- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım niye rahatsız olalım niye öle dedin ki?Ya kızlar bu arada yazıyorum da rahatsız oluyorsanız söyleyin hani dersenizki artık aramızda işin yok valla çok ciddiyim söyleyin yani yazıyorum ama aklımdan gecmiyorda değil acaba kızlar rahatsız olur mu diye
Kız delimisin allah allah :) olurmu öyle şey aşkolsun hiç bunu söylemedin farkediyorum :)Ya kızlar bu arada yazıyorum da rahatsız oluyorsanız söyleyin hani dersenizki artık aramızda işin yok valla çok ciddiyim söyleyin yani yazıyorum ama aklımdan gecmiyorda değil acaba kızlar rahatsız olur mu diye
Cnm geçmiş olsun korkma kalp atışı başladıktan sonra kanamalar önemli deil geçiyor benim kızımdada olmuştu geçtiKızlar kanamam oldu hastaneye gittik bebekte sorun yok kalp atişinı da duyduk ama ben hala cok kotuyum cok korkuyorum.
Gecmis olsn cnm iyi olmaniza sevndm dinlen sen . valla bn daha transfer olmadim ama boyle seyler okudukca korkar oldm tup bebekte mi boyle oluyor acaba kanama lekelenme fln yazan bir suru arkadas oldu. Allah korusun meleklerimizi.Kızlar kanamam oldu hastaneye gittik bebekte sorun yok kalp atişinı da duyduk ama ben hala cok kotuyum cok korkuyorum.
İnşallahhhh canım inşallah benim de olacak belki sonraki deneme belki ondan sonra ama olacak inşallah çünkü biz güçlü ve sabırlı insanlarız allah sabredenlerle beraberYerim seni ben güçlü insanlar tüp bebek yapar bizde onlardanım kimi zaman test gidebiliyor aksilik olabiliyor ama sonu güzel oluyor seninde öyle olcak inş![]()
Geçmiş olsun canım neden olmus kanaman birsey söylediler miKızlar kanamam oldu hastaneye gittik bebekte sorun yok kalp atişinı da duyduk ama ben hala cok kotuyum cok korkuyorum.
Dört gözle yasal erken çıkış hakkımı ve Rabbim izin verirse o günleri görmeyi doğum iznini bekliyorum vallahi bende :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bazen stres korkutuyor beni bebeğime zarar veririm diye sonra diyorum sakinnnnn.. Hiç bir şey bebeğinden önemli değil kim ne kadar söylenirse söylensin bırak duyma :)Ya bankacı çok arkadaşım var ve gerçekten çok zor işleri hatta kendi işimden bile zor diyorum çoğu zaman bankadan acil bşy olsa çıkamıyorsunuz bile benim okdr deil ama enayi gibi başkasının yapmadığı işleride bana veriyorlar açıklama yapsanda boş önemsemiyorlar bile .. allah büyük dediğin gibi ona havale ettim bende :)
Canım benim sakin ol, iğne verdilermi sana kanaman için? Yat dinlen cnm gerekmedikçe kalkma sakın.Kızlar kanamam oldu hastaneye gittik bebekte sorun yok kalp atişinı da duyduk ama ben hala cok kotuyum cok korkuyorum.
Canım benim geçmiş olsun çok şükür bebekte iyiymiş rahatla biraz sters yapıp etkileme minnaģı allahım bitmiyor stres korku sağlıkla kucaginiza alin inşallah hepiniz hamişlerrrKızlar kanamam oldu hastaneye gittik bebekte sorun yok kalp atişinı da duyduk ama ben hala cok kotuyum cok korkuyorum.
Geçmiş olsun canım. Şükür bak bebiş iyiymiş. Ne dedi dr. Ayaklarını uzat ve tuvalet dışında ayaga kalkma bir müddetKızlar kanamam oldu hastaneye gittik bebekte sorun yok kalp atişinı da duyduk ama ben hala cok kotuyum cok korkuyorum.
Olur mu canım yaaa ,tabiki de yazacaksin. Neden rahatsız olalimYa kızlar bu arada yazıyorum da rahatsız oluyorsanız söyleyin hani dersenizki artık aramızda işin yok valla çok ciddiyim söyleyin yani yazıyorum ama aklımdan gecmiyorda değil acaba kızlar rahatsız olur mu diye
Canım hani artık benim tedavi bitti ya tedavide değilim bilmiyorum biran düşündüm acaba rahatsız olurlarmı kızlar diye ne biliyim bu psikoloji ile herseyi düşünüyoruzCanım niye rahatsız olalım niye öle dedin ki?
İnşallah bişey olmaz canım kalp atışını da duymuşsunuz. Hiç kalkma yat dinlen.Kızlar kanamam oldu hastaneye gittik bebekte sorun yok kalp atişinı da duyduk ama ben hala cok kotuyum cok korkuyorum.
Hayır canım olur mu öyle şey ben burdaki herkese çok alıştım ilk işim buraya bakmak oluyor. Lütfen böyle şeyler düşünme.Canım hani artık benim tedavi bitti ya tedavide değilim bilmiyorum biran düşündüm acaba rahatsız olurlarmı kızlar diye ne biliyim bu psikoloji ile herseyi düşünüyoruz
Allah razi olsun tecrübelerinle hep iyi geliyorsun ama gercekten şu aşamada kaybetme korkusu cok kötüymuş. Rabbim kimseyi böyle sınamasın.Cnm geçmiş olsun korkma kalp atışı başladıktan sonra kanamalar önemli deil geçiyor benim kızımdada olmuştu geçti
Aynen canım her gün farklı bir korku Rabbime emanetiz.Gecmis olsn cnm iyi olmaniza sevndm dinlen sen . valla bn daha transfer olmadim ama boyle seyler okudukca korkar oldm tup bebekte mi boyle oluyor acaba kanama lekelenme fln yazan bir suru arkadas oldu. Allah korusun meleklerimizi.
Sağol canım bugun esteofemi kestik ondan olabilir dedi doktor aşırı olmadıkca sorun olmaz dedi eğer pedi dolduracak kadar olursa problem dedi.Geçmiş olsun canım neden olmus kanaman birsey söylediler mi
Ignem zaten vardı iki gunde bir vuruluyordum şimsi hergun vurulacam. Zaten çoğu dinleniyordum simdi hepten yatarım heralde. SaolCanım benim sakin ol, iğne verdilermi sana kanaman için? Yat dinlen cnm gerekmedikçe kalkma sakın.
Çok tatlısın çok güçlüsün canım. Umarım allahım bu güzel yürekli kadını bir gün anne yapacak canım umudunu yitirme ve vazgeçme lütfenYa kızlar bu arada yazıyorum da rahatsız oluyorsanız söyleyin hani dersenizki artık aramızda işin yok valla çok ciddiyim söyleyin yani yazıyorum ama aklımdan gecmiyorda değil acaba kızlar rahatsız olur mu diye
Ya korkmamak elde degil. Veren Allah alacak olanda o ama işte ilk defa bu kadar ilerlemisken mahfediyo aksaklıklar. Rabbim onlari muhafaza etsinİnşallah bişey olmaz canım kalp atışını da duymuşsunuz. Hiç kalkma yat dinlen.
Allah razi olsun tecrübelerinle hep iyi geliyorsun ama gercekten şu aşamada kaybetme korkusu cok kötüymuş. Rabbim kimseyi böyle sınamasın.
Aynen canım her gün farklı bir korku Rabbime emanetiz.
Sağol canım bugun esteofemi kestik ondan olabilir dedi doktor aşırı olmadıkca sorun olmaz dedi eğer pedi dolduracak kadar olursa problem dedi.
Ignem zaten vardı iki gunde bir vuruluyordum şimsi hergun vurulacam. Zaten çoğu dinleniyordum simdi hepten yatarım heralde. Saol
Olmaz inşallah bişey fırsat buldukça dinlen akşamları uzan inşallah hiç bi şeycik olmaz minnaga hem biz teyzeleriz ya daha doğum hediyesi yoluyacaz onlaraYa kızlar ben bugün kendimi biraz fazla yordum sanırım belim çok ağrıyor bebeğe bişey olmaz dimi.![]()