2016 Aralik tup bebek

negatif olmasının mutlaka bir sebebi varıdır canım doktoruna bunu sor..
ozaman genetik yaptır tabiki kafanda soru işareti kalmasın..
Tesekkurler canim.bu ay gidince negatifin sebebinide soracagim doktora test yaptirmak istedigimide soylicem bakalim ne dicek?yardimlarin icin tesekkrler

Sebepleri vardir ama drlar bunnla ilgili net birsey soyleyemiyorlar malesef.insan nie boyle oldu diye merak ediyor ama malesef cok net aciklama olmuyor.bu nedenle aslinda genetik test istiyorlar.

o zaman doktoru değiştirmelisin..
doktorun senin her soruduğun soruya cvp vermesi gerekiyor
tatminkar olmalı doğru testler yapmalı esas sorunun bu bundan dolayı olmuyor demeli..
valla doktorlara kalırsa biz senelerce deneriz..
artık ben gittiğim doktorlara kendim sölüyorum şunu yapmalıyız asıl sorunum şu nasıl bir yöntem geliştiricez öneriniz ne ... bilmem ne bilmem ne..

Peki canim kac yumurtan toplandi 5.gune gittimi?sen kac tanesine test yapilmasini istedin?sanirim kafamda soru isareti kalmasin diye yaptiracagim.Allah yardimcimiz olsun
Amin canim.benim daha ilk gunum.temmuzda diger tedawim disgebelikle sonuclanmisti fakat dr kesin dis diyemedi cunku tuplerde goremedi net.kimyasal gebelik olma ihtimali az da olsa var dedi bu nedenle istedi genetigi.biraz masrafli ama bir topic vardi cgh yaptiranlar die orda genelde sonucu guzel cikanlarda sorun olmadigini okumustum.eger maddi acidan sizi cok sarsmaz ise yaptrmakda fayda var.Insallah benimkilerin hepsi 5.gune gide sagliikli olur cok yumurtam yok zaten malesef

Hayirlisi olsun insallah.ewet ilk ignemi vuruldum bugun cumartesi kontrolum var

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canım...güzel güzel yumoşların olsun kaliteli kaliteli büyüsünlerrrr sizde sorun nedir özel değilse...bende çikolata kisti ve dolasıyla rezv azlıgı var...

Oyle degil aslinda canim cunku tutmamasinin bir cok sebebi olabilir ve bunun her zaman net olarak belirlenmesi mumkun degildir.mesela benimkinde kesin dis gebelik denmedi ben de cok arastrdim baska doktora da sordum.cunku beta 1000uzero olunca kese gorunuyor fakat bnm 500 600 arasinda dengesiz artti bu deger kesenin gorulmesi icin yeterli degil tuplerde de gorulmuyor net fakat degerin duzensz artmasi buyuk ihtimalle disgebelik gosteriyor denildi ki bazen kimyasaal gebelikde de bu sekilde olabiliyormus.ornegin genetik testi guzel cikan bir embryonun tutmasi ihtimali cok yuksek tutmaz ise sanirim rahimde farkedilmeyen sikintilar var mi diye kadina yoneliniyor.

Ki zaten benden rahim filmi ve kan piht testi de istedi bu olumsuz deneyimden sonra ,cok sukur cok buyuk bir problem yok.fakat esimden sperm cikmamaya basladii ilk testte hic cikmiyor 1 saat sonraki sperm testinde cikiyor

aynen öle dediğin gibi..
ama dış gebelik veya kimyasal gebelik olmasının sebebi vardır..
düşünsene embriyon rahimde değilde tüpe yerleşiyor neden?
benimde dış gebelik olmuştu ondan biliyorum..
benim tüpler sıkıntılıydı ve aldırdım..
bunun gibi sebepler araştırılmalı

Canim yumurtanin cok olmasi icin ignenin dozunu yuksek isteseydin olurmu ki?sen kac ml vuruluyorsun benimde az yumurtam oluyo 225 vuruldum 5 yumurtam oldu ama bi sefer fazla vurdursun genetige gondermemiz icin 5.gunu gorsunler

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canım...güzel güzel yumoşların olsun kaliteli kaliteli büyüsünlerrrr sizde sorun nedir özel değilse...bende çikolata kisti ve dolasıyla rezv azlıgı var...
Amin amin aminn.canim bizim derdimiz sperm sikintisi.esim nisan ayinda erdem hastanesinde ilk defa sperm testi yaptrdi 64milyon cikti harektler ve morfoloji fena degildi ama ileri derecede olmayan varikosel cikti ameliyat sart demediler.bizde 1.5 ay sonra bir daha test yaptik erdemde bukez inanilmaz dusuk cikti kesin tup bebek dediler biz de bahceciye gittik orda 15 milyon 12 milyon cikti fakat tam yumurta toplamaya yakin 0 ciktii o gun nasil agladimm anlatamam en cok o gun agladim sanirim.sonra esime dedilerki 2 kez ust uste sperm testi veteceksin 1 saat arayla.ilkinde 0 cikiyor ikincide az da olsa cikiyor.biz de cikanlari dondurduk ben her ihtimale karsi gebelik pozitifte olsa dondurmak istedim ki iyiki yaptik zaten bebek gitti.cok sukur yine de az da olsa cikan var

B
Canim yumurtanin cok olmasi icin ignenin dozunu yuksek isteseydin olurmu ki?sen kac ml vuruluyorsun benimde az yumurtam oluyo 225 vuruldum 5 yumurtam oldu ama bi sefer fazla vurdursun genetige gondermemiz icin 5.gunu gorsunler
Bugun bakti 5tane var sanirim ama soldaki yumurtalar cok derinde benim .300 vuruyorum ben ama bu kez ekstra femera ve biosteron vermis

Ayyy cokk guzelll hadi insallahh tutunurlar sagliklaa aminnn

Bu arada benim cocuklyk arkimda izmirde yaptrdi bu yaz onda da cikolata kisti var 2kez normal yolla oldu dusuk yapti sonradan kan puht cikti simdi masallah 5aylik hamile.insallah sizin de tutunacak

Cok haklisin o konuda zaten testleri yaptik .ben de zatsn cok merakliyim cok okuyorum arastiriyorum dr da saolsun cok ilgilendi

Canim ben simdi adet olunca gitmem lazim dimi?yani oncesinde kullanmam gereken birsey varmi?
Yok canim 2.veya 3.gunu randewu verrrler.sen saglikli beslenmeye dikkat et ama duzenli olarak hergun findik badem cewiz incir yiyorum, ben gitmeden folik asite basladim ayrica.kac gun kaldi adete

Bu arada benim cocuklyk arkimda izmirde yaptrdi bu yaz onda da cikolata kisti var 2kez normal yolla oldu dusuk yapti sonradan kan puht cikti simdi masallah 5aylik hamile.insallah sizin de tutunacak

ah canım yaa bende de kan pıhtılaşma sorunu var...iğne kullanıyorum her gün....inşallah ilkinde tutar...kısmet bakalım

ah canım yaa bende de kan pıhtılaşma sorunu var...iğne kullanıyorum her gün....inşallah ilkinde tutar...kısmet bakalım
Hepsinim caresi var cok sukur.kan piht ignesi bebegini ve seni korur yuregini ferah tut.ben de pihtilasma egilimi cikti az da olsa genetik doktoru bu dusuge sebep olmaaz dedi ama her ihtimale karsi bnm drum gebelik olusrsa insallah igne kullanirz dedi.nerde tedawi oluyosunuz

antalyada özel bir doktorda canım...antalya tüp bebek merkezinde işlemlerim yapıylıyor ama doktorum özel....laboratuvarı iyi oldugu için doktorum orayla çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…