2016 Aralik tup bebek

Ben evleneli 3 buçuk yıl oldu canım kendi annem Rahmetli oldu. Kayınvalideme Allah uzun ömür versin çok tatlıdır.Çok telaşlı oda ilk torun değil halbuki

Ama bizden ilk torunları öyle düşünmek gerek canım. Bizde anne olucaz inş insan bütün evlatlarının mutluluğunu görmek istiyor

Bugün 10. Gün canım. Akşamda beri uyumuyorum. İlki gibi kimyasal gebelik olacak diye. Gerçi çok şükür kasık ağrılarım devam ediyor. Yarın tekrarlayacağım. Kliniğe dün söyledim sonucu bir gün erken yapmışsınız. Cuma günü yapmış olsaydınız 50 nin üzerinde olacağı için gebeliğinize kesin gözüyle bakıyoruz dedi. Cumartesi gününkü sonuca göre tekrar görüşelim dedi. Ama içim rahat değil hiç. Dünden beri sevinemedim bile.
Canım 9.gün 44 gayet iyi yarın 100 falan olur katlanır gider değerin gayet güzel canım.

Her zaman denilen tarihi beklemek en iyisi şuan yersiz bir stres yaşıyorsun evet merak ediyorsun ama sabır etmek lazım..
Doktor özellikle özel bi labaratuardan test istiyor. Özel hastanelerinkini kabul etmiyor. Pazar günü de labaratuar kapalı olduğu için dün yaptık. 2 gün sonrasıda cumartesi gelsin diye. Etmeye çalışıyorum ama her aşaması stres tedirginlik ne yazıkki..

Doktor özellikle özel bi labaratuardan test istiyor. Özel hastanelerinkini kabul etmiyor. Pazar günü de labaratuar kapalı olduğu için dün yaptık. 2 gün sonrasıda cumartesi gelsin diye. Etmeye çalışıyorum ama her aşaması stres tedirginlik ne yazıkki..

Keseyi gördüm bu sefer ya boşsa diye kafayı taktım inan bitmiyor stres canım

Cnm ben 33 le başladım, hiç üzülme bol bol dinlen ve inan.

Cnm niye üzülüyorsun kü 9. Gün 38 miş çok iyi. Benim 11. Gün 33 dü.

Ewet cnm ya , umarım bende güzel örenek olurum herkese pazartesiye

Canım benim inşallah pazartesi güzel haberler vereceksin bize. Benim seninle ilgili kalbim çok ferah. Teşekkür ediyorum ayrıca yazdıkların için de. Moral kaynağımsınız

Ben varim cnm 10. Gun degerim 38 di dondurulmus besinci gun embriyosu doktor dusebilir umitlenme dedi ama cok dua ettim cok dinlendim haftalarca yataktan kalkmadan ayagimn altina yastik koyarak yattim saglikli beslendim ve bugun 8+5 im hatta biraz once kontrolden geldik cok sukur hersey yolunda dedi doktorum lutfen cok dinlen uzulme rabbim nasip etmisse o bi sekilde seninle kalacaktir sadece sana umut olsun diye anlattim

Nasıl teşekkür etsem azdır. Gerçekten umut oldu bana. Eminim burdaki bir çok arkadaşa da umut oldu. İyi ki böyle güzel hikayeleri olan arkadaşlarımız var. O kadar seviniyorum ki böyle güzel haberler okuyunca... İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu da. İnşallah ben de güzel haberler veririm cumartesi.
Benim çok yatma dinlenme imkanım yok, Allaha emanet artık. Ama inşallah tutunacak benim bebeğim de.

Canım bir şey soracağım cgh sonucu kötü çıkan embryonun hangi kromozomu sıkıntılıydı Dr bir şey dedi mi bunun için.bnmde 2 tane gtti acgh a ikisi de kötü çıktı Dr da çok açıklama yapmadı

Canım 15 ve 22. Kromozomlarda anomali saptanmıştı. Ben tüp bebek merkezinden beni arayıp sonucu söylediklerinde raporu bana tarayıp mail olarak göndermelerini istedim. Ama zaten transfer öncesi doktorum da raporları gösterip anlattı ve bir örneğini de bize verdi raporların. Doktoruma "Hangi hastalığa sebebiyet verirdi 15 ve 22.kromozomlardaki anomali" diye sordum. O da "bu aslında embriyonun tutunamayacağının ya da gebeliğin düşükle sonuçlanacağının göstergesidir" dedi. Sen de istersen ara ve iste. Raporda belli zaten hangi kromozomlarda anomali olduğu

İnşallah canım hepimiz .. Ben merak ediyorum onu :110: Dosyamda gördüm 11 yazdı ama ideali nedir bilmiyorum?

Canım benim de transferden hemen önceki son muayenede 11 di. Değerin iyi endişe etme.

Canim amh degerin kacti senin

1 di, temmuz ayında yapılan tahlil sonuçlarında. Muhtemelen şu an daha da düşük. Yaşla birlikte ani düşüş başlamış.

Hoşbulduk canım :KK200: İnşallah alışır merdiven çıkamadım bugün:KK1: inşallah olmaz benim tek embriyo var çünkü ve kalite olarak pek iç açıcı değil..

Dert etme embriyo kalitesini. Tutunması için embriyo kalitesi çok önemli değil. Benim de tek embriyom vardı ve 2bb demişlerdi. Ama embriyo kalitesine takılmayın dedi doktorum. Yarın göreceğiz bakalım tutunabilmiş mi

İnşallah hayırlısı ile kucağına alırsın canım. Rabbim güzel sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin.

amin canım cümlemiz kucağına alır inş. değerin güzel bence pozitif inş kimyasal değildir ama sanmıyorum normal bir deger çıkmış şimdilik

Dert etme embriyo kalitesini. Tutunması için embriyo kalitesi çok önemli değil. Benim de tek embriyom vardı ve 2bb demişlerdi. Ama embriyo kalitesine takılmayın dedi doktorum. Yarın göreceğiz bakalım tutunabilmiş mi[/QUOTE]

İnş tutunmuştur sımsıkı dokuz ay boyunca bırakmaz bu cuma gününde herkes hayırlı sağlıklı evlat sahibi olsun inş

Su_cetin Su_cetin Cnm niye bu kadar tedirgin oldun sen, 9. Gün için değerin gayet güzel. Benim yazılarımı okumadınmı sen hiç, benim 11. Günde 33 tü. Lütfen üzülme rahat ol, bılca dinlen ve tahlil gününü bekle , eminim yükselecektir. Yaşadıklarını çok iyi anlıuorum inan.

Kizlar bende bugün test yaptiracam aksam.insallah degerim yükselmiştir.
Belirti olarak kasık agrilari çoğaldı sanki.

İLAÇLARDA tetikliyor kasık ağrısını, varsa yükselmiştir. Kasık ağrısına takılma,inş yüksektir

selam ,herkesler iyidir umarım düşük değerle de olsa pozitif alan arkadaşlar üzülüp stres yapmayın 20-30 la başlayıp sürecine çok güzel devam edenler var unutmayın düşük değerde olsa o mutluluğu yaşayın bence:)

Kan değerlerimi göstermek için doktora gittim bende bugün ee tabii gitmişken bebişe bakmamak olmaz 6+4 de karından kalp atışınıda duydum çok şükür heyecandan benim kalbim duracaktı, herkese yaşatsın inşallah rabbim bu mutluluğu ,. Tsh yüksek çıktı normalde devamlı kullanmam lazım ama ilacı hep ihmal ediyodum 75 mg lık ilaç hergün kullancam 3 hafta sonra tekrar bakılacak.Gebelikte tehlikeli olabiliyo çünkü tiroid birde ilginçtir folik asit değerim yüksek çıktı referans aralığı en yüksek 18 ken ,benim 20 çıktı

Ya benim karnım çok şişti yumurtalıkların şişmemiştir dimi kızlar.

Back
X