2016 Aralik tup bebek

Kızlar kanamam oldu hastaneye gittik bebekte sorun yok kalp atişinı da duyduk ama ben hala cok kotuyum cok korkuyorum.

Ya kızlar bu arada yazıyorum da rahatsız oluyorsanız söyleyin hani dersenizki artık aramızda işin yok valla çok ciddiyim söyleyin yani yazıyorum ama aklımdan gecmiyorda değil acaba kızlar rahatsız olur mu diye
Canım niye rahatsız olalım niye öle dedin ki?

Ya kızlar bu arada yazıyorum da rahatsız oluyorsanız söyleyin hani dersenizki artık aramızda işin yok valla çok ciddiyim söyleyin yani yazıyorum ama aklımdan gecmiyorda değil acaba kızlar rahatsız olur mu diye
Kız delimisin allah allah :) olurmu öyle şey aşkolsun hiç bunu söylemedin farkediyorum :)

Kızlar kanamam oldu hastaneye gittik bebekte sorun yok kalp atişinı da duyduk ama ben hala cok kotuyum cok korkuyorum.
Gecmis olsn cnm iyi olmaniza sevndm dinlen sen . valla bn daha transfer olmadim ama boyle seyler okudukca korkar oldm tup bebekte mi boyle oluyor acaba kanama lekelenme fln yazan bir suru arkadas oldu. Allah korusun meleklerimizi.

Yerim seni ben güçlü insanlar tüp bebek yapar bizde onlardanım kimi zaman test gidebiliyor aksilik olabiliyor ama sonu güzel oluyor seninde öyle olcak inş :KK66:
İnşallahhhh canım inşallah benim de olacak belki sonraki deneme belki ondan sonra ama olacak inşallah çünkü biz güçlü ve sabırlı insanlarız allah sabredenlerle beraber :KK66::KK66:

Ya bankacı çok arkadaşım var ve gerçekten çok zor işleri hatta kendi işimden bile zor diyorum çoğu zaman bankadan acil bşy olsa çıkamıyorsunuz bile benim okdr deil ama enayi gibi başkasının yapmadığı işleride bana veriyorlar açıklama yapsanda boş önemsemiyorlar bile .. allah büyük dediğin gibi ona havale ettim bende :)
Dört gözle yasal erken çıkış hakkımı ve Rabbim izin verirse o günleri görmeyi doğum iznini bekliyorum vallahi bende :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bazen stres korkutuyor beni bebeğime zarar veririm diye sonra diyorum sakinnnnn.. Hiç bir şey bebeğinden önemli değil kim ne kadar söylenirse söylensin bırak duyma :)

Canım benim geçmiş olsun çok şükür bebekte iyiymiş rahatla biraz sters yapıp etkileme minnaģı allahım bitmiyor stres korku sağlıkla kucaginiza alin inşallah hepiniz hamişlerrr

Geçmiş olsun canım. Şükür bak bebiş iyiymiş. Ne dedi dr. Ayaklarını uzat ve tuvalet dışında ayaga kalkma bir müddet

Olur mu canım yaaa ,tabiki de yazacaksin. Neden rahatsız olalim

Canım niye rahatsız olalım niye öle dedin ki?
Canım hani artık benim tedavi bitti ya tedavide değilim bilmiyorum biran düşündüm acaba rahatsız olurlarmı kızlar diye ne biliyim bu psikoloji ile herseyi düşünüyoruz

Canım hani artık benim tedavi bitti ya tedavide değilim bilmiyorum biran düşündüm acaba rahatsız olurlarmı kızlar diye ne biliyim bu psikoloji ile herseyi düşünüyoruz
Hayır canım olur mu öyle şey ben burdaki herkese çok alıştım ilk işim buraya bakmak oluyor. Lütfen böyle şeyler düşünme.

Cnm geçmiş olsun korkma kalp atışı başladıktan sonra kanamalar önemli deil geçiyor benim kızımdada olmuştu geçti
Allah razi olsun tecrübelerinle hep iyi geliyorsun ama gercekten şu aşamada kaybetme korkusu cok kötüymuş. Rabbim kimseyi böyle sınamasın.
Gecmis olsn cnm iyi olmaniza sevndm dinlen sen . valla bn daha transfer olmadim ama boyle seyler okudukca korkar oldm tup bebekte mi boyle oluyor acaba kanama lekelenme fln yazan bir suru arkadas oldu. Allah korusun meleklerimizi.
Aynen canım her gün farklı bir korku Rabbime emanetiz.
Geçmiş olsun canım neden olmus kanaman birsey söylediler mi
Sağol canım bugun esteofemi kestik ondan olabilir dedi doktor aşırı olmadıkca sorun olmaz dedi eğer pedi dolduracak kadar olursa problem dedi.
Canım benim sakin ol, iğne verdilermi sana kanaman için? Yat dinlen cnm gerekmedikçe kalkma sakın.
Ignem zaten vardı iki gunde bir vuruluyordum şimsi hergun vurulacam. Zaten çoğu dinleniyordum simdi hepten yatarım heralde. Saol

Çok tatlısın çok güçlüsün canım. Umarım allahım bu güzel yürekli kadını bir gün anne yapacak canım umudunu yitirme ve vazgeçme lütfen

Allah razi olsun tecrübelerinle hep iyi geliyorsun ama gercekten şu aşamada kaybetme korkusu cok kötüymuş. Rabbim kimseyi böyle sınamasın.

Aynen canım her gün farklı bir korku Rabbime emanetiz.

Sağol canım bugun esteofemi kestik ondan olabilir dedi doktor aşırı olmadıkca sorun olmaz dedi eğer pedi dolduracak kadar olursa problem dedi.

Ignem zaten vardı iki gunde bir vuruluyordum şimsi hergun vurulacam. Zaten çoğu dinleniyordum simdi hepten yatarım heralde. Saol

İnan ben her wc ye gidince kan görcem diye korkuyorum rabbim korusun bebeklerimizi
Kalp atışından önceki kanamalarda düşük riski baya yüksek iken kalp atışı başladıktan sonra düşük riski acayip düşük oluyor
Sonuçta daha yeni tutunuyor bebek kılcal damar üzerine gelse bile kanama yapabiliyor zaten bak doktorunda önemli bşy yok demiş onlar kanama alanlarını görüyor Bebek'e zarar verecek yerde deilse önemsemiyorlar bile sen ilaçlarını kulllan birazda dinlen gececek ... tabi insan çok korkuyor o ayrı ama geçiyor

Ya kızlar ben bugün kendimi biraz fazla yordum sanırım belim çok ağrıyor bebeğe bişey olmaz dimi.:KK17::KK17:
Olmaz inşallah bişey fırsat buldukça dinlen akşamları uzan inşallah hiç bi şeycik olmaz minnaga hem biz teyzeleriz ya daha doğum hediyesi yoluyacaz onlara:KK69::KK69::KK69:patikleri örmeye başladım bile yigenlereee:KK70::KK70:

Back
X