2016 Aralik tup bebek

canım 2 tane kese vardı alt alta kan aldılar 5 tüp idrar aldılar öğleden sonra tekrar gidecem kalbi dinleriz belki dedi doktor sonuçlara göre kendi doktoruma gitmedim devlet hastanesine gittim doktor çok iyi davrandı allah razı olsun karından baktı
İnşallah kalp atışlarını da duyarsın canım. Ben de pazartesi gitcem bakalım inşallah duyarim ben de.

Merhaba kıZlar aranızda yeniyim aralıkta bende tüp bebek yaptırdım.değerlerim 213 517 ve 1050 şeklindeydi kese ve kalp atışı için bekliyoruz ama çok stresliyim boş gebelik veya dış gebelik olursa diye korkularım var ve kasıklarda agrılarım oluyor arada sizde de böylemi tüp bebekte boş gebelik olma olasılığı var mı sonuçta en iyi sperm ve yumurtalar seçiliyor lütfen yardım edin.
Kalbini ferah tut canım başa gelmeyen şeyleri kafana takma hamileliğin tadını çıkar.

Bende öyleyim kuzum ilk güne göre moral olarak daha iyiyim tabiki ama gece gelince sanki göğsüme bişey çöküyor ki ben şu süreçte kimseden destek göremedim aksine köstek olundu o yüzden psikolojikmen çöktüm kendimi ne zaman toparlarm bilmiyorum belki toparlaynca denerim bellide olmaz ama şuan en az 3 sene diye düşünüyorum kuzum hayırlısı olsun ama
Canim benim hayirlisi olsun kacinci denemendi ve kac yasindasin bilmiuorum ama, ben 4. Deneme yaptim ve 15 gun once yine negatif gordum. O ilk gunler yasanan aci, ve seninde soylefigin gogsune cojen o agirlik hic gecmiycekmis gibi oluyor ama emin ol geciyor. Ben 15 gun onceki halime bakiyirum da inanamiyorum su anda bu kadar sakin olduguma. 5. Deneme icin plan programa bile basladim. Tabiki ozele gitme imkanim kalmadi artik devlet rapir vs ararstiriyorum. Hakkimizda hayirlisi. Sen cevreni bosver biz variz burasi en iyi terapi merkezu cunku burda herkes hemen hemen ayninduygulari yasiyor birbirimizi en iyi biz anliyiruz en buyuk destek yine burdakilerden. En kusa zamanda toparlanman duasiyla. Sevgiler..

Maşşallahhhhhh rabbim kucagına almayı nasip etsin cnmm.
Yaş kaç bende yaştan dolayı iki embriyo transfer ettiricem kısmet olursa birde sizin sorun neydi çizik atıldımı rahime
amin canım çok sağ ol yaşım 25 sebepsiz inferlite teşhisi kondu bize ilk defa tüp bebek yaptırdım benim ısrarımla hoca 2 tane 3 gün embriyosu koydu

Maşşallahhhhhh rabbim kucagına almayı nasip etsin cnmm.
Yaş kaç bende yaştan dolayı iki embriyo transfer ettiricem kısmet olursa birde sizin sorun neydi çizik atıldımı rahime
senin yaş kaç canım sıkıntı ne inşallah tutar canım

Kalbini ferah tut canım başa gelmeyen şeyleri kafana takma hamileliğin tadını çıkar.
Cnm senle aynı gün transfer olduk biz. Bende pazartesi kese görmeye gitcem. Tabi sen benden önce gördün değerlerin yüksekti diye. Acaba benim geridenmi gidecek yoksa bende pazartesi duyabilirmiyim kalp atışını. Çok karışık duygular içindeyim, olumlu olumsuz herşey geçiyo kafamdan.

Cnm senle aynı gün transfer olduk biz. Bende pazartesi kese görmeye gitcem. Tabi sen benden önce gördün değerlerin yüksekti diye. Acaba benim geridenmi gidecek yoksa bende pazartesi duyabilirmiyim kalp atışını. Çok karışık duygular içindeyim, olumlu olumsuz herşey geçiyo kafamdan.
Canım keseyi görürsün ama ikimizde kalp atışını henüz duyamayabiliriz erken çünkü.

kızlar bende dun keseyı gordum ama halen cok tedırgınım kalp sesını de duysam rahatlicam bugun tam 5 haftalık oldu kalp atısı ne zaman duyulur ki ?

Ekledim galiba 3 ocak transfer günüm 5. Gün emriyosuydu öğlen kan testine gideceğim
MaşaAllah canim bu silik falan degil Rabbim kucagına almayıda nasip etsin.
canım 2 tane kese vardı alt alta kan aldılar 5 tüp idrar aldılar öğleden sonra tekrar gidecem kalbi dinleriz belki dedi doktor sonuçlara göre kendi doktoruma gitmedim devlet hastanesine gittim doktor çok iyi davrandı allah razı olsun karından baktı
MaşaAllah ne guzel iki tane bebiş Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin ikisinide.

kızlar bende dun keseyı gordum ama halen cok tedırgınım kalp sesını de duysam rahatlicam bugun tam 5 haftalık oldu kalp atısı ne zaman duyulur ki ?

Benim 3 aralıktı transfer bugün gidicem öğrenmeye geçen hafta çağırdı doktor gitmedim bir hafta geç olsun garanti olsun dedim inş duyarım , çünkü yedi sekiz haftalıkta duyuluyor genelde sabretmek çok zor ama edelim. Erken gider kalpatışı duyamazsak kahroluruz.

cnm selam. benimde bugun tam 5 haftalık oldu. seninle aynıyız. bende yarın keseyi görmeye gidicem. kalp atışı 6. haftada görünüyor.7. haftada duyuluyor. allahım o güzel günleri göstersin hepimize.

Back
X