2016 Aralik tup bebek

kızlar tup bebekte bos gebelik ihtimali normal gebelige oranla daha mı az yoksa daha mı fazla?
birde bos gebelik neden olur kalp atımının duyulmaması neye baglıdır? embriyo kalitesine mi?
Oransal olarak bilmiyorum ama tüp bebektede boş gebelik, dış gebelik, kimyasal gebelik , kalp atımının olmaması vs bu durumların hepsi yaşanabiliyor..boş gebelikte kese oluşup embriyo oluşmuyor.. canım benim ilk gebeliğimde kalbi durduğu için kürtaj oldum ve dr normal gebeliktede böyle şeylerin yaşandığını anlattı.. bazı kadınlar düşük yaptığını bile anlamıyormuş.. ve vucudumuz sağlıksız embriyoyu bir şekilde vucuttan atıyormuş..

Hayırlısı olsun. Ne diyeceğimi bilemiyorum inan. Belki böylesi bizim için iyi olanıdır. Bilemeyiz ki... daha ileri aşamalarda kaybetsek bebeğimizi, çok daha kötü olabilirdi. İnşallah sonrakine olur.
Bugun transferin kacinci gunu kactane kacinci gun transfer ettiler canim

İnşallah öyle olur ama umudumu yitiriyorum bebeğim bana tutunamadi sanırım :KK43: Doktorum samsun tıp da. Oraya beraber gittik yumurta toplama sırasında yanimdaydi. Transferi başka bi doktor yaptı ismini bilmiyorum.
hakkında hayırlısı olsun. bende genart da yaptırdım. allah tez zamanda isteğimize ulaştırsın hepimizi.

Bugün transferin 9.günü. 1 sağlıklı embriyo geldi cgh den. Tek embriyo transfer edildi. 5.gün embriyosu idi.
Canim umutlandirmak istemem ama bana tutunmus bebegin seninle gibi geldi tabiii Allahtan hayirlisi.agir is yapma dinlenmene beslenmene dikkat et 2 gun sonra deger 160 larda olur gibi geldi bana hayirlisi olsun insallah

Hayırlısı olsun. Ne diyeceğimi bilemiyorum inan. Belki böylesi bizim için iyi olanıdır. Bilemeyiz ki... daha ileri aşamalarda kaybetsek bebeğimizi, çok daha kötü olabilirdi. İnşallah sonrakine olur.
O kadar uzgunum ki anlatamam ama senin degerin daha yuksek umudunu yitirme dinlen moralini yuksek tut insallah olur canim insallah. Sonucunu yazarsin yine olur mu

Hemen hemen aynı saatti canım. Artabilir mı tekrar acaba çok kötü hissediyorum kendimi. Sen hamilesin galiba Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Artada bilir cnm Bu gibi durumlara hiç belli olmaz, yat dinlen devamlı evden çıkma, evet hamileyim ama diyemiyorum şimdilik keseyi görmeden. Drumun bana demesi 8 le hamile kalmış ve doğurmuş hastası varmış.benim ilki kimyasal gebelikle sonuçlandı 196ya kadar yükseldi değerim ama malesef bebek gelişmedi. Şimdikinde de bir mucize gibi yükseldi değerim . Seni çok iyi anlıyorum. Umarım değerlerin yükselir.

Arkadaşlar şimdi doktor aradı. Sonuç pozitif ama değeriniz çok düşük dedi. 38miş. Bu kadar düşük değerlerde düşük riski fazla dedi. 2 gün sonra tekrarlayacakmışız testi. Bu kadar düşük bir değer gören oldu mu aranızda?
Cnm ben 33 le başladım, hiç üzülme bol bol dinlen ve inan.

Acaba iğnenin etkisi ne zaman geçer?transfere girmeden progestan ve pregnyl yaptilar. Ona göre kan vermeden evde bi test yaparım 3 4 güne kadar .

Canim umutlandirmak istemem ama bana tutunmus bebegin seninle gibi geldi tabiii Allahtan hayirlisi.agir is yapma dinlenmene beslenmene dikkat et 2 gun sonra deger 160 larda olur gibi geldi bana hayirlisi olsun insallah

İnşallah. Ama ne bileyim dr da çok umutlu konuşmadı. Cumartesi yeniden test yapıcaz.

O kadar uzgunum ki anlatamam ama senin degerin daha yuksek umudunu yitirme dinlen moralini yuksek tut insallah olur canim insallah. Sonucunu yazarsin yine olur mu

Sen de kalbini ferah tut nolur. Gelecek mucizemiz eninde sonunda. Yaşın kaç bilmiyorum ama benimki 40. Yumurta rezervim çok azalmış. Amh değerim çok düşük. Eşimde sperm sayısında hareketliliğinde morfolojide sorun var. Dr tedaviye başlamak bile istememişti. Embriyo oluşma ihtimalinin bile düşük olduğunu söyledi. Ama 2 embriyo kaldı 5.güne. onları da cgh ye gönderdik, biri sağlıklı çıktı. O aşamaya kadar gelmek mucizeydi dr da şaşırdı. Ben inanıyorum bebeklerimize kavuşacağuz. Bu kez olmasa da bir sonrakine. Ben bile inanıyorum bebek sahibi olabileceğime, sen kalbini ferah tut. Bu kez olmasa da gelecek sefere olacağına inanıyorum senin bebeğinin de.

Cnm niye üzülüyorsun kü 9. Gün 38 miş çok iyi. Benim 11. Gün 33 dü.
Aaa gerçekten mi? Senin embriyo transfer edildiğinde kaç günlüktü?
Dr çok benim değerime düşük dedi. Kimyasal gebelik de olabilir ya da düşükle sonuçlanabilir, Cumartesiye 75 olmazsa çok umutlu olmayın dedi.

Arkadaşlar şimdi doktor aradı. Sonuç pozitif ama değeriniz çok düşük dedi. 38miş. Bu kadar düşük değerlerde düşük riski fazla dedi. 2 gün sonra tekrarlayacakmışız testi. Bu kadar düşük bir değer gören oldu mu aranızda?
Ben varim cnm 10. Gun degerim 38 di dondurulmus besinci gun embriyosu doktor dusebilir umitlenme dedi ama cok dua ettim cok dinlendim haftalarca yataktan kalkmadan ayagimn altina yastik koyarak yattim saglikli beslendim ve bugun 8+5 im hatta biraz once kontrolden geldik cok sukur hersey yolunda dedi doktorum lutfen cok dinlen uzulme rabbim nasip etmisse o bi sekilde seninle kalacaktir sadece sana umut olsun diye anlattim

Aaa gerçekten mi? Senin embriyo transfer edildiğinde kaç günlüktü?
Dr çok benim değerime düşük dedi. Kimyasal gebelik de olabilir ya da düşükle sonuçlanabilir, Cumartesiye 75 olmazsa çok umutlu olmayın dedi.
Cnm benimde 5. Gün embriyosu dondurulmuş 1 b 2 c onuldu, sanırım iyi olan tuttu. Bana doktorum hiç kötü konuşmadı hatta 8 le başlayıp doğuran hastam var dedi. 33 , 44 ,77 , 188 olarak arttı değerlerim gün aşırı. Artık yapma dedi bana ama ben yinede 4 gün sonra yaptım test 628 çıktı. Bi daha da yapmadım. Pazartesi kese görmeye gidecez.

Bugün transferin 9.günü. 1 sağlıklı embriyo geldi cgh den. Tek embriyo transfer edildi. 5.gün embriyosu idi.
Cnm beden doktorun böyle konuşmuş bence 3. Gün embriyosu için 9. Gün değerin gayet güzel en kötü ihtimalle 12. Gün 120 olur ki 3 gün embriyosu içimin güzel bi değer boşuna üzülüyorsun şuanda allahın izini ile gayet güzel devam edecek iki gün sonra güzel kan ver iki kar arttımı hiç bşy olmaz

Ben varim cnm 10. Gun degerim 38 di dondurulmus besinci gun embriyosu doktor dusebilir umitlenme dedi ama cok dua ettim cok dinlendim haftalarca yataktan kalkmadan ayagimn altina yastik koyarak yattim saglikli beslendim ve bugun 8+5 im hatta biraz once kontrolden geldik cok sukur hersey yolunda dedi doktorum lutfen cok dinlen uzulme rabbim nasip etmisse o bi sekilde seninle kalacaktir sadece sana umut olsun diye anlattim
Bak ya mis gibi bi örnek ;) rabbim nasip etsin yeterki düşük yüksek kan değeri farketmez ;)

Back
X