- 25 Mart 2010
- 4.203
- 3.017
Laboratuar ve embryolog hakikatencok onemli
evet antalya tüp bebeğin lab. ve embr. iyi ama doktorları çok yogun oldugu için bazıları memnun değil bazıları memnun....ben doktorumu çok sevdiğim için onunla devam ettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Laboratuar ve embryolog hakikatencok onemli
Tamam canim dikkat ederim aslinda genetik yaptirmak benim aklima yeni geldi bilseydim bi adetle giderdim ama olsun.ayin 21 inde hasta olacagim canim 3.gun giderim o zaman.bende balik yagi folik asit ve incir tuketiyorum.simdi benim tedavim bu ay adetle baslicak ama test yapildiktan sonra dondurulucak transfer sonraki adet doneminde yapilacak dimi canim dogru anladim?bu arada dondurulmus transfer basari oranini azaltiyomu acaba?Yok canim 2.veya 3.gunu randewu verrrler.sen saglikli beslenmeye dikkat et ama duzenli olarak hergun findik badem cewiz incir yiyorum, ben gitmeden folik asite basladim ayrica.kac gun kaldi adete
Benim tecrübe kötü de olsa bn de aynı doktorla dewam ediyorum.dr çok pozitif ve enerjisi çok iyi geliyor .bazen diyorum çok mu duygusal dawraniyorum.hergun Dr instwgramdsn hesabına griyorumm bebislerr ziyarete geliyor hep foto koyuyorlar içim daha da ısınıyor :)evet antalya tüp bebeğin lab. ve embr. iyi ama doktorları çok yogun oldugu için bazıları memnun değil bazıları memnun....ben doktorumu çok sevdiğim için onunla devam ettim.
Benim tecrübe kötü de olsa bn de aynı doktorla dewam ediyorum.dr çok pozitif ve enerjisi çok iyi geliyor .bazen diyorum çok mu duygusal dawraniyorum.hergun Dr instwgramdsn hesabına griyorumm bebislerr ziyarete geliyor hep foto koyuyorlar içim daha da ısınıyor :)
Kesinlikle dondurulmuş transfer azaltmiyorrr hatta bizim merkezde ozellikle dondurulmuş yapıyorlar rahimin dinlenmesini istiyorlar ve başarı şansı da çok yüksek merkezdeki.dedgn gibi toplanacak dollencek inşallah 5.gune gdecekk onlardan alınan hucre genetiğe gidecek sonuçların çıkması 3 haftaya yakın.temiz çıkarsa ve hormonlarına bakılacak tekrar östrojen e2 progesteron uygunsa ilk adetle birlikte estrofeme başlıyorsunuz ve sonrasında transfeerTamam canim dikkat ederim aslinda genetik yaptirmak benim aklima yeni geldi bilseydim bi adetle giderdim ama olsun.ayin 21 inde hasta olacagim canim 3.gun giderim o zaman.bende balik yagi folik asit ve incir tuketiyorum.simdi benim tedavim bu ay adetle baslicak ama test yapildiktan sonra dondurulucak transfer sonraki adet doneminde yapilacak dimi canim dogru anladim?bu arada dondurulmus transfer basari oranini azaltiyomu acaba?
İnşallah canım hayırlısıyla hepimiz yeni yıla bebislerimiz ile gireriz inşallah...Ayyy cokk guzelll hadi insallahh tutunurlar sagliklaa aminnn
Cnm Allah gönlüne göre versin inşş 5 gün değil 9 ay anneliği hissedersin sonrada kucağına alırsınMrb kızlar emriyolag aradı inşallah perşembe günü transferim olacak şimdiden heycanlandim yaa ve 5 gün embriyosu olacaklar inşallah ... Dusunsenize koydukları gün 5 günlük hamile olacağım bu bile bnm için çok güzel bisey 5 günlük de olsa benim olacaklar inşallah ...
Tamam cani sizleri takip edecegim insallah ben tedavideyken sizde hamile kalmis olacaksiniz insallah.Kesinlikle dondurulmuş transfer azaltmiyorrr hatta bizim merkezde ozellikle dondurulmuş yapıyorlar rahimin dinlenmesini istiyorlar ve başarı şansı da çok yüksek merkezdeki.dedgn gibi toplanacak dollencek inşallah 5.gune gdecekk onlardan alınan hucre genetiğe gidecek sonuçların çıkması 3 haftaya yakın.temiz çıkarsa ve hormonlarına bakılacak tekrar östrojen e2 progesteron uygunsa ilk adetle birlikte estrofeme başlıyorsunuz ve sonrasında transfeer
Canimmm çok teşekkürler amin hepimiz oluruz inşallah tez vakitteTamam cani sizleri takip edecegim insallah ben tedavideyken sizde hamile kalmis olacaksiniz insallah.
Canim igne dozu yukseldikcede yumurtanin kalitesi dusuyor.oyuzden rezerv azliginda cok yuksek doz igne kullanmak istemiyorlarCanim yumurtanin cok olmasi icin ignenin dozunu yuksek isteseydin olurmu ki?sen kac ml vuruluyorsun benimde az yumurtam oluyo 225 vuruldum 5 yumurtam oldu ama bi sefer fazla vurdursun genetige gondermemiz icin 5.gunu gorsunler
İlerler canim tikali degil ki olerlemesin. Bazi yerlerinde genislik var demekki doktorun ne diyosa onu yap. Genisligin gebe kalmaya engel oldugunu duymustum.Merhabalar
tüp bebek aşamasına gelmiş çogu arkadaşı burada bulabilme umuduyla bir soru yöneltmek istiyorum sizlere
önümüzdeki ay tüpe geçeceğiz fakat dr çektirdiğim hsg rahim filmimin raporunun normal sorunsuz yazıldığını ama cd de incelediğinde tüplerde azıcık şişkinlik gözlemlediğini söyledi. yani tüplerin içinde sıvı olabileceğinden laparoskopi yapılabileceğinden bahsetti. içinde sıvı olan tüpten içeri verilen hsg sıvısı sorunsuz ilerleyebilir mi?
Aaaaa bunu bilmiyordum canim o zaman saglikli olsun bizim olsun yumurtalarimiz:)Canim igne dozu yukseldikcede yumurtanin kalitesi dusuyor.oyuzden rezerv azliginda cok yuksek doz igne kullanmak istemiyorlar
srmra hamım ve betül hnm.cok ısrar ettiğimiz halde tek embiriyo transfer edildi..o y3 kere olmana karşın şu an 1 mi yaptılar kime gidiyosun semra hnm mı?
benim bu 4 denemem olcak son denemem çift embriyo oldu bunuda çift yaparız dedi bana kendisi söledi..
tekrar konuş bence 2 embriyo zaten senin şu an yasal hakkın..
srmra hamım ve betül hnm.cok ısrar ettiğimiz halde tek embiriyo transfer edildi..o y
gittin mi canim doktoruna. ne guzel ışte günü belli oldu mu daha çabuk geçer zaman. bende bugün gittim kontrole 14 aralık transfer günü olarak belirlendi. şimdi evimi temizleyeceğim dip temel vakit geçecek ins.Kızlar ayın 19 dediler muhtemel transfer gunummmm zaman geçmiyor uyuyamiyom bile nsl zaman geçecek yaaa
Allah razı olsun canım.insanlar çok tuhaf ben de okulda zorlaniyorm yakın arklarim hep hamile ozeniyorum cokHerkesin bu denemesinde hamiş kalabilmesi için dua ediyorum daha az önce bana baskalarının normal yolla hemen hamile kaldgının hbrini veriyorlar ee sende tık yok mu misali istedigmizi bekledgimizi bekledklerı halde millete neyse inş bizde hayrlı hbrleri alacagz
Canımmm yine aynı forumdayiz ben seni mayıs topicikinden hatirliom sanki hayırlı olsun insalllahgittin mi canim doktoruna. ne guzel ışte günü belli oldu mu daha çabuk geçer zaman. bende bugün gittim kontrole 14 aralık transfer günü olarak belirlendi. şimdi evimi temizleyeceğim dip temel vakit geçecek ins.
secde arkadaşımın söylediklerine aynen katılıyorum. 2 negatif tup bebek denemeden sonra dünya basima yıkıldı sanki bir tek ben bunu yaşıyor musun gibi. uzun süre ara verdim sonra yine başladım yeni tedavi,yeni heyecan, umut, hayaller hep vardı sonra hayatımda ilk defa pozitifi gördüm çok sevindik herkeze söyledik bayram sevinci yaşadık. hiç kötüyü düşünmedik odasını eşyalarını konuşmaya başladık ama birden gelen kanama herşeyi bitirdi ve 6 haftalik dusuk yaptim. küçük te olsa yuzunu girmeden de evlat evlatti ve kahroldum o an anladimki bundan önceki hiç bisey bukadar acı değildi. şimdi tekrar transfer hazirligindayim şimdi korkularım çok daha fazla sanada banada secde ye de burdaki bütün arkadaşlara ve bütün isteyenlere mevlam hayirlisini versin sağlıkla kucagimiza alacagimuz evlatlar nasip etsin.Kızlar gunaydın transfer olanlar nasıl geciyor zmn ? Bn daha adet olmadm bgn yarın olurum artık herhlde onun gerginliği bastı sanrm opu oncesi iğne zmnı polyanna gibiydim simdi bi kaygı basladı bunu hıc istemiyrm ama gergin hissediyrm kendimi. Adet olamamak da gerdi sanrm bu ay mı transfer olacak o da belli değil haliyle belirsizlikte vurdu beni. Ya biz eşimle sürekli hamile olursm söyle olur boyle olur gbi örneklemeler yapıyorz bu sabah ya olmazsa cok mu yıkılırım dedim evet baya kotu olurm ister istemez tüp bebege cok odaklandık sankı bize bebegi verecek tel care gibi. Sizde durumlar ne herkes hayal kuruyordr herhlde daha önce basarısız denemesi olmus arkadaslarn yorumunuda merak ediyrm bu sürecte nasıl yol almak lazım poZitif düşünmeye calışırken cok mu kaptırıyrz ki bilemedm belkide hormonlardan bu karısıklık:) cnku be olursa olsn transfer zmnı hamileymişim gibi davranıp bebegime olumlu msjlar göndermeyi düşünyrm