2016 Aralik tup bebek

İnşallah. Ama ne bileyim dr da çok umutlu konuşmadı. Cumartesi yeniden test yapıcaz.

Sen de kalbini ferah tut nolur. Gelecek mucizemiz eninde sonunda. Yaşın kaç bilmiyorum ama benimki 40. Yumurta rezervim çok azalmış. Amh değerim çok düşük. Eşimde sperm sayısında hareketliliğinde morfolojide sorun var. Dr tedaviye başlamak bile istememişti. Embriyo oluşma ihtimalinin bile düşük olduğunu söyledi. Ama 2 embriyo kaldı 5.güne. onları da cgh ye gönderdik, biri sağlıklı çıktı. O aşamaya kadar gelmek mucizeydi dr da şaşırdı. Ben inanıyorum bebeklerimize kavuşacağuz. Bu kez olmasa da bir sonrakine. Ben bile inanıyorum bebek sahibi olabileceğime, sen kalbini ferah tut. Bu kez olmasa da gelecek sefere olacağına inanıyorum senin bebeğinin de.
Canım bir şey soracağım cgh sonucu kötü çıkan embryonun hangi kromozomu sıkıntılıydı Dr bir şey dedi mi bunun için.bnmde 2 tane gtti acgh a ikisi de kötü çıktı Dr da çok açıklama yapmadı

Kimyasal gebelik olabilir dedi dr. Bu düşük değerler onun göstergesi olabilirmiş.
Ne düşüneceğim bilmiyorum. Hayırlısı olsun.
Mayıs topicine bir ark vardı 10 kusurdu değeri maşallah sağlıkla dewam etmişti korkma inşallah güzel olacak 9 için 38 az değil

Ewet cnm ya , umarım bende güzel örenek olurum herkese pazartesiye
Sende öyle bi örneksin cnm zor kısmı geçti daha bşy olmaz Allah'ın izini ile İnan kan değeri yüksek olup düşende çok var rabbim nasip etmeyince az çok farketmiyor düşeceği varsa düşüyor ... biz elimizden geleni yaptık artık rabbimin taktiri inş sonuna kdr gideriz hepimizde :)

YAA KIZLAR BİŞİ SORUCAM TRANSFERDEN SONRA HİÇ KALKMADAN YATTINZ MI BUGUN BNM 3 GÜN İŞE GİTMEDİM PAZARTESİYE KADAR GİTMİCEM AMA EVDE DE SÜREKLİ YATAMYRM AĞIR İŞ YAPMASAMDA YAPIYRM DÜN SIKILDIM PUDİNG BİLE YAPTIM BUGUN BİRAZ DAĞILAN EŞYALAR TOPLADIM FLN SÜPÜRGE AÇMASAM DA DAĞINIKLIK TOPLADIM DÜN BİRAZCIK AĞRIM OLMURU AMA BUGUN ÇOK İİM SİZCE YATMALIMIYIM SÜREKLİ

Kızlar bana göre çook uzun bir aradan sonra merhaba..
Hep sessiz takipte kaldım size mecburen.. güzel sonuç alan arkadaşlarımı şimdiden tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah. Negatif sonuçlanan arkadaşlarıma sabır diliyorum.. elbet Birgün hepimizin duası kabul olacak İnanın yeter umudumuzu yitirmeyelim lütfen ..
Ben kasımda başladım tedavime ama bir türlü transferim gerçekleşmedi, sürekli ertelendim.. önce e2 düşüklüğü sonra P4 yüksekliği derken sonunda 3. Tedavide transfer günü alabildim ama 1 embriyo var pazartesi kısmetse transferim var ben şimdiden çok heyecanlıyım.. çok bekledim.. önce estrofem sonra bantlar bana uygun tedaviyi bulmak için baya bir uğraştık resmen 3 dondurulmuş tedavi yaşadım sonuca gidemeden ama pes etmedim! Şimdi hormonlar iyi çıktı fakat benim korkum çözülmede problem yaşarmıyım ondan çok korkuyorum.. ve progestan iğneye başladım bugün 2. Gün ama adım atamıyorum dün gece hiç uyuyamadım böyle bir ağrı yok!bu arada transfer için rahim kalınlığı kaç olması gerekiyor?

Hep sessiz takipte kaldım size mecburen.. güzel sonuç alan arkadaşlarımı şimdiden tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah. Negatif sonuçlanan arkadaşlarıma sabır diliyorum.. elbet Birgün hepimizin duası kabul olacak İnanın yeter umudumuzu yitirmeyelim lütfen ..
Ben kasımda başladım tedavime ama bir türlü transferim gerçekleşmedi, sürekli ertelendim.. önce e2 düşüklüğü sonra P4 yüksekliği derken sonunda 3. Tedavide transfer günü alabildim ama 1 embriyo var pazartesi kısmetse transferim var ben şimdiden çok heyecanlıyım.. çok bekledim.. önce estrofem sonra bantlar bana uygun tedaviyi bulmak için baya bir uğraştık resmen 3 dondurulmuş tedavi yaşadım sonuca gidemeden ama pes etmedim! Şimdi hormonlar iyi çıktı fakat benim korkum çözülmede problem yaşarmıyım ondan çok korkuyorum.. ve progestan iğneye başladım bugün 2. Gün ama adım atamıyorum dün gece hiç uyuyamadım böyle bir ağrı yok!bu arada transfer için rahim kalınlığı kaç olması gerekiyor?
İnş güzel sonuçlar alırsın bnmde donmş transferdi bir sorun olmadı çöüzmürken içini rahat tut rahim kalınlıgını doktor bana söylemedi ama ii dedi sadece

Canım hoş geldin rahim kalınlığı 8, ile 12 arası olması lazım diye biliyorum o iğne hepimize aynı yapıyor bi süre sonra alışıyor vücüt ağrımıyor bende donmuşla transfer oldum bişey olmaz inşallah

Canım hoş geldin rahim kalınlığı 8, ile 12 arası olması lazım diye biliyorum o iğne hepimize aynı yapıyor bi süre sonra alışıyor vücüt ağrımıyor bende donmuşla transfer oldum bişey olmaz inşallah
Hoşbulduk canım :KK200: İnşallah alışır merdiven çıkamadım bugün:KK1: inşallah olmaz benim tek embriyo var çünkü ve kalite olarak pek iç açıcı değil..

Tekrar hoşgeldin canım insallah bu sefer kavuşursun bebişine. Baya bekledin ama degecek insallah dualarimiz seninle hiçbirsey takma kafana relax ol.

YAA KIZLAR BİŞİ SORUCAM TRANSFERDEN SONRA HİÇ KALKMADAN YATTINZ MI BUGUN BNM 3 GÜN İŞE GİTMEDİM PAZARTESİYE KADAR GİTMİCEM AMA EVDE DE SÜREKLİ YATAMYRM AĞIR İŞ YAPMASAMDA YAPIYRM DÜN SIKILDIM PUDİNG BİLE YAPTIM BUGUN BİRAZ DAĞILAN EŞYALAR TOPLADIM FLN SÜPÜRGE AÇMASAM DA DAĞINIKLIK TOPLADIM DÜN BİRAZCIK AĞRIM OLMURU AMA BUGUN ÇOK İİM SİZCE YATMALIMIYIM SÜREKLİ
Cnm ağır kaldırmadıkta sonra bişey olmaz. Sen yinede uzun süre kalma ayakta. Yukarıya uzanma aşağı eyilme.

Hayır
Ben kasımda başladım tedavime ama bir türlü transferim gerçekleşmedi, sürekli ertelendim.. önce e2 düşüklüğü sonra P4 yüksekliği derken sonunda 3. Tedavide transfer günü alabildim ama 1 embriyo var pazartesi kısmetse transferim var ben şimdiden çok heyecanlıyım.. çok bekledim.. önce estrofem sonra bantlar bana uygun tedaviyi bulmak için baya bir uğraştık resmen 3 dondurulmuş tedavi yaşadım sonuca gidemeden ama pes etmedim! Şimdi hormonlar iyi çıktı fakat benim korkum çözülmede problem yaşarmıyım ondan çok korkuyorum.. ve progestan iğneye başladım bugün 2. Gün ama adım atamıyorum dün gece hiç uyuyamadım böyle bir ağrı yok!bu arada transfer için rahim kalınlığı kaç olması gerekiyor?[/QUOT
Hayırlısı olsun cnm. Rahim kalınlığı 8-10 arası olsa yeterli . İğne konusunda arkadaşlar demişti iğneyi yapmadan önce elinizde önce ısıtın sonra uygulayın diye. İstersen bir de öyle dene cnm. Benimde dondurulmuştu cnm ama çözülürken hiçbir problem yaşamadık.

Tekrar hoşgeldin canım insallah bu sefer kavuşursun bebişine. Baya bekledin ama degecek insallah dualarimiz seninle hiçbirsey takma kafana relax ol.
Hoşbulduk yavrum Hayırlı olsun senin adına çok sevindim.. Allah tamamına erdirsin :KK200: Takmamaya çalışıyorum ama çok çektim biliyorsun :) inşallah sonu güzel olur.

Canım. Ben sadece ilk gün hiç kalkmadım. 2. Gun disarda yavaş da olsa kartopu bile oynadım. Evde devamlı dolanıyorum sonra biraz yatıyorum kalkıyorum yine yemek yapıyorum kendimi çok. Yormuyorumama yine de devamlı hareketliyim doktorum da bu şekilde olmasını tavsiye etti zaten olacağı varsa olacak illaki Rabbim. Ol desin yeter cnm takma.kafana bunlari

Hoşbulduk canım :KK200: İnşallah alışır merdiven çıkamadım bugün:KK1: inşallah olmaz benim tek embriyo var çünkü ve kalite olarak pek iç açıcı değil..
Canım benimde bir tane dondurulmuş embriyom vardu çok şükür hamileyim. Kalbini ferah tut

Senin doktorun kimdi canim genartta bide kacinci denemen
Birinci denemem. Benim doktorum da ordan değil cnm dışarıdan. Ama ben orayı hiç sevmedim. Doktoruma güvenmesem hiç tercih etmezdim. Daha öncede aşılama yaptırmıştık çünkü orda.

İnşallah. Ama ne bileyim dr da çok umutlu konuşmadı. Cumartesi yeniden test yapıcaz.

Sen de kalbini ferah tut nolur. Gelecek mucizemiz eninde sonunda. Yaşın kaç bilmiyorum ama benimki 40. Yumurta rezervim çok azalmış. Amh değerim çok düşük. Eşimde sperm sayısında hareketliliğinde morfolojide sorun var. Dr tedaviye başlamak bile istememişti. Embriyo oluşma ihtimalinin bile düşük olduğunu söyledi. Ama 2 embriyo kaldı 5.güne. onları da cgh ye gönderdik, biri sağlıklı çıktı. O aşamaya kadar gelmek mucizeydi dr da şaşırdı. Ben inanıyorum bebeklerimize kavuşacağuz. Bu kez olmasa da bir sonrakine. Ben bile inanıyorum bebek sahibi olabileceğime, sen kalbini ferah tut. Bu kez olmasa da gelecek sefere olacağına inanıyorum senin bebeğinin de.
Canim amh degerin kacti senin

Back
X