Ya ben zaten her ay yapıyorum testleri başlıyorum çizgi aramaya yok camın kenarında bak yok telefonun ışığında bak illa gore cem orda bişey. daha çok erken olduğunu bile bile kendime bunu yapuom ok da yaydan çıktı bi kere insallah artık test yapmak zorunda kalmam. daha idrar testi falan goresim yok eczaciyi zengin ettim valla iki yıldırÜmitlenme diye de test gününe kadar yok görmedim fln da diyebilir eşin ona bakma sen.
Benim opudan sonra adetm gelmedi hemen.sabirsizlaniyordum baya.adetimin normal tarihinden 3gun once geldi sadecegözün aydın cnm sende bnm gibi beklemeye gectin , şanslı arkadaslarım opudan 5 gun snra adet oldular bn 12 gundur beklıyrm gelen giden yok:)
Canim goruyosan vardir hayirlisi olsun insalllah3Anladim cnm bugün yine yaptım test çizginin yeri iyice bakınca orda gibi ama ışte artık psikolojik olarak görüyoruz o çizgileri sanirim
bende aynı durumdaydım kızımdan önce:)kızımdada olmadı yine diye cok ağladım.hastaneye gittim pozitif oldugu halde yine negatif demi olsun deniycem ben devam fln diyordum doktoeum güldü hamilesin şaşkın ne negatifi dedi:))Ya ben zaten her ay yapıyorum testleri başlıyorum çizgi aramaya yok camın kenarında bak yok telefonun ışığında bak illa gore cem orda bişey. daha çok erken olduğunu bile bile kendime bunu yapuom ok da yaydan çıktı bi kere insallah artık test yapmak zorunda kalmam. daha idrar testi falan goresim yok eczaciyi zengin ettim valla iki yıldır
Bugün sadece ben görüyorsam ve varsa yarın eşim de görür heralde bklm test de bitti elimdeki aynı marka bulurum inşallahCanimm
Canim goruyosan vardir hayirlisi olsun insalllah3
Amin Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin.simdi muayeneden ciktim cok fazla yumurtam yok sanirim.bugun basliyorum hayirlisiyla ignelere insallah embryolarim saglikli olur amin genetige gonderilecekler Allahin izniyle
Az önce embriyolog aradı 4 tanenin gelişimi devam ediyor cumartesi toplanmıştı 5.güne kalırmı acaba ne zor bir süreçmiş günler geçmiyor hepimize hayırlı sonuçlar inşallah
Bu gidişle bende öyle olacam herhalde kanda gorsem de inanmicam.kız istiyorum bende inşallah bu sefer gönlüme göre verir herkesin gönlünden geçen gerçek olur 2016 yi hamile bitiririz inşallahbende aynı durumdaydım kızımdan önce:)kızımdada olmadı yine diye cok ağladım.hastaneye gittim pozitif oldugu halde yine negatif demi olsun deniycem ben devam fln diyordum doktoeum güldü hamilesin şaşkın ne negatifi dedi:))
bnde bu haftaiçi olur giderim herhldeBenim opudan sonra adetm gelmedi hemen.sabirsizlaniyordum baya.adetimin normal tarihinden 3gun once geldi sadece
inşallah canım .oturuyorum bende ama evi toparlamam lazımBu gidişle bende öyle olacam herhalde kanda gorsem de inanmicam.kız istiyorum bende inşallah bu sefer gönlüme göre verir herkesin gönlünden geçen gerçek olur 2016 yi hamile bitiririz inşallah
Gunaydin kizlar :) 3 tane embriyom cok iyi gelismiler 3unude dondurdular bende artik adet olmayi bekliyorumm transfer icin :)
Amin canimm cok tesekkur ederim.diger tedavide de azdi.kabullendim artik.umarim cok cok kaliteli olur amin.sizin de insallah cok saglikli haberleri gelir saglik bebeklerinize kavusursunuz biran once amininşallah güzel güzel gelişirler, sağlıklı embriyolara dönüşürler, sonra da bebeğine/bebeklerine kavuşursun inşallah. benim de yumurtam azdı, 4 yumurta toplandı, 2 embriyo oluştu canım. şimdi PGT ye gönderildiler. hiç dert etme, gönlünü ferah tut
canım, bu dönemde (biliyorum zor ama) aklından çıkarmaya çalış, mümkün olduğunca başka şeylerle zihnini meşgul etmeye çalış. yukarıda da yazdım, benim de 4 taneydi, 2si 5.güne kaldı, şimdi PGT için gönderildi. inşallah ikisi de sağlam çıkacak dönecek :) az olmasını dert etme. kaliteli ve sağlıklı olsunlar da...
Canim tedirgin olma benim de oyleydi hep dr a sordugunda ilaclar hormonlarin artmasna sebep oluyor akintinin boyle olmasi cok normal demisti ayrica bu sekilde olmasi yumurtalarin tedaviye cevap vermesinin gostergesiymis.merak etme hersey kontrollu yapuliyor catlamazlarMerhaba arkadaşlar benim daha yumurtaların.toplanmadi bugün bende çok affedersiniz beyaz akıntı oluyor neden. Toplanmadan kendiliğinden mi catladilar sizde böyle oldumu burda sistem çok kötü hemen doktora gidemiyirsun çarşamba günü sabah bakacaklardi
Cnm merak etme ilaclardandir o bende de oldu o yum toplanmadan 2 gün önce filan catlamamasi iğne yapıyoruz ya korkma...Merhaba arkadaşlar benim daha yumurtaların.toplanmadi bugün bende çok affedersiniz beyaz akıntı oluyor neden. Toplanmadan kendiliğinden mi catladilar sizde böyle oldumu burda sistem çok kötü hemen doktora gidemiyirsun çarşamba günü sabah bakacaklardi
Malesef sadece 1 tane:d Hadi bakalım bismillah canımmm tutunsunlar inşallah annelerine...3 nü de transfer edecekler mi?
Malesef sadece 1 tane
Arkadaslar bukez dr bna ekstra femera ve biesteron da verdi.yumurtalarin kalitesink arttrmak icin takviye dedi.yorumlaara baktim guzel seyler yaziyor.normalde bn grip bile olsam ilac icmem kolay kolay.simdi ne verrlerse iciyoruz umut olsun diye.aranizda kullanan var mi bu ilaclari
Insallahh canimm allah hepimize nasip etsin hayirli bi evlatolsun bak dondurulmusunda kalıcak en azından belki onlşara gerek bile kalmıcak gelicek annesine canım