- 25 Mart 2010
- 4.203
- 3.017
Malesef sadece 1 tane
canım yeni farkettim senin sadece tüplerin tıklıymışş , şans oranın bizimkinden çok daha yüksek...ne güzel işte...allaha şükür tek seferde olacak bu iş içini rahat tut sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef sadece 1 tane
İnşallah canım ya Alllah razı olsun rahatlattı beniCanim tedirgin olma benim de oyleydi hep dr a sordugunda ilaclar hormonlarin artmasna sebep oluyor akintinin boyle olmasi cok normal demisti ayrica bu sekilde olmasi yumurtalarin tedaviye cevap vermesinin gostergesiymis.merak etme hersey kontrollu yapuliyor catlamazlar
İnşallah cnm ya yurt dışında yapıyorum burda sistem çok farklı ben turjiyede ilk denemede oğluma hamile kaldığında ozaman böyle bir sorun yoktu yada hatırlamıyorum 3yil oldu. Saol cnm Allah razı olsun cevap verdiğin icinCnm merak etme ilaclardandir o bende de oldu o yum toplanmadan 2 gün önce filan catlamamasi iğne yapıyoruz ya korkma...
Tesekkur ederim ewet sizin bir yorumunuzu gordum femera icin sanirim yazmistiniz.ihmal etmem tup bebek ilaclari icin cok hashasim .siz hangi asamadasnz tedawidebiesteronu ben 2 ay kullandım bende rezev azlıgı vardı kistten dolayı çok memnun kaldım ilaçtan...gayet başarı kaliteli embriyom oldu....içmeyi ihmal etme sakın...biraz pahallı bir ürün ama başarılı...
Kizlarrrr embriyolara genetik tani yaptiran varmi?tup bebek transferi falan nasil oluyo aylarca bekliyormuyuz ?bilen yada yaptiran anlatabilirmi?
Canim embriyolara kacinci gun test yapiyorlar daha sonra dondurma islemi kacinci gun oluyor?yumurta sayisi onemlimi?ya test yapilirken embriyolar ziyan olursa ne olacak?fiyat farki varmi?birde sence mantikli bir islemmi?ben 3 kere yaptırdım genetik..
genetik yaptıracaksan transferin 1 ay atar..
genetiğin sonucu 15-20 arası anca çıkıyor..
Canim embriyolara kacinci gun test yapiyorlar daha sonra dondurma islemi kacinci gun oluyor?yumurta sayisi onemlimi?ya test yapilirken embriyolar ziyan olursa ne olacak?fiyat farki varmi?birde sence mantikli bir islemmi?
Canim yok hic dusuk yapmadim benim genetik yaptirmayi dusunduren sebep ozel saglik sorunlari ailemde sikintili bebek var ve ayni sorunlari yasamak adina boyle birsey yaptirmak mantiklimi?dogrusu bekledigimin bayagi ustunde bir fiyatmis.yumurta basina genetik test yapiyorlar yani 5 tanesine test yapsinlar 2 tanesini transfer etsinler gerisi dondursunlar desem cok pahaliymis.acibademle bi gituseyim fiyat falan.bir onceki denemem negatif oldu canim bu ay tekrar baslicam ama kafama takildi acaba senin dedigin gibi mi yaptirsam sen nerede yaptirdin bu arada canim cok tesekkurler cevaplarin icinzaten senden yumurta toplandıktan sonra embriyolog seni gün ve gün arıyor bilgilendirme için ya 3.gün oalcak yada 5.gün..
hangi güne geldi ise yumurtan doktorunla konuşuyorsun 1 veya 2 tane yumurtan genetiğe gidiyor..
içinden küçük bir parça alıp bakılıyor ziyan olduğunu görmedim duymadım hiç iyi bir merkezde yaptırırsan..
genetik için ekstra bir fiyat ödüyorsun ben yumurta başına 800dolar vermiştim..
kesinlikle mantıklı neden diceksin genetiğinde bir sorun varsa zaten gebelik oluşmuyor 1 kez de olsa yaptımanı öneririm..
sürekli bir gebelik kaybın varsa doktorun öneriyor zaten..
senin ilk denemen mi?
Canim yok hic dusuk yapmadim benim genetik yaptirmayi dusunduren sebep ozel saglik sorunlari ailemde sikintili bebek var ve ayni sorunlari yasamak adina boyle birsey yaptirmak mantiklimi?dogrusu bekledigimin bayagi ustunde bir fiyatmis.yumurta basina genetik test yapiyorlar yani 5 tanesine test yapsinlar 2 tanesini transfer etsinler gerisi dondursunlar desem cok pahaliymis.acibademle bi gituseyim fiyat falan.bir onceki denemem negatif oldu canim bu ay tekrar baslicam ama kafama takildi acaba senin dedigin gibi mi yaptirsam sen nerede yaptirdin bu arada canim cok tesekkurler cevaplarin icin
Tesekkur ederim ewet sizin bir yorumunuzu gordum femera icin sanirim yazmistiniz.ihmal etmem tup bebek ilaclari icin cok hashasim .siz hangi asamadasnz tedawide
Tesekkur ederim ewet sizin bir yorumunuzu gordum femera icin sanirim yazmistiniz.ihmal etmem tup bebek ilaclari icin cok hashasim .siz hangi asamadasnz tedawide
Canim ben bursada acibademde yaptiriyorum negatif olmasinin herhangi bir sebebini soylemediler.1 sene oldu.bu ay adet olunca tekrar gidicem.bana 2 tane transfer ediyorlar gene 2 tane ederler.genetige cok gondermek istememn sebebi eger embriyolardan birinde bir sorun farkederlerse ellerinde tranfer edecek sayida embriyo kalmasi.ama internetten arastirdigim kadariyla down ve kas hastaliklari sma falan teshis ediliyor.ailede kas hastaligi var canim.benim doktorum özel muayenhanesi vardı..
ama acıbadem maslakda işlelerim oldu orasıda pahalı..
şu an memorial şişli semra hnm gidiyorum orada daha uygundu..
sen hangi hastaneye gidiyorsun?
heryerde daha farklı fiyatlar..
5 tanenin 5 ine yaptımana gerek yok zaten kaç tane transfer düşünüyorsan o kadarına yaptırman yeterli..
birde negatif olmasının sebebi ne ama?
aileden gelen sorunlar demişsin ama down sedromu felan olursa onlar bu genetikde çıkmayabiliyormuş buda semra hnmın deyimi bende şaşrdım..
Canim ben bursada acibademde yaptiriyorum negatif olmasinin herhangi bir sebebini soylemediler.1 sene oldu.bu ay adet olunca tekrar gidicem.bana 2 tane transfer ediyorlar gene 2 tane ederler.genetige cok gondermek istememn sebebi eger embriyolardan birinde bir sorun farkederlerse ellerinde tranfer edecek sayida embriyo kalmasi.ama internetten arastirdigim kadariyla down ve kas hastaliklari sma falan teshis ediliyor.ailede kas hastaligi var canim.
Bugun basladim ben de.bahcecide embryo basina 350 dolar genwtik test.abd ye yolllaniyor sanirim.ama bnmki cgh bir de pgt var cgh icin 5.gune gitmeleri lazim.pgt icin 3.gun yeterliymis.cgh daha kapsamli.eger ailede oyle bir gecmis varsa dr isteyebilir.biz de sperm problemi var spermin ana kromozom yapinsinin saglikli olup olmadgni ogrnmk icin genetik istedi drKizlarrrr embriyolara genetik tani yaptiran varmi?tup bebek transferi falan nasil oluyo aylarca bekliyormuyuz ?bilen yada yaptiran anlatabilirmi?
bende şuan memoriadeyim ısrarla tek transfer yapıyorlar 3 kere 2 embiriyo transferi oldum ona rağmen bir tane yaptılar.sinir oldum sırf bu yüzden embiriyolarımı başka öerkeze tasırım bu olmazsabenim doktorum özel muayenhanesi vardı..
ama acıbadem maslakda işlelerim oldu orasıda pahalı..
şu an memorial şişli semra hnm gidiyorum orada daha uygundu..
sen hangi hastaneye gidiyorsun?
heryerde daha farklı fiyatlar..
5 tanenin 5 ine yaptımana gerek yok zaten kaç tane transfer düşünüyorsan o kadarına yaptırman yeterli..
birde negatif olmasının sebebi ne ama?
aileden gelen sorunlar demişsin ama down sedromu felan olursa onlar bu genetikde çıkmayabiliyormuş buda semra hnmın deyimi bende şaşrdım..
Hayirlisi olsun insallah.ewet ilk ignemi vuruldum bugun cumartesi kontrolum varcanım benim yumurtalarım donduruldu...aralık ortası transferim var beklemedeyim... sen başındasın sanırım?
Peki canim kac yumurtan toplandi 5.gune gittimi?sen kac tanesine test yapilmasini istedin?sanirim kafamda soru isareti kalmasin diye yaptiracagim.Allah yardimcimiz olsunBugun basladim ben de.bahcecide embryo basina 350 dolar genwtik test.abd ye yolllaniyor sanirim.ama bnmki cgh bir de pgt var cgh icin 5.gune gitmeleri lazim.pgt icin 3.gun yeterliymis.cgh daha kapsamli.eger ailede oyle bir gecmis varsa dr isteyebilir.biz de sperm problemi var spermin ana kromozom yapinsinin saglikli olup olmadgni ogrnmk icin genetik istedi dr
bende şuan memoriadeyim ısrarla tek transfer yapıyorlar 3 kere 2 embiriyo transferi oldum ona rağmen bir tane yaptılar.sinir oldum sırf bu yüzden embiriyolarımı başka öerkeze tasırım bu olmazsa
Sebepleri vardir ama drlar bunnla ilgili net birsey soyleyemiyorlar malesef.insan nie boyle oldu diye merak ediyor ama malesef cok net aciklama olmuyor.bu nedenle aslinda genetik test istiyorlar.negatif olmasının mutlaka bir sebebi varıdır canım doktoruna bunu sor..
ozaman genetik yaptır tabiki kafanda soru işareti kalmasın..