2016 Aralik tup bebek

İçini rahat tut cnm herşey güzel olacak, hayırlısıyla değerin katlanmıştır. Çok k yorma kendini çok ayakta durma mümkün olduğunca ayklarını dinlendir. Yarına güzel haberlerini bekliyorum, gecikmeden bizede haber ver cnm.
Sağol canım amin sağol inşallah hepimiz için iyi haberler olsun:dua::dua::dua:

Bukdr aksilik cikabilecegini tahmin etmemistm ay ins pztsi hersy yolunda gider ben baya adapte oldm haftaya transfer olacagm diye. Ins olurm kntrllden snra kac gun gecince transfer gunu verdiler sana. Sen artik yuzdun yuzdun kuyruguna geldn ins embriyonda saglikli gelisir transfere uygun olur ne cok asamasi var bu isin her asamada ayri stres. Bn protein almaya dvm edeyim ins kan degerleride iyi cikar.
Evet aşamalar zaten insanı yoran.. sen neden bu kadar bekledin peki?

Valla hamileyken en iyisi ev hanımı olmak sanırım canım.
Aslında bedenen yorgunluk önemli deil iş yerinde huzurum yok bu ara ondan daha çekilmiyor malesef üsttekiler herzaman ezmeyi tercih ediyor bu dönem ... okdr çalış et eline sağlık demezler enayi görüp tüm işleri üzerine yüklerler .. beyse ben bugun çok sinirliyim müdüre nerden baksan 7-8 ay daha çalışıp izne ayrılcam inş bana iyi gelecek :) evde oturmakta çok olmuyor aslında en güzeli senin mesleğin cnm 8-5 mesai saatlerim ondan yorucu okuyor keşke öğretmen olsaydım dediğim çok zaman oldu:)

Aslında bedenen yorgunluk önemli deil iş yerinde huzurum yok bu ara ondan daha çekilmiyor malesef üsttekiler herzaman ezmeyi tercih ediyor bu dönem ... okdr çalış et eline sağlık demezler enayi görüp tüm işleri üzerine yüklerler .. beyse ben bugun çok sinirliyim müdüre nerden baksan 7-8 ay daha çalışıp izne ayrılcam inş bana iyi gelecek :) evde oturmakta çok olmuyor aslında en güzeli senin mesleğin cnm 8-5 mesai saatlerim ondan yorucu okuyor keşke öğretmen olsaydım dediğim çok zaman oldu:)
Canım çok şükür mesleğimi seviyorum.Branş öğretmeni olduğum için her gün dersimde olmuyo ama her işin kendine göre stresi oluyo .

Canım seni hep uzaktan takip ettim hatta beni çağırıyor yarın öğlen haber alınacam yazdığında akşam sabahı sabah ettim İnan yazamadım bile ne diyeceğimi bilemedim seninle aynı durumdaydık zaten çok kötü oldum ağladım Allah'ı. Ona sabır ver diye ağladım.. şimdi bunları yazarken bile çok kötü oldum.. ama kaç gündür seni pozitif görüyorum çok güçlüsün bunu sana daha öncede söyledim.. Şen'de bu güç bu azim olduktan sonra rabbim dualarını kabul edecek
:KK15:canım benim allah razı olsun evet beraber oldu toplama falan kötü olma benimki 100de bir kişide görülen birşey hiç korkma inşallah senin bebeğine bişey olmayacak herşey Güzel olacakkkk inşallah inşallah inşallah rabbim o embriyonu sana evlat nasip etsin inşallah hep dualarimdasın dualarında bulundurdugun için allah razı olsun aslında hiç güçlü biri değildim ama gerçekten rabbim sabrını veriyor kurban olduğum ilk gün gerçekten ölecem sandım hiçbir şey benim yüreğimi sogutmuyordu ertesi gün sabah 6da uyandım eşimin hıçkırıklarına baktım çocuk odasındaydı yanına gittim bana bakıp bugün transfer olacaktı değilmi diye sordu allahımmmmm sanki yüreğime bıçak sapladı ağladık birlikte sonra Rabbime yalvardım nolurr sabrını verr allahım diye ben iyi olmazsam eşimde olmayacak toparladim çok şükür bir de burdaki arkadaşlardestek oldular tam iyiyim desem yalan derim 3 gündür hergün çıkıyorum evden evde kalmaktan korkuyorum komşuya arkadaşlaa gidiyorum saaatlerce yürüyorum sıkıntımı atmak için daha da iyi olacam inşallah pozitif haberlerinizle umutlaniyorum umudum tekrar yesermiyor değil kusura bakma uzun yazdım velhasıl kelam rabbim Size yaşatmasın ve inşallah biz negatif alanlarında son kötü haberimiz olsun inşallah bir daha ki sefere buraya pozitif haber yazarız bizi dualarda unutmayın canlar sizde dualarimdasiniz özür dilerim yine çok uzun yazdım SEVİYORUM SİZİİİİ:KK36::KK36::KK36:

:KK15:canım benim allah razı olsun evet beraber oldu toplama falan kötü olma benimki 100de bir kişide görülen birşey hiç korkma inşallah senin bebeğine bişey olmayacak herşey Güzel olacakkkk inşallah inşallah inşallah rabbim o embriyonu sana evlat nasip etsin inşallah hep dualarimdasın dualarında bulundurdugun için allah razı olsun aslında hiç güçlü biri değildim ama gerçekten rabbim sabrını veriyor kurban olduğum ilk gün gerçekten ölecem sandım hiçbir şey benim yüreğimi sogutmuyordu ertesi gün sabah 6da uyandım eşimin hıçkırıklarına baktım çocuk odasındaydı yanına gittim bana bakıp bugün transfer olacaktı değilmi diye sordu allahımmmmm sanki yüreğime bıçak sapladı ağladık birlikte sonra Rabbime yalvardım nolurr sabrını verr allahım diye ben iyi olmazsam eşimde olmayacak toparladim çok şükür bir de burdaki arkadaşlardestek oldular tam iyiyim desem yalan derim 3 gündür hergün çıkıyorum evden evde kalmaktan korkuyorum komşuya arkadaşlaa gidiyorum saaatlerce yürüyorum sıkıntımı atmak için daha da iyi olacam inşallah pozitif haberlerinizle umutlaniyorum umudum tekrar yesermiyor değil kusura bakma uzun yazdım velhasıl kelam rabbim Size yaşatmasın ve inşallah biz negatif alanlarında son kötü haberimiz olsun inşallah bir daha ki sefere buraya pozitif haber yazarız bizi dualarda unutmayın canlar sizde dualarimdasiniz özür dilerim yine çok uzun yazdım SEVİYORUM SİZİİİİ:KK36::KK36::KK36:
Yaaa canım nasil duygusal yazmissin.cani gönülden diliyorum en kisa zamanda hamile kalirsin:dua:

Hosgeldin cnm yoktun bayadir bnde ayni senin gbi sona kalanlardanim ekimde tedaviye basladim haftaya ancak transfer olacagm. Sende bahceci fulyadaydn dimi doktorn kimdi? Pztsi sen transfer olurkn bnde kntrole gelecegm suan bant kullaniyrm pztsi gttgmde transfer gunun belli olur ins. Iptal olma durumu da oluyor sanrm kan degerleri ve rahim kalinligina bagli olarak. Sen buna benzer seyler yasamissin galiba. Ay daha fazla bekleyecek takatim kalmadi artik bebisimi istyrm ins aksilik cikmaz bnde haftaya alirim bebisimi. Hemen hemen arka arkaya sonuc alacagz ins pozitfleri goruruz cnm
Canimmmm sağlıkla alllll mucizenii inşallah rabbim en hayırlısıni nasip etsin inşallah sağlıkla tutunur burda pozitif haber verirsin

Canım çok şükür mesleğimi seviyorum.Branş öğretmeni olduğum için her gün dersimde olmuyo ama her işin kendine göre stresi oluyo .
Tabi cnm her işin zor yanı var mutlaka
Neyse çok şükür bi işimiz var demi :) kimi zaman rahatım kimi zaman sıkıntılı iş yerim :)
Allah saglık versin gerisi olur :)

Canımmm yaaa. Yazdıklarında kendimi buldum şuan. Senin neler yaşadığın kimsenin umrunda değil hele de müdürünün. Ben bankacıyım. Rapordan döndüğümün 2.günü müdürüm bana bu hedeflerin hali ne tamam raporluydun ama geldin bu hedefleri yapacaksın demişti. Adam rapor dönüşü bana ne oldu tuttu mu hamile misin diye bile sormadı. Varsa yoksa hedefler... Hatta bir gün tek dert sende mi var sanıyorsun herkesin derdi var demişti... Ah ahh Allah a havale ettiğim çok şey var... Akşam eve geliş saatim en erken 19.30..hamilelerin 17.30da çıkma hakkı var sabrediyorum bende her şey yolunda gitsin çıkıp gidecegim 17.30da yasal hakkım sonuçta.. Bende dertliyim ya bu konuda sen de yazınca döküldüm yaa kusura bakma canım:)

Ya kızlar bu arada yazıyorum da rahatsız oluyorsanız söyleyin hani dersenizki artık aramızda işin yok valla çok ciddiyim söyleyin yani yazıyorum ama aklımdan gecmiyorda değil acaba kızlar rahatsız olur mu diye

Yerim seni ben güçlü insanlar tüp bebek yapar bizde onlardanım kimi zaman test gidebiliyor aksilik olabiliyor ama sonu güzel oluyor seninde öyle olcak inş ;)

Tedavi oncesi 1 ay dgm kntrol hapi verdi opu snrasi adet olup gttim yine dogum kntrol hapi verdi 2 ay oyle gecti ztn. Ind bu sefer transfer olurm
İnşallah canım ya ben işte ikinci tedavide erken adet oldum o yüzden iptal oldu p4 yüksek çıkınca adetin yaklaşmış oluyor.. senin kontrollü gitmiş işte ne güzel garantiye almışlar bence.. benim yumlar toplandıktan sonra ben 5 gün sonra adet oldum estrofemi bıraktım yine 5 gün sonra oldum erken yumurtladığım için tutturamadık bir türlü sen içini ferah tut ben istisnayım :)

Canımmm yaaa. Yazdıklarında kendimi buldum şuan. Senin neler yaşadığın kimsenin umrunda değil hele de müdürünün. Ben bankacıyım. Rapordan döndüğümün 2.günü müdürüm bana bu hedeflerin hali ne tamam raporluydun ama geldin bu hedefleri yapacaksın demişti. Adam rapor dönüşü bana ne oldu tuttu mu hamile misin diye bile sormadı. Varsa yoksa hedefler... Hatta bir gün tek dert sende mi var sanıyorsun herkesin derdi var demişti... Ah ahh Allah a havale ettiğim çok şey var... Akşam eve geliş saatim en erken 19.30..hamilelerin 17.30da çıkma hakkı var sabrediyorum bende her şey yolunda gitsin çıkıp gidecegim 17.30da yasal hakkım sonuçta.. Bende dertliyim ya bu konuda sen de yazınca döküldüm yaa kusura bakma canım:)
Ya bankacı çok arkadaşım var ve gerçekten çok zor işleri hatta kendi işimden bile zor diyorum çoğu zaman bankadan acil bşy olsa çıkamıyorsunuz bile benim okdr deil ama enayi gibi başkasının yapmadığı işleride bana veriyorlar açıklama yapsanda boş önemsemiyorlar bile .. allah büyük dediğin gibi ona havale ettim bende :)

Ya kızlar bu arada yazıyorum da rahatsız oluyorsanız söyleyin hani dersenizki artık aramızda işin yok valla çok ciddiyim söyleyin yani yazıyorum ama aklımdan gecmiyorda değil acaba kızlar rahatsız olur mu diye
Yok artik cnm o ne demek senin guclu durusun iyi geliyor bana yarin obur bizlerinde ne sonuc alacagi belli degil o yuzden senin mucadeleb ornek oluyor kendini kotu hissedecegn brsy yok sakin ha

Back
X