2016 Aralik tup bebek

Ya korkmamak elde degil. Veren Allah alacak olanda o ama işte ilk defa bu kadar ilerlemisken mahfediyo aksaklıklar. Rabbim onlari muhafaza etsin
Rabbim bebeklerimizi korusun canım. Ben de sürekli evhamlanıyorum. Anne yüreği dedikleri bu olsa gerek.:anne:

Olmaz inşallah bişey fırsat buldukça dinlen akşamları uzan inşallah hiç bi şeycik olmaz minnaga hem biz teyzeleriz ya daha doğum hediyesi yoluyacaz onlara:KK69::KK69::KK69:patikleri örmeye başladım bile yigenlereee:KK70::KK70:
Kuzumsun ya Rabbim sana salih saliha evlatlar nasip etsin bebeğimin teyzesi bizimde yeğenimiz olacak inşallah dualarım seninle.:KK36::KK36:

:KK15:canım benim allah razı olsun evet beraber oldu toplama falan kötü olma benimki 100de bir kişide görülen birşey hiç korkma inşallah senin bebeğine bişey olmayacak herşey Güzel olacakkkk inşallah inşallah inşallah rabbim o embriyonu sana evlat nasip etsin inşallah hep dualarimdasın dualarında bulundurdugun için allah razı olsun aslında hiç güçlü biri değildim ama gerçekten rabbim sabrını veriyor kurban olduğum ilk gün gerçekten ölecem sandım hiçbir şey benim yüreğimi sogutmuyordu ertesi gün sabah 6da uyandım eşimin hıçkırıklarına baktım çocuk odasındaydı yanına gittim bana bakıp bugün transfer olacaktı değilmi diye sordu allahımmmmm sanki yüreğime bıçak sapladı ağladık birlikte sonra Rabbime yalvardım nolurr sabrını verr allahım diye ben iyi olmazsam eşimde olmayacak toparladim çok şükür bir de burdaki arkadaşlardestek oldular tam iyiyim desem yalan derim 3 gündür hergün çıkıyorum evden evde kalmaktan korkuyorum komşuya arkadaşlaa gidiyorum saaatlerce yürüyorum sıkıntımı atmak için daha da iyi olacam inşallah pozitif haberlerinizle umutlaniyorum umudum tekrar yesermiyor değil kusura bakma uzun yazdım velhasıl kelam rabbim Size yaşatmasın ve inşallah biz negatif alanlarında son kötü haberimiz olsun inşallah bir daha ki sefere buraya pozitif haber yazarız bizi dualarda unutmayın canlar sizde dualarimdasiniz özür dilerim yine çok uzun yazdım SEVİYORUM SİZİİİİ:KK36::KK36::KK36:
Sen bizi hiç bırakma hep kal gerçekten bu topikte nasıl bir birlik nasıl bir şeffaflık var.. herkes birbiri için dua ediyor.. önemsiyor.. bir arkadaş yazmıştı beni buradakiler kadar kimse önemsemedi diye çok üzülmüştüm.. aile desteği çok önemli ben çevremde herkesle paylaştım olur olmaz ne yapayım artık tutamadım içimde ve kimsede beni sıkmıyor hiç bir konuda çünkü olmazsa tek başıma üstesinden gelemem biliyorum.. bu yüzden hep yanımda birileri olsun İstedim.. acılar paylaştıkça hafifliyor.. mutluluklar paylaştıkça çoğalıyor.. o yüzden bizim kimseden saklayacak bir şeyimiz yok kötü bir şey gibi saklıyoruz ya içimizde yaşadıkça daha beter.. Allah sana ve eşine sabır versin yüreğindeki ateş bir an önce dinsin inşallah.. bebeğinin odasını bile hazırlamışsın zaten Diren bebek gelecek ve biz hep beraber nasıl acıyı paylaştıysak mutluluğuda kucaklayacağız şimdi kafanı dağıt bebeğinin odasını düzenle gez toz yazın motive olmuş bir şekilde başla.. inanıyorum ki herşeyin bir zamanı var her şerde bir hayır var ben başıma kötü bişey geldiği zaman bunu söyleyip şükür ediyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.. dermansız dertlerimiz olmadığı sürece umut her zaman bizimle.

İnan ben her wc ye gidince kan görcem diye korkuyorum rabbim korusun bebeklerimizi
Kalp atışından önceki kanamalarda düşük riski baya yüksek iken kalp atışı başladıktan sonra düşük riski acayip düşük oluyor
Sonuçta daha yeni tutunuyor bebek kılcal damar üzerine gelse bile kanama yapabiliyor zaten bak doktorunda önemli bşy yok demiş onlar kanama alanlarını görüyor Bebek'e zarar verecek yerde deilse önemsemiyorlar bile sen ilaçlarını kulllan birazda dinlen gececek ... tabi insan çok korkuyor o ayrı ama geçiyor
Doktorda cok ikna edici konustu sizin yazdiklarınızda biraz rahatlattı. Ama işte o korku hafiflesede daimi orda ilk gunden beri. Rabbim tamamına erdirsin tum gebelikleri ve bebisler nasip etsin tüm isteyenlere

Doktorda cok ikna edici konustu sizin yazdiklarınızda biraz rahatlattı. Ama işte o korku hafiflesede daimi orda ilk gunden beri. Rabbim tamamına erdirsin tum gebelikleri ve bebisler nasip etsin tüm isteyenlere
Cnm herzaman kan diye korkacaksın İnan ben kızımda son ana kdr kan gelcek diye tedirgindim oluyor böyle vesveseler sonuçta o kanı görünce insanın dünya başına yıkılıyor o an herşey bitti diyorsun ..turp gibi kızım var şimdi kanamalar oluyor gebeliklerde riskli olsa doktor direk söyler hiç acımazlar sen merak etme:)

Ya kızlar bu arada yazıyorum da rahatsız oluyorsanız söyleyin hani dersenizki artık aramızda işin yok valla çok ciddiyim söyleyin yani yazıyorum ama aklımdan gecmiyorda değil acaba kızlar rahatsız olur mu diye
O nasıl laf öyle. Sen kocaman yürekli bir annesin.Annelik doğurmakla olmaz yürekle olur. İnşallah en kisa zamanda yavrunu alacaksın kucağına ve tüm yaşadığın zor günler okuduğun bir romanın sayfaları gibi geçmişte kalacak.Bu kadar emek verenleri Rabbim görür. :dua:

Yok artik cnm o ne demek senin guclu durusun iyi geliyor bana yarin obur bizlerinde ne sonuc alacagi belli degil o yuzden senin mucadeleb ornek oluyor kendini kotu hissedecegn brsy yok sakin ha

Kız delimisin allah allah :) olurmu öyle şey aşkolsun hiç bunu söylemedin farkediyorum :)

Olur mu canım yaaa ,tabiki de yazacaksin. Neden rahatsız olalim

Hayır canım olur mu öyle şey ben burdaki herkese çok alıştım ilk işim buraya bakmak oluyor. Lütfen böyle şeyler düşünme.

Çok tatlısın çok güçlüsün canım. Umarım allahım bu güzel yürekli kadını bir gün anne yapacak canım umudunu yitirme ve vazgeçme lütfen
Kızlar sağolun inanın bana sabah ilk gözümü açınca buraya bakıyorum allahım nolur bugün kötü bir şey olmasın kimse negatif yada ters bir şey yazmasin diyorum buraya çok alıştım gerçekten çok topik gördüm ama böylesini görmedim herkes iyi habere seviniyor kötü habere herkes üzülüyor kimse yapmacık değil cidden tanımıyorum ama çok seviyorum ben hepinizi allahım hepimizin iyi haberini duyarız inşallah

Kuzumsun ya Rabbim sana salih saliha evlatlar nasip etsin bebeğimin teyzesi bizimde yeğenimiz olacak inşallah dualarım seninle.:KK36::KK36:
Sagolll bitanem amin amin amin dikkat et yigenime inşallah cinsiyet belli olunca yaz ilk hediyesini teyzesi yollasin cidden başladım patik örmeye hani öğle usta falan degilimde biraz patiğe benzetiyomm:KK70::KK70::KK70:

Kızlar kanamam oldu hastaneye gittik bebekte sorun yok kalp atişinı da duyduk ama ben hala cok kotuyum cok korkuyorum.
Yavrum mümkün olduğu kadar kalkma yataktan yemek duş tuvalet ihtiyacın dışında.. sen yine de dikkat et kendine Allah büyük İnan hiç birşey olmayacak.. aklına hep güzel şeyler getir karnını sev. Onu hisset ve sesli dile getir
İsteklerini meleğin seninle geçmiş olsun :KK200:

Sen bizi hiç bırakma hep kal gerçekten bu topikte nasıl bir birlik nasıl bir şeffaflık var.. herkes birbiri için dua ediyor.. önemsiyor.. bir arkadaş yazmıştı beni buradakiler kadar kimse önemsemedi diye çok üzülmüştüm.. aile desteği çok önemli ben çevremde herkesle paylaştım olur olmaz ne yapayım artık tutamadım içimde ve kimsede beni sıkmıyor hiç bir konuda çünkü olmazsa tek başıma üstesinden gelemem biliyorum.. bu yüzden hep yanımda birileri olsun İstedim.. acılar paylaştıkça hafifliyor.. mutluluklar paylaştıkça çoğalıyor.. o yüzden bizim kimseden saklayacak bir şeyimiz yok kötü bir şey gibi saklıyoruz ya içimizde yaşadıkça daha beter.. Allah sana ve eşine sabır versin yüreğindeki ateş bir an önce dinsin inşallah.. bebeğinin odasını bile hazırlamışsın zaten Diren bebek gelecek ve biz hep beraber nasıl acıyı paylaştıysak mutluluğuda kucaklayacağız şimdi kafanı dağıt bebeğinin odasını düzenle gez toz yazın motive olmuş bir şekilde başla.. inanıyorum ki herşeyin bir zamanı var her şerde bir hayır var ben başıma kötü bişey geldiği zaman bunu söyleyip şükür ediyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.. dermansız dertlerimiz olmadığı sürece umut her zaman bizimle.
Ben gitmiycemmm valla kovsaniz gitmuycem yapıştımm buraya :KK70::KK70::KK70:inşallah teselli laflarina ihtiyacın kalmayacak hem söyle ne yani ayıp değil günah değil napak yani bizim bebekler farklı kaliteli pahalı bebekler :KK66::KK66:inşallah bitanem hazır bebeğimin odası o eksik ama oda gelecek inşallah sadece naza çekiyor şimdilik anne babasını sınıyor bakalım ondan vazgececek mi ben psikopata baglayinca yapmayacağım diyorum yoruldum diyorum ama işte sonra diyorum cekecegin var bebek valla olacaksın yok yani kaçar yanı gelecek inşallah :KK25:

Kızlar kanamam oldu hastaneye gittik bebekte sorun yok kalp atişinı da duyduk ama ben hala cok kotuyum cok korkuyorum.
Korma canım bende aynıyım bel ağrıdımı arkasından lekelenme oluyor dinlenince iğnelerle geçiyor geçmiş olsun bende kalbini duydum lekem geldi şükür yok bişey şimdi sende korkma

İnan ben her wc ye gidince kan görcem diye korkuyorum rabbim korusun bebeklerimizi
Kalp atışından önceki kanamalarda düşük riski baya yüksek iken kalp atışı başladıktan sonra düşük riski acayip düşük oluyor
Sonuçta daha yeni tutunuyor bebek kılcal damar üzerine gelse bile kanama yapabiliyor zaten bak doktorunda önemli bşy yok demiş onlar kanama alanlarını görüyor Bebek'e zarar verecek yerde deilse önemsemiyorlar bile sen ilaçlarını kulllan birazda dinlen gececek ... tabi insan çok korkuyor o ayrı ama geçiyor
Canim sen kese gormeye nezaman gideceksin? Cok heyecanliyim acaba tekmi ikizmi :))

O nasıl laf öyle. Sen kocaman yürekli bir annesin.Annelik doğurmakla olmaz yürekle olur. İnşallah en kisa zamanda yavrunu alacaksın kucağına ve tüm yaşadığın zor günler okuduğun bir romanın sayfaları gibi geçmişte kalacak.Bu kadar emek verenleri Rabbim görür. :dua:
Canimmmm çok güzel yazmışsın sağol desteğin için inşallah oğluna kardes gelcek inşallah dediğin gibi geçmişte kalacak ve bu günleri gülerek evladıma sarılarak hatirlarım:dua::KK15:

Hahaha :) bende gidemiyorum yaa
Negatifi gordum ama gidemiyoruz :)))
Benim regl gelmedi daha..
Bir gelsede yine calismalara baslasak :))
Bağımlılık yapıyor yeni gelecekler DİKKATTTTEn Büyük KKBurası bağımlılık yapıyor hadi sende başla çalışmalara belki normal yolla gelecek minnakkk:halay:

:KK15:canım benim allah razı olsun evet beraber oldu toplama falan kötü olma benimki 100de bir kişide görülen birşey hiç korkma inşallah senin bebeğine bişey olmayacak herşey Güzel olacakkkk inşallah inşallah inşallah rabbim o embriyonu sana evlat nasip etsin inşallah hep dualarimdasın dualarında bulundurdugun için allah razı olsun aslında hiç güçlü biri değildim ama gerçekten rabbim sabrını veriyor kurban olduğum ilk gün gerçekten ölecem sandım hiçbir şey benim yüreğimi sogutmuyordu ertesi gün sabah 6da uyandım eşimin hıçkırıklarına baktım çocuk odasındaydı yanına gittim bana bakıp bugün transfer olacaktı değilmi diye sordu allahımmmmm sanki yüreğime bıçak sapladı ağladık birlikte sonra Rabbime yalvardım nolurr sabrını verr allahım diye ben iyi olmazsam eşimde olmayacak toparladim çok şükür bir de burdaki arkadaşlardestek oldular tam iyiyim desem yalan derim 3 gündür hergün çıkıyorum evden evde kalmaktan korkuyorum komşuya arkadaşlaa gidiyorum saaatlerce yürüyorum sıkıntımı atmak için daha da iyi olacam inşallah pozitif haberlerinizle umutlaniyorum umudum tekrar yesermiyor değil kusura bakma uzun yazdım velhasıl kelam rabbim Size yaşatmasın ve inşallah biz negatif alanlarında son kötü haberimiz olsun inşallah bir daha ki sefere buraya pozitif haber yazarız bizi dualarda unutmayın canlar sizde dualarimdasiniz özür dilerim yine çok uzun yazdım SEVİYORUM SİZİİİİ:KK36::KK36::KK36:
Rabbim yüzünüze baksın canım inş en kısa zamanda

Hahaha :) bende gidemiyorum yaa
Negatifi gordum ama gidemiyoruz :)))
Benim regl gelmedi daha..
Bir gelsede yine calismalara baslasak :))
Ay negüzel olur hemen başlasanız çok isterdim vallahi ;)
Canim sen kese gormeye nezaman gideceksin? Cok heyecanliyim acaba tekmi ikizmi :))

yarın gitcem inş cnm ben biraz daha bekleyeyim dedimde eşim ve etrafımdaki eş dost benden daha meraklı ondan gitcem yarın:) ne olduğu belli olur sanırım:)

Back
X