2016 Aralik tup bebek

Amin inş bugün duymak çok istiyorum hayırlısı ile ara ara gözlerim doluyor ne kadar çok bekledik annelerde gelelim diye tutturdular gelecekler..
Amin inş bugün duymak çok istiyorum hayırlısı ile ara ara gözlerim doluyor ne kadar çok bekledik annelerde gelelim diye tutturdular gelecekler..
ben söylemedim. allahın izniyle üç ay bekleme kararı aldık eşimle.

Kızlar benim rahmim gerideymiş o yüzden doktor baya uğraştıktan sonra anca gorduk bebegi. Kalp atışi göründu ama yine duyamayız dedi 6+4muş alttan bakarsak dinleriz dedi ama gerek duymadı gayet saglıklı dedi. Aranizda rahimi geride olan var mı? Netten baktim normal yazıyor ama tedirgin oldum.
gözün aydın canım .bebiş sağlıklı kafanı takma .önemli bir durum olsa dr zaten söylerdi.

Benim 3 aralıktı transfer bugün gidicem öğrenmeye geçen hafta çağırdı doktor gitmedim bir hafta geç olsun garanti olsun dedim inş duyarım , çünkü yedi sekiz haftalıkta duyuluyor genelde sabretmek çok zor ama edelim. Erken gider kalpatışı duyamazsak kahroluruz.

Sağ salim kucağına al inş resime bak bak doyum olmuyor kendimdenbiliyorum..
ah evet beklemek cok zor..pozitifi görsem tamam sanıyordum once ama yok bitmiyormus bununla Allah tamamına erdırsın hepimizinkini

ben söylemedim. allahın izniyle üç ay bekleme kararı aldık eşimle.

Ben annelerin duasıyla kendimi daha iyi hissediyorum zaten biz üç ay gizlesek bizimkiler gönül koyarlardı..Tabiki herkesin kendi kararı nasıl mutlu hissederseniz

ah evet beklemek cok zor..pozitifi görsem tamam sanıyordum once ama yok bitmiyormus bununla Allah tamamına erdırsın hepimizinkini

Yok canım nerde bitecek pozitifi görmekle şidmi kalp atışını duyalım bir sonraki adım sağlıklı mı olacak ikili üçlü tarama testleri rahat nefes almak yok

cnm selam. benimde bugun tam 5 haftalık oldu. seninle aynıyız. bende yarın keseyi görmeye gidicem. kalp atışı 6. haftada görünüyor.7. haftada duyuluyor. allahım o güzel günleri göstersin hepimize.
aa ne guzel aynıyız demek hadi inşallah sende görürsün canım keseyi cok guzel bir duygu:KK49:amin canım ınsallah hevesimiz kursagımızda kalmaz hayırlısı ile kucagımıza alırız

kızlar bende dun keseyı gordum ama halen cok tedırgınım kalp sesını de duysam rahatlicam bugun tam 5 haftalık oldu kalp atısı ne zaman duyulur ki ?
Aynen benimde azaldı belirtilerim. Bunlara hiç kafa yorma güzel beslen bebiş büyüsün annesi .
Gözün aydın cnm bende bugun tam 5+0 oldum deişik geliyor :)
Kallp 6. Haftada doktor alttan bakınca başladığını görüyor ama ses olarak yine duyamıyorsub 7-8 de başlıyor ama kalp atımı;)

Cnm pazartesi tam 6 hafta dolar bizim, kalp atımı duyulmasa da görülebilir diye düşünüyorum. Sence ? Görülmesi bile çok iyi .
7-8 de duymaya başlarsın cnm garanti olsun diyorsan 8 . Haftada git doktora ;)
Kan testi sonucum 210 kızlar
Mşlh cnm gününe göre çok iyi hadi gözün aydın;)
kızlar selam birşey soracağım. bugün sürekli hapşırıyorum ve her hapşırdığımda korkuyorum. sıkıntılı mı sizce
Yok cnm bşy olmaz ileriki aylarda aşırı öksürmek doğumu başlatıyor ozaman öksürük şurubu veriyorlar şimdi bşy yapmaz korkma

Ben annelerin duasıyla kendimi daha iyi hissediyorum zaten biz üç ay gizlesek bizimkiler gönül koyarlardı..Tabiki herkesin kendi kararı nasıl mutlu hissederseniz
ben bi kez düşük yaşadım ondan sonra böyle bi karar aldık. bebişler iyi olsunda onların gönlünü almak kolay.

Bugün test günüm. Öğleden sonra gidip kan vereceğim. Sabah idrar testi yaptım, negatif çıktı. Eşim çok üzüldü. Benim hala içimde bir umut var. Siz de dua edin.
Sen kaN ver cnm idrar testleri güvenilir deil

Kızlar benim rahmim gerideymiş o yüzden doktor baya uğraştıktan sonra anca gorduk bebegi. Kalp atışi göründu ama yine duyamayız dedi 6+4muş alttan bakarsak dinleriz dedi ama gerek duymadı gayet saglıklı dedi. Aranizda rahimi geride olan var mı? Netten baktim normal yazıyor ama tedirgin oldum.
O düzelir bence zamanla mecbur bebek büyüdükçe öne gelecektir cnm. ;)

Kızlar doktorum aradı tuğçe olmadı ben çok üzgünüm dedi ağladı laboratuara gidip araştırcam size dönüş yapcam dedi hala inanamıyorum çok üzgünüm dedi kendimden çok adama üzüldüm :)

Kızlar doktorum aradı tuğçe olmadı ben çok üzgünüm dedi ağladı laboratuara gidip araştırcam size dönüş yapcam dedi hala inanamıyorum çok üzgünüm dedi kendimden çok adama üzüldüm :)
Ya kıyamam nkdr tatlı bi doktor gerçekten işini çok severek yapıyor demek böyle üzülmüş :(

Yaa canim kim bu dr adi nee;)) sok sasirdim nasil agladi yaa

başağrısı yaşayanınız varmı kızlar. 2 tane progestan 200 lük alıyorum gece yatarken ondan olabillirmi?

Cnm pazartesi tam 6 hafta dolar bizim, kalp atımı duyulmasa da görülebilir diye düşünüyorum. Sence ? Görülmesi bile çok iyi .
Tabi canım görülmesi bile iyi ben kese düzgün gelişiyomu bebek nasıl merak ettiğimden gitcem.

Benim ilk günler acayip olmuştu şimdi Yok cnm
İki tane alıyorsun diye olabilir zaten TEK'i bile çok etkili
Dayanamazsan parol içebilirsin doktor öyle dedi bana
birini öğlen iç dedi ama dayanamazsan akşam iç dedi. ondan ikisinide akşam içiyorum. bu gebeliğim bulantılı geçiyor ayrıca.

Back
X