seni.insallah güzel bi sonuc cikar.teste güven olmaz

Hayir erken gebelik degildi,ucuz olanlardandi.ama iki farkli markayla yaptim ve ikiside tek cizgi. 5.gün embriyosu icin 11.gunde cikardi pozitif olsaydi. Hicboyle hayal etmemistim,aglamaktan kahroldum :KK43: :cry:
Canmmmm ağlayıp stres yapma şimdiden doktorlar kan da bile 12 ve 14.gün istiyorlar bazen sen daha erken idrarda bakıyorsun. Unutma önce kanda çıkar sonra idrarda bebişler. İçin rahat edecekse kan tahlili yaptır. İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alır ve bizimle paylaşırsın :dua::dua::dua: inşallah tutunmuştur meleğin

Back
X