2016 Aralik tup bebek

Transferin 3. Günündeyim su an sadece protestan fitil , bel bandı ve estrofem kullanıyorum. Normal mi acaba? Aynı hastanede 2 farkli doktorun hastalariyla ayni anda transfer olduk ilaclar bambaskaydi onlarla. Huzurask Huzurask canim doktorun kim ? Çok merak ettim Samsunda mı?

Arkadaşla r meraba. Bende Aralık ayında transfer imi yaptırdım. Dün 12. Gundu test sonucu 19.35 çıktı doktorumu aradım hayirlo olsun yarın tekrar yaptır dedi. Bugün yaptırdım sonuç 10.16 çıktı. Hala hamile olabilir miyim acaba. Çok üzgünüm çok kötü hissediyorum böyle bişey yaşayan oldumu aranızda acaba

Arkadaşla r meraba. Bende Aralık ayında transfer imi yaptırdım. Dün 12. Gundu test sonucu 19.35 çıktı doktorumu aradım hayirlo olsun yarın tekrar yaptır dedi. Bugün yaptırdım sonuç 10.16 çıktı. Hala hamile olabilir miyim acaba. Çok üzgünüm çok kötü hissediyorum böyle bişey yaşayan oldumu aranızda acaba
Canim buyuk bir ihtimalle sonuc negatif cunku degerin dusmus.ama sen genede doktorunla gorusursun kacinci gun embriyosu kac tane transfer etmislerdi canim

Ya kıyamam nkdr tatlı bi doktor gerçekten işini çok severek yapıyor demek böyle üzülmüş :KK43:
Gerçekten öyleymiş ya iyiki bu adama gitmişim yeni doktor arayan tüm arkadaslarada tavsiye edicem kesinlikle en azından benim halimden anladığını düşünüyorum detaylica araştırcam sebebini bulana kadar da pesini birakmicam dedi eşim hocam biz tekrardan başlamak istesek nasıl bi süreç islicez dedi suanlik hiçbirşey yapmayın ben herşeyi araştırıp tüm sorunları giderdikten sonra size yardımcı olcam tekrardan dedi hiçbirşey olmasa bile bi doktor olarak ondan böyle bi desteği görmek bile çok hoşuma gitti :(

Ben yaşadım cnm geçen defaki denememde , 12. Gün 11 çıkmıştı, 2 güne bir tekrarlamalısın testleri cnm. Dr niye bir gün arayla istedi ki testi? Esti yaptığın saatde önemli ertesi gün aynı saattemi verdin kanını? Benim şimdiki denemem de de 11. Gün 33 çıkmıştı ve 19 . Gün 628 çıktı. Bu işlere hiç belli olmaz , yükseleceği varsa yükselir her bünye aynı değildir cnm. Bence iki gün sonra tekrarla testini sen.

5. Gün embriyosuydu çok güzel geliştiğini söylemişti doktorlar :( bi tane saglikli bi tanede eh işte koyalım dediler o ne demekse. İkiz gebeliklerde düşük riski daha çok oluyor çünkü dediler. Ankara genartta yaptırdık. Doktorum düşmesi iyi bişey değil ama yarın tekrar yaptır dedi testi.

Ben yaşadım cnm geçen defaki denememde , 12. Gün 11 çıkmıştı, 2 güne bir tekrarlamalısın testleri cnm. Dr niye bir gün arayla istedi ki testi? Esti yaptığın saatde önemli ertesi gün aynı saattemi verdin kanını? Benim şimdiki denemem de de 11. Gün 33 çıkmıştı ve 19 . Gün 628 çıktı. Bu işlere hiç belli olmaz , yükseleceği varsa yükselir her bünye aynı değildir cnm. Bence iki gün sonra tekrarla testini sen.
Hemen hemen aynı saatti canım. Artabilir mı tekrar acaba çok kötü hissediyorum kendimi. Sen hamilesin galiba Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

5. Gün embriyosuydu çok güzel geliştiğini söylemişti doktorlar :KK43: bi tane saglikli bi tanede eh işte koyalım dediler o ne demekse. İkiz gebeliklerde düşük riski daha çok oluyor çünkü dediler. Ankara genartta yaptırdık. Doktorum düşmesi iyi bişey değil ama yarın tekrar yaptır dedi testi.
merhaba. umarım olumlu sonuç alırsınız. doktorunuz kimdi.

Embriyonun tutunması hakkında bi açıklama yapmadı şimdi dondurulmuş embriyolarim var geçen ay transfer olcakti rahim duvarı ince diye ertelendi bu ay tekrar başladım sonuna geldim ama yine çok kalinlasmadi ben kendi fikrim o yüzden tutunmuyolar diye düşünüyorum
Anladım canım ben hiç sormamıstım rahim kalınlığımı ince olsaydı transfer yapmazdı diye düşündüm bnde dondurulmuslarla başlıcam adet oldugum zaman

5. Gün embriyosuydu çok güzel geliştiğini söylemişti doktorlar :KK43: bi tane saglikli bi tanede eh işte koyalım dediler o ne demekse. İkiz gebeliklerde düşük riski daha çok oluyor çünkü dediler. Ankara genartta yaptırdık. Doktorum düşmesi iyi bişey değil ama yarın tekrar yaptır dedi testi.
Canim kalitekalite degisiyor ya demekki bir tane kaliteli bir tanede orta kalitede embriyo transfer etmisler ama tutunamamislar yada tutunmus ve hemencik birakmislar degerin dusmesi negatif demek canim ama sen kendini hic uzme tutunsaydi eger sagliksizsa 2 aylikkende dusme ihtimali vardi Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah tekrar denedigin zaman saglikli tutunur

merhaba. umarım olumlu sonuç alırsınız. doktorunuz kimdi.
İnşallah öyle olur ama umudumu yitiriyorum bebeğim bana tutunamadi sanırım :( Doktorum samsun tıp da. Oraya beraber gittik yumurta toplama sırasında yanimdaydi. Transferi başka bi doktor yaptı ismini bilmiyorum.

Canim kalitekalite degisiyor ya demekki bir tane kaliteli bir tanede orta kalitede embriyo transfer etmisler ama tutunamamislar yada tutunmus ve hemencik birakmislar degerin dusmesi negatif demek canim ama sen kendini hic uzme tutunsaydi eger sagliksizsa 2 aylikkende dusme ihtimali vardi Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah tekrar denedigin zaman saglikli tutunur
İnşallah hayırlısı. Teşekkür ederim

Gözün aydın cnm bende bugun tam 5+0 oldum deişik geliyor :)
Kallp 6. Haftada doktor alttan bakınca başladığını görüyor ama ses olarak yine duyamıyorsub 7-8 de başlıyor ama kalp atımı:KK66:
sagol canım.nemimde tam 5 + 0 bugun cok tedirginim ama olumsuzu aklıma bile getirmekten korkuyorum..

7-8 de duymaya başlarsın cnm garanti olsun diyorsan 8 . Haftada git doktora :KK66:

Mşlh cnm gününe göre çok iyi hadi gözün aydın:KK66:

Yok cnm bşy olmaz ileriki aylarda aşırı öksürmek doğumu başlatıyor ozaman öksürük şurubu veriyorlar şimdi bşy yapmaz korkma

kızlar tup bebekte bos gebelik ihtimali normal gebelige oranla daha mı az yoksa daha mı fazla?
birde bos gebelik neden olur kalp atımının duyulmaması neye baglıdır? embriyo kalitesine mi?

Arkadaşlar şimdi doktor aradı. Sonuç pozitif ama değeriniz çok düşük dedi. 38miş. Bu kadar düşük değerlerde düşük riski fazla dedi. 2 gün sonra tekrarlayacakmışız testi. Bu kadar düşük bir değer gören oldu mu aranızda?

Arkadaşlar şimdi doktor aradı. Sonuç pozitif ama değeriniz çok düşük dedi. 38miş. Bu kadar düşük değerlerde düşük riski fazla dedi. 2 gün sonra tekrarlayacakmışız testi. Bu kadar düşük bir değer gören oldu mu aranızda?
19.35 gordum dun ben ve bugun 10.16 insallah bebegin sana tutunur

Back
X