- 18 Kasım 2016
- 340
- 390
- 33
- 34
Allah tamamına erdirsin canımCanım benimde bir tane dondurulmuş embriyom vardu çok şükür hamileyim. Kalbini ferah tut

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah tamamına erdirsin canımCanım benimde bir tane dondurulmuş embriyom vardu çok şükür hamileyim. Kalbini ferah tut
Ben 2 gün yattim canim sonra cok zorlamadan evimi topladim. Zaten 3 gün sonra ise basladim ve öğretmen olduğum icin okulda hic oturamadim.ama rabbim korudu heralde dün ki testim pozitif ciktiYAA KIZLAR BİŞİ SORUCAM TRANSFERDEN SONRA HİÇ KALKMADAN YATTINZ MI BUGUN BNM 3 GÜN İŞE GİTMEDİM PAZARTESİYE KADAR GİTMİCEM AMA EVDE DE SÜREKLİ YATAMYRM AĞIR İŞ YAPMASAMDA YAPIYRM DÜN SIKILDIM PUDİNG BİLE YAPTIM BUGUN BİRAZ DAĞILAN EŞYALAR TOPLADIM FLN SÜPÜRGE AÇMASAM DA DAĞINIKLIK TOPLADIM DÜN BİRAZCIK AĞRIM OLMURU AMA BUGUN ÇOK İİM SİZCE YATMALIMIYIM SÜREKLİ
Canımcımmmm nasılsın gözünaydın tarih belli olmuş inşallah çözünürken sıkıntı olmaz kötüyü çağırma lütfen herşey Güzel olsun inşallah sonun benim gibi olmasın inşallah progestan iğne iğrenç bir şey 4 gündür bırakmışım ama hala popom acıyor otururken rahim kalınlığına gelince benim 10 olunca dr transfer için gün verdi ama nasip işte olmadı gitti kuzularımKızlar bana göre çook uzun bir aradan sonra merhaba..
Hep sessiz takipte kaldım size mecburen.. güzel sonuç alan arkadaşlarımı şimdiden tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah. Negatif sonuçlanan arkadaşlarıma sabır diliyorum.. elbet Birgün hepimizin duası kabul olacak İnanın yeter umudumuzu yitirmeyelim lütfen ..
Ben kasımda başladım tedavime ama bir türlü transferim gerçekleşmedi, sürekli ertelendim.. önce e2 düşüklüğü sonra P4 yüksekliği derken sonunda 3. Tedavide transfer günü alabildim ama 1 embriyo var pazartesi kısmetse transferim var ben şimdiden çok heyecanlıyım.. çok bekledim.. önce estrofem sonra bantlar bana uygun tedaviyi bulmak için baya bir uğraştık resmen 3 dondurulmuş tedavi yaşadım sonuca gidemeden ama pes etmedim! Şimdi hormonlar iyi çıktı fakat benim korkum çözülmede problem yaşarmıyım ondan çok korkuyorum.. ve progestan iğneye başladım bugün 2. Gün ama adım atamıyorum dün gece hiç uyuyamadım böyle bir ağrı yok!bu arada transfer için rahim kalınlığı kaç olması gerekiyor?
Cnm tedavin hayırlı uğurlu olsun. Geç olsun güç olmasın. Bu iş hep sonuna kadar sabır hep. Ben o iğneyi ilk vurulduğumda kalbim duruyodu çok ağrımıştı günlerce oturamadım. Şimdi gitmeden iğneyi elimde ısıtıyorum. İğneyi vuran kişide çok önemli. Eli çok hafif diye bişey var gerçekten. Tekrardan iğne olucaksan hemşireyi değiştir bence. Rahim kalınlığını bilmiyorum. Biz hiç konuşmadık doktorla.Kızlar bana göre çook uzun bir aradan sonra merhaba..
Hep sessiz takipte kaldım size mecburen.. güzel sonuç alan arkadaşlarımı şimdiden tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah. Negatif sonuçlanan arkadaşlarıma sabır diliyorum.. elbet Birgün hepimizin duası kabul olacak İnanın yeter umudumuzu yitirmeyelim lütfen ..
Ben kasımda başladım tedavime ama bir türlü transferim gerçekleşmedi, sürekli ertelendim.. önce e2 düşüklüğü sonra P4 yüksekliği derken sonunda 3. Tedavide transfer günü alabildim ama 1 embriyo var pazartesi kısmetse transferim var ben şimdiden çok heyecanlıyım.. çok bekledim.. önce estrofem sonra bantlar bana uygun tedaviyi bulmak için baya bir uğraştık resmen 3 dondurulmuş tedavi yaşadım sonuca gidemeden ama pes etmedim! Şimdi hormonlar iyi çıktı fakat benim korkum çözülmede problem yaşarmıyım ondan çok korkuyorum.. ve progestan iğneye başladım bugün 2. Gün ama adım atamıyorum dün gece hiç uyuyamadım böyle bir ağrı yok!bu arada transfer için rahim kalınlığı kaç olması gerekiyor?
KarnındaNe baktı ozaman canım dimiKızlar benim rahmim gerideymiş o yüzden doktor baya uğraştıktan sonra anca gorduk bebegi. Kalp atışi göründu ama yine duyamayız dedi 6+4muş alttan bakarsak dinleriz dedi ama gerek duymadı gayet saglıklı dedi. Aranizda rahimi geride olan var mı? Netten baktim normal yazıyor ama tedirgin oldum.
Cnm ben 2 gün dinlendim ondan sonra evde normalde neyapıyorsan onu yaptım süpürge yer silme hariç tabi :) bana çamaşır suyu tuz ruhu kullanma embriyo çok hassas ölür dedi hemşire ondan onları hiç kullanmadım . Yemek falan yaptım ortalığı topladım zaten bi kızım var sürekli yatmak imkansız sadece ara ara uzandımYAA KIZLAR BİŞİ SORUCAM TRANSFERDEN SONRA HİÇ KALKMADAN YATTINZ MI BUGUN BNM 3 GÜN İŞE GİTMEDİM PAZARTESİYE KADAR GİTMİCEM AMA EVDE DE SÜREKLİ YATAMYRM AĞIR İŞ YAPMASAMDA YAPIYRM DÜN SIKILDIM PUDİNG BİLE YAPTIM BUGUN BİRAZ DAĞILAN EŞYALAR TOPLADIM FLN SÜPÜRGE AÇMASAM DA DAĞINIKLIK TOPLADIM DÜN BİRAZCIK AĞRIM OLMURU AMA BUGUN ÇOK İİM SİZCE YATMALIMIYIM SÜREKLİ
Geç olsun Güç olmasın bukdr beklediğine deyecek inşKızlar bana göre çook uzun bir aradan sonra merhaba..
İlk kalp atışında bizimkilerde gelmeye kendilerini hazırlıyorlar bakalım aslında mahrum etmek lazım herkez ister evladının evladını. Bazen bende ne gerek var diyorum bazende gelsinler diyorum ne biliyim kaldım arada benim kaynanam devamını getirir onu biliyorum da artık her gitmede bizden önce giyinir iner evinden :)Ben annelerin duasıyla kendimi daha iyi hissediyorum zaten biz üç ay gizlesek bizimkiler gönül koyarlardı..Tabiki herkesin kendi kararı nasıl mutlu hissederseniz
Canım seni hep uzaktan takip ettim hatta beni çağırıyor yarın öğlen haber alınacam yazdığında akşam sabahı sabah ettim İnan yazamadım bile ne diyeceğimi bilemedim seninle aynı durumdaydık zaten çok kötü oldum ağladım Allah'ı. Ona sabır ver diye ağladım.. şimdi bunları yazarken bile çok kötü oldum.. ama kaç gündür seni pozitif görüyorum çok güçlüsün bunu sana daha öncede söyledim.. Şen'de bu güç bu azim olduktan sonra rabbim dualarını kabul edecekCanımcımmmm nasılsın gözünaydın tarih belli olmuş inşallah çözünürken sıkıntı olmaz kötüyü çağırma lütfen herşey Güzel olsun inşallah sonun benim gibi olmasın inşallah progestan iğne iğrenç bir şey 4 gündür bırakmışım ama hala popom acıyor otururken rahim kalınlığına gelince benim 10 olunca dr transfer için gün verdi ama nasip işte olmadı gitti kuzularım
Ozaman ii bende yat yat sıkılıorm daha çok kafama takıyrm zaten günler geçmel bilmio innşş bende ğozitifi alırım umut oluosunz bana kaçıncı günde yapmıştın testiniBen 2 gün yattim canim sonra cok zorlamadan evimi topladim. Zaten 3 gün sonra ise basladim ve öğretmen olduğum icin okulda hic oturamadim.ama rabbim korudu heralde dün ki testim pozitif cikti
Bende süpürge ani eğilme gibi hareketler yapmıyrm tşk ederim içimi rahatlattınCnm ben 2 gün dinlendim ondan sonra evde normalde neyapıyorsan onu yaptım süpürge yer silme hariç tabi :) bana çamaşır suyu tuz ruhu kullanma embriyo çok hassas ölür dedi hemşire ondan onları hiç kullanmadım . Yemek falan yaptım ortalığı topladım zaten bi kızım var sürekli yatmak imkansız sadece ara ara uzandımiş gerinden iki hafta izin aldım gitsemde olurdu ama benim aklım bebekteyken işe adapte olamam diye gitmedim . İlk 5 gün ananas elma kivi yedim sıkıldım sonrasında yemedim:)
Geç olsun Güç olmasın bukdr beklediğine deyecek inşrahim kalınlıgım kaç bilmiyorum benim sadece herşey yolunda dedi doktor
Embriyolar çözülünce genelde iyi kalıyorlar cnm
Canım ilk çıktığını yapmışın onu okurken düşük geldi yazının devamına baktım dahada düşmüşArkadaşla r meraba. Bende Aralık ayında transfer imi yaptırdım. Dün 12. Gundu test sonucu 19.35 çıktı doktorumu aradım hayirlo olsun yarın tekrar yaptır dedi. Bugün yaptırdım sonuç 10.16 çıktı. Hala hamile olabilir miyim acaba. Çok üzgünüm çok kötü hissediyorum böyle bişey yaşayan oldumu aranızda acaba
Canım benim çok teşekkür ederim..hayırlı olsun senİnde rabbim sonuna kadar sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin bizler bu grubun ilkeliydik hepinizi özledim :) ilk transfer benim iken sona kaldım :)) iğneyi 2 faklı hemşireye yaptırdım ama bana jel vermedi? Herkes jel hakkında konuşuyor benim neden yok merak ediyorum şuan..Cnm tedavin hayırlı uğurlu olsun. Geç olsun güç olmasın. Bu iş hep sonuna kadar sabır hep. Ben o iğneyi ilk vurulduğumda kalbim duruyodu çok ağrımıştı günlerce oturamadım. Şimdi gitmeden iğneyi elimde ısıtıyorum. İğneyi vuran kişide çok önemli. Eli çok hafif diye bişey var gerçekten. Tekrardan iğne olucaksan hemşireyi değiştir bence. Rahim kalınlığını bilmiyorum. Biz hiç konuşmadık doktorla.
İnşallah öyle olur canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim minnak gelin :)) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCnm ben 2 gün dinlendim ondan sonra evde normalde neyapıyorsan onu yaptım süpürge yer silme hariç tabi :) bana çamaşır suyu tuz ruhu kullanma embriyo çok hassas ölür dedi hemşire ondan onları hiç kullanmadım . Yemek falan yaptım ortalığı topladım zaten bi kızım var sürekli yatmak imkansız sadece ara ara uzandımiş gerinden iki hafta izin aldım gitsemde olurdu ama benim aklım bebekteyken işe adapte olamam diye gitmedim . İlk 5 gün ananas elma kivi yedim sıkıldım sonrasında yemedim:)
Geç olsun Güç olmasın bukdr beklediğine deyecek inşrahim kalınlıgım kaç bilmiyorum benim sadece herşey yolunda dedi doktor
Embriyolar çözülünce genelde iyi kalıyorlar cnm
Cnm tesekkur ederim allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün. Bende hem jel hem progestan hap hemde yağlı iğne var. Jel içimde birsürü birsürü donmuştu benim. Doktor temizledi içimi. Progestan hapa başlattı. Onun muadili bişey vardır sendede.Canım benim çok teşekkür ederim..hayırlı olsun senİnde rabbim sonuna kadar sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin bizler bu grubun ilkeliydik hepinizi özledim :) ilk transfer benim iken sona kaldım :)) iğneyi 2 faklı hemşireye yaptırdım ama bana jel vermedi? Herkes jel hakkında konuşuyor benim neden yok merak ediyorum şuan..
Ben 13. Gün yaptim testimiOzaman ii bende yat yat sıkılıorm daha çok kafama takıyrm zaten günler geçmel bilmio innşş bende ğozitifi alırım umut oluosunz bana kaçıncı günde yapmıştın testini
Bende de jel yoktu canım sadece haplarim vardi ignede yoktu.hepsi ayni görevi görüyormuş sen bunlara takilmaCanım benim çok teşekkür ederim..hayırlı olsun senİnde rabbim sonuna kadar sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin bizler bu grubun ilkeliydik hepinizi özledim :) ilk transfer benim iken sona kaldım :)) iğneyi 2 faklı hemşireye yaptırdım ama bana jel vermedi? Herkes jel hakkında konuşuyor benim neden yok merak ediyorum şuan..
Sevindim beğenmene :) minik olduğum doğrudur ama daha gelin kısmı geçti benden 7 senelik evliyim bu nicki alırken Yen'i evliydim :)İnşallah öyle olur canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim minnak gelin :)) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Hosgeldin cnm yoktun bayadir bnde ayni senin gbi sona kalanlardanim ekimde tedaviye basladim haftaya ancak transfer olacagm. Sende bahceci fulyadaydn dimi doktorn kimdi? Pztsi sen transfer olurkn bnde kntrole gelecegm suan bant kullaniyrm pztsi gttgmde transfer gunun belli olur ins. Iptal olma durumu da oluyor sanrm kan degerleri ve rahim kalinligina bagli olarak. Sen buna benzer seyler yasamissin galiba. Ay daha fazla bekleyecek takatim kalmadi artik bebisimi istyrm ins aksilik cikmaz bnde haftaya alirim bebisimi. Hemen hemen arka arkaya sonuc alacagz ins pozitfleri goruruz cnmCanım benim çok teşekkür ederim..hayırlı olsun senİnde rabbim sonuna kadar sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin bizler bu grubun ilkeliydik hepinizi özledim :) ilk transfer benim iken sona kaldım :)) iğneyi 2 faklı hemşireye yaptırdım ama bana jel vermedi? Herkes jel hakkında konuşuyor benim neden yok merak ediyorum şuan..
Yok sadece progestan iğne o kadar yağlı bir iğne olduğu için baya acı çekiyorum sadece F Fikoyus ta mesaj göndermiş takılmamam için bir sebebi var demek..Cnm tesekkur ederim allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün. Bende hem jel hem progestan hap hemde yağlı iğne var. Jel içimde birsürü birsürü donmuştu benim. Doktor temizledi içimi. Progestan hapa başlattı. Onun muadili bişey vardır sendede.
Teşekkürler tatlımBende de jel yoktu canım sadece haplarim vardi ignede yoktu.hepsi ayni görevi görüyormuş sen bunlara takilma
Onu bilerek söyledim zaten :)Sevindim beğenmene :) minik olduğum doğrudur ama daha gelin kısmı geçti benden 7 senelik evliyim bu nicki alırken Yen'i evliydim :)