2016 Aralik tup bebek

kızlar günaydın
benim ilk işlemim herşey normal gidiyordu fakat transfer yapılacak gün yani 7 ocakta doktor rahimimin rahim ağzının kasıldığını söyledi. böyle bir durum konusunda bilgisi olan var mı ? kendimi hazırlamışken çok şaşırdım.neden oldu acaba

Cnm büyük ihtimal ilaçlar adetini baskılıyor vücudun adet olmak için uğraşıyordur ondan böyle ağrın vardır ben negatifi ilk tüp bebeğimde almıştım onda trasnferin 8. Günü adet oldum düşük yaptığımda kan değerim düşmeye başladığı gibi adet oldum ben hemen adet oluyorum ama ilaçlardan dolayı adeti gecikende çok oluyor
Sanrm ondan canm inşallah bian önce oluruzda biter bu sancı

Bugün test günüm. Öğleden sonra gidip kan vereceğim. Sabah idrar testi yaptım, negatif çıktı. Eşim çok üzüldü. Benim hala içimde bir umut var. Siz de dua edin.

Bugün test günüm. Öğleden sonra gidip kan vereceğim. Sabah idrar testi yaptım, negatif çıktı. Eşim çok üzüldü. Benim hala içimde bir umut var. Siz de dua edin.
İnşallah kanda pozitifi görürsün canım. İdrar testi yanılabiliyor.

Günaydın yarın kan tahlili günüm ama bugün işe giderken idrar testi alıp deneyeceğim çok dua edin bana lütfen hiçbir belirtim YÖK 3 gündür
Test yapıcanı okuyunca içimi bir heyecan kapladı daha yeni girdim sayfaya okuyarak ögrenicem belkide yaptın testi ce hamilesin allahımmm heycan bastıııı inşallah olmuştur tutunmuştur ve seni ancak 8ay sonra dünyaya gelmek için bırakır:anneadayı::KK200::KK9:

Canım kan değerine baktırdın mı sadece kesesini mi gördün yoksa bebekleri de gördün mü?
canım 2 tane kese vardı alt alta kan aldılar 5 tüp idrar aldılar öğleden sonra tekrar gidecem kalbi dinleriz belki dedi doktor sonuçlara göre kendi doktoruma gitmedim devlet hastanesine gittim doktor çok iyi davrandı allah razı olsun karından baktı

Presictor early ile yaptım çift çizgi çıktı kızlar yanılma payı varmı bunun
Oolleeeeyyyyyy hayırlı olsun negatiftenyanılıyor ama ben pozitifte yanıldıgına şahit olmadım hayırlı olsun cnmmmm bol bol dinlen ki sımsıkı tutunsunnnn sabah sabah sevinçten aglattın:anne:rabbim kucagına almayı nasip etsinnnn:anneadayı:

Merhaba kıZlar aranızda yeniyim aralıkta bende tüp bebek yaptırdım.değerlerim 213 517 ve 1050 şeklindeydi kese ve kalp atışı için bekliyoruz ama çok stresliyim boş gebelik veya dış gebelik olursa diye korkularım var ve kasıklarda agrılarım oluyor arada sizde de böylemi tüp bebekte boş gebelik olma olasılığı var mı sonuçta en iyi sperm ve yumurtalar seçiliyor lütfen yardım edin.

Günaydın kızlar, bugün güzel haberler alıcaz gibi, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Benim psikolojim berbat. Belirtiler gitti vucutta, acaba bir kanmı versem diyorum, napayım sizce? Göğüs ağrım kalmadı, kendimi gayet normal hissediyorum. Kasıklarımda da çok fazla ağrı batma yok, çok seyrek oluyor, kafayı yiycem ne kötü bir süreçmiş bu böyle.
Canımm kıyamammm ne güzel işte bebiş annesini yormuyor evham yapma bence allaha emanet yavrun o bizde dr'lardan daha iyi korur kollar minik yavruları

Canım kan testi yaptir ,doktorun verdigi tarihte onemli ona dikkat et

Back
X