2016 Aralik tup bebek

ha bu arada 3 yıldır ultrason fılmınden sonra elime hep kist resmi veirlerdi sagda bilmem kac mm solda bilmem kac mm diye ilk kez dun elime verilen resimde keseyi gordum bebege ait birsey kist degil rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin insallah :halay:

Sağ salim kucağına al inş resime bak bak doyum olmuyor kendimdenbiliyorum..

cnm selam. benimde bugun tam 5 haftalık oldu. seninle aynıyız. bende yarın keseyi görmeye gidicem. kalp atışı 6. haftada görünüyor.7. haftada duyuluyor. allahım o güzel günleri göstersin hepimize.

Amin inş bugün duymak çok istiyorum hayırlısı ile ara ara gözlerim doluyor ne kadar çok bekledik annelerde gelelim diye tutturdular gelecekler..

Cnm pazartesi tam 6 hafta dolar bizim, kalp atımı duyulmasa da görülebilir diye düşünüyorum. Sence ? Görülmesi bile çok iyi .

Bence çokta ecele etme canım sürekli ultrasona girmekte iyi bişi değil , ben bir keseyi gördüm 25 aralıkta birde bugün gidicem. Kan tahlilini bile bir kere yaptırdım. Beklemesi zor evet ama bekledim

Kızlar benim rahmim gerideymiş o yüzden doktor baya uğraştıktan sonra anca gorduk bebegi. Kalp atışi göründu ama yine duyamayız dedi 6+4muş alttan bakarsak dinleriz dedi ama gerek duymadı gayet saglıklı dedi. Aranizda rahimi geride olan var mı? Netten baktim normal yazıyor ama tedirgin oldum.

Kızlar benim rahmim gerideymiş o yüzden doktor baya uğraştıktan sonra anca gorduk bebegi. Kalp atışi göründu ama yine duyamayız dedi 6+4muş alttan bakarsak dinleriz dedi ama gerek duymadı gayet saglıklı dedi. Aranizda rahimi geride olan var mı? Netten baktim normal yazıyor ama tedirgin oldum.

Sonuçta kalp atışı duyulmuş iyiki alttan baktırmamışsın ben hiç baktırmadım doktorumda talep etmedi

Kalpa atışı gecen hafta da vardı ama duyamadık iste içimde kaldı. Yeterince alttan bakıldı bugune kadar insallah doğuma kadar daha gerek kalmaz canım.

Tedavi aşamasında sürekli bakılması benide yordu ne kadar da alışılıyor dendese de ben alışamadım. Şuan kaç haftalıktı senin canım

Canim benim hayirlisi olsun kacinci denemendi ve kac yasindasin bilmiuorum ama, ben 4. Deneme yaptim ve 15 gun once yine negatif gordum. O ilk gunler yasanan aci, ve seninde soylefigin gogsune cojen o agirlik hic gecmiycekmis gibi oluyor ama emin ol geciyor. Ben 15 gun onceki halime bakiyirum da inanamiyorum su anda bu kadar sakin olduguma. 5. Deneme icin plan programa bile basladim. Tabiki ozele gitme imkanim kalmadi artik devlet rapir vs ararstiriyorum. Hakkimizda hayirlisi. Sen cevreni bosver biz variz burasi en iyi terapi merkezu cunku burda herkes hemen hemen ayninduygulari yasiyor birbirimizi en iyi biz anliyiruz en buyuk destek yine burdakilerden. En kusa zamanda toparlanman duasiyla. Sevgiler..
Allah razı olsun canm benim elbet geçecek geçmez dediğimiz ne acılar geçti buda geçer elbet ama geçene kadar da çekicez mecbur bu acıyı şuan o kadar çok bunaldm ki anlatamam bn kendi ailemin yanına geldim olumsuzu alınca eşim diyor istanbula gidelim babamlar bu soğuk kar kışta ne işiniz var aralarnda kaldım inanın ki kendi durumumu bile unuttum şu geçen 1 ay ne kadar huzurluymuş onu anladm resmen masal bitti normal hayata döndüm gibi bişey oldu artık savaşacak gücüm de yok kimseyle

kızlar selam birşey soracağım. bugün sürekli hapşırıyorum ve her hapşırdığımda korkuyorum. sıkıntılı mı sizce

Back
X