2016 Aralik tup bebek

İlk kalp atışında bizimkilerde gelmeye kendilerini hazırlıyorlar bakalım aslında mahrum etmemek lazım herkez ister evladının evladını. Bazen bende ne gerek var diyorum bazende gelsinler diyorum ne biliyim kaldım arada benim kaynanam devamını getirir onu biliyorum da artık her gitmede bizden önce giyinir iner evinden :)

Yok sadece progestan iğne o kadar yağlı bir iğne olduğu için baya acı çekiyorum sadece F Fikoyus ta mesaj göndermiş takılmamam için bir sebebi var demek..

Teşekkürler tatlım :KK9:

Onu bilerek söyledim zaten :)
Bende çok uzulmustum herkes Igne kullaniyo jel kullaniyo doktor ümitli degildi ondan mi vermedi acaba diye düşündüm hep.Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ya kızlar ben bugün kendimi biraz fazla yordum sanırım belim çok ağrıyor bebeğe bişey olmaz dimi.:KK17::KK17:

Hosgeldin cnm yoktun bayadir bnde ayni senin gbi sona kalanlardanim ekimde tedaviye basladim haftaya ancak transfer olacagm. Sende bahceci fulyadaydn dimi doktorn kimdi? Pztsi sen transfer olurkn bnde kntrole gelecegm suan bant kullaniyrm pztsi gttgmde transfer gunun belli olur ins. Iptal olma durumu da oluyor sanrm kan degerleri ve rahim kalinligina bagli olarak. Sen buna benzer seyler yasamissin galiba. Ay daha fazla bekleyecek takatim kalmadi artik bebisimi istyrm ins aksilik cikmaz bnde haftaya alirim bebisimi. Hemen hemen arka arkaya sonuc alacagz ins pozitfleri goruruz cnm
Hoşbulduk tatlım :KK5:
Evet Fulya'dayım bende senide takipteyim ne zamandır.. haftasonu arayıp transfer ile ilgili bilgi verecekler transferler öğleden sonra oluyormuş.. pazartesi bende orada olacağım. Bende bantlara devam şuan 4 bant var Yarından ihtibaren 2 olarak devam edecek. Ben sürekli dondurulmuş embriyo programının son gününe gelip iptal oldum bunun sebebi pazartesi gittiğinde kan vereceksin.. e2 ve p4 hormonuna bakıyorlar.. benim ilk seferİnde e2 düşük çıktı.. 200 ve üzeri kabul ediliyormuş. Estrofemle olmuştu ilk frozeen uygulamam ilaç yan etki yaptı.. 2, denemede p4 yüksek çıktı yine iptal oldum.. sonra tekrar başa sardık bantlarla.. inşallah sen güzel sonuç alırsın benim kadar kimse uğraşmasın çünkü çok zor.. rahim kalınlığımda problem yoktu demek ki bir şey söylemedi ama bu 2 değer transferi etkileyen değerler protein ağırlıklı beslen mümkün olduğu kadar.. inşallah güzel şeyler olur bizim ve tüm bekleyenler için stresten uzak dur bu çok önemli!

Bende çok uzulmustum herkes Igne kullaniyo jel kullaniyo doktor ümitli degildi ondan mi vermedi acaba diye düşündüm hep.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım ya böyle de kendimi acındırır gibi oldum çıktım ama ne yapayım acıların kadını bergen modundayım vurmayın ahhhh :))) inşallah güzel olacak hepimiz için :dua:

Ya kızlar ben bugün kendimi biraz fazla yordum sanırım belim çok ağrıyor bebeğe bişey olmaz dimi.:KK17::KK17:
Canım ne güzel pozitif almışsın işte uzan yat bırak başkaları halletsin artık bazı şeyleri sen zaten elinden geleni yaptın bu dönemde yormayın kızlar kendinizi ev süpürmeler falan.. aman boşverin ne gerek var olmasın yatın dinlenin güzel yemeklerle beslenin protein ağırlıklı sonra mercimek ve bezelye de çok faydalıymış mümkün oldukça tüketin.. şimdi uzan Allah izniyle hiç bişey olmaz

Canım seni hep uzaktan takip ettim hatta beni çağırıyor yarın öğlen haber alınacam yazdığında akşam sabahı sabah ettim İnan yazamadım bile ne diyeceğimi bilemedim seninle aynı durumdaydık zaten çok kötü oldum ağladım Allah'ı. Ona sabır ver diye ağladım.. şimdi bunları yazarken bile çok kötü oldum.. ama kaç gündür seni pozitif görüyorum çok güçlüsün bunu sana daha öncede söyledim.. Şen'de bu güç bu azim olduktan sonra rabbim dualarını kabul edecek
Canlar iğneyi iki elinizin arasında yuvarlayarak 5 dk ısıtın enjexion dan önce , bakın hiç acımayacaksın. İlk 2 iğne ile ben de gece bile uyuyamadım İnan'ın ama doktorum bunu demişti yaptım ve bummmmm❤Ağrıyan yerlere kocaman pamukları kolonyolayıp koyun tekrar tekrar

Papat06 Papat06 cnm nerelerdesin? Yarın kaçta kan vercen?
Çok giremedim canım dışardaydım bugün, evde işler yolunda gitmiyor bir sürü dert. Neyse yarın sabah 10 gibi veririm herhalde. Hiç bu kadar ayakta kalmamışdım transferden beri belim ağrıdı, yarın yine kan ve rapor olacak hayırlısı

Son düzenleme:
Canım ne güzel pozitif almışsın işte uzan yat bırak başkaları halletsin artık bazı şeyleri sen zaten elinden geleni yaptın bu dönemde yormayın kızlar kendinizi ev süpürmeler falan.. aman boşverin ne gerek var olmasın yatın dinlenin güzel yemeklerle beslenin protein ağırlıklı sonra mercimek ve bezelye de çok faydalıymış mümkün oldukça tüketin.. şimdi uzan Allah izniyle hiç bişey olmaz
Canım gündüz işe gidiyorum öğretmenim. Eve gelince de yemek bulaşık baya yoruldum. İnşallah minnağıma bişey olmaz.

Canım gündüz işe gidiyorum öğretmenim. Eve gelince de yemek bulaşık baya yoruldum. İnşallah minnağıma bişey olmaz.
Vallahi bu ara işe gitmek istemiyorum müdürle kavga ettim neredeyse tüm birimin işini bana verdi nasıl yaparım hiç fikrim Yok söyledim yapamam hepsini diye ama umursamadı bile bugun baya gerildim keşke 9 ay geçse Doğum yapsam 1 sene gitmiycem işe inş ozamana kdr müdürde deişir:)

Hoşbulduk tatlım :KK5:
Evet Fulya'dayım bende senide takipteyim ne zamandır.. haftasonu arayıp transfer ile ilgili bilgi verecekler transferler öğleden sonra oluyormuş.. pazartesi bende orada olacağım. Bende bantlara devam şuan 4 bant var Yarından ihtibaren 2 olarak devam edecek. Ben sürekli dondurulmuş embriyo programının son gününe gelip iptal oldum bunun sebebi pazartesi gittiğinde kan vereceksin.. e2 ve p4 hormonuna bakıyorlar.. benim ilk seferİnde e2 düşük çıktı.. 200 ve üzeri kabul ediliyormuş. Estrofemle olmuştu ilk frozeen uygulamam ilaç yan etki yaptı.. 2, denemede p4 yüksek çıktı yine iptal oldum.. sonra tekrar başa sardık bantlarla.. inşallah sen güzel sonuç alırsın benim kadar kimse uğraşmasın çünkü çok zor.. rahim kalınlığımda problem yoktu demek ki bir şey söylemedi ama bu 2 değer transferi etkileyen değerler protein ağırlıklı beslen mümkün olduğu kadar.. inşallah güzel şeyler olur bizim ve tüm bekleyenler için stresten uzak dur bu çok önemli!
Bukdr aksilik cikabilecegini tahmin etmemistm ay ins pztsi hersy yolunda gider ben baya adapte oldm haftaya transfer olacagm diye. Ins olurm kntrllden snra kac gun gecince transfer gunu verdiler sana. Sen artik yuzdun yuzdun kuyruguna geldn ins embriyonda saglikli gelisir transfere uygun olur ne cok asamasi var bu isin her asamada ayri stres. Bn protein almaya dvm edeyim ins kan degerleride iyi cikar.

Kızlar 31 aralık transferim oldu ve dün aldığım negatif sonucla yıkıldım bu ikinciydi kendime hala gelemiyorum iki tane 3.gün iyi kalite embriyodu tutunamadılar 3.denemeden önce ekstra neler yapılıor kafam durdu artık

Ağrılar biraz başlıyor canım kendini yorsanda yormasanda leke olmassa korkma fırsat buldukçada dinlen ben hem ağrı çekiyorum hem lekeyle uğraşıyorum inşallah bebişim beni bırakmaz 6.hafta biraz sıkıntılıymış canım çok dikkat etmek lazım bizimkilerde biraz daha hassas rabbim korusun bebeklerimizi inşallah

Çok giremedim canım dışardaydım bugün, evde işler yolunda gitmiyor bir sürü dert. Neyse yarın sabah 10 gibi veririm herhalde. Hiç bu kadar ayakta kalmamışdım transferden beri belim ağrıdı, yarın yine kan ve rapor olacak hayırlısı
İçini rahat tut cnm herşey güzel olacak, hayırlısıyla değerin katlanmıştır. Çok k yorma kendini çok ayakta durma mümkün olduğunca ayklarını dinlendir. Yarına güzel haberlerini bekliyorum, gecikmeden bizede haber ver cnm.

Ağrılar biraz başlıyor canım kendini yorsanda yormasanda leke olmassa korkma fırsat buldukçada dinlen ben hem ağrı çekiyorum hem lekeyle uğraşıyorum inşallah bebişim beni bırakmaz 6.hafta biraz sıkıntılıymış canım çok dikkat etmek lazım bizimkilerde biraz daha hassas rabbim korusun bebeklerimizi inşallah
Daha dikkatli olayım bari canım bişey olursa Allah korusun kendimi asla affetmem.

Vallahi bu ara işe gitmek istemiyorum müdürle kavga ettim neredeyse tüm birimin işini bana verdi nasıl yaparım hiç fikrim Yok söyledim yapamam hepsini diye ama umursamadı bile bugun baya gerildim keşke 9 ay geçse Doğum yapsam 1 sene gitmiycem işe inş ozamana kdr müdürde deişir:)
Valla hamileyken en iyisi ev hanımı olmak sanırım canım.

Back
X