Insallah canim.valla bu sefer hic yatmadim desem yeri.kayinvalidemde rahatsiz.altli ustlu oturuyoruz.mecburen cogu zaman asagidayim.artik allaha emanet.agir kaldirmadim is yapmadim ama ilk ikisi kadar kasmadim kendimi yani.bol su iciyorum.kabak cekirdegi ve ananas yiyorum.yarin artik 5. gun tutunduysa tutunmustur zaten.rabbim bu sefer yuzumuzu guldursun insallah.okadar sikintili bi zamana geldiki bu sefer.umarim bu sikintilarin sonu iyi olur.bu katin agrilari hayra isarettir insallah..Canim insallah bu sefer goreceksin inan bol bol dinlen su tuket beslenmene dikkat et kim ne derse desin ilk 3-4 gun cok onemli sonra agir kaldirmamk sartiyla biraz daha relax olunabilir
Gecer canim gecer sabret.esas gecmeyen transfer sonrasi valla.Kızlar ayın 19 dediler muhtemel transfer gunummmm zaman geçmiyor uyuyamiyom bile nsl zaman geçecek yaaa
Iyi yapiyorsun arkadasim olumlu msjlar yolla kndine evrene.banada 3tane transfer etmislerdi o andan itibaren hergub konustumm bebeklerimlee biz de cok hayal kuruoduk esimle odalari soyle olur boyle olur 3u birden tutarsa buyuk eve tasiniriz diye.ilk 5gun cok guzeldi sonra bni buyuk bir tedirginlik kapladi cunku olan olmustr bu 5 gunde diye dsunuodum tutan tuttu diye.sonra beni hep boyle aglamalar aldi.nednsiz boyle ama otr yandan kasiklarimda kucuk pitpitlar hissediodum o bna umit oluyorduKızlar gunaydın transfer olanlar nasıl geciyor zmn ? Bn daha adet olmadm bgn yarın olurum artık herhlde onun gerginliği bastı sanrm opu oncesi iğne zmnı polyanna gibiydim simdi bi kaygı basladı bunu hıc istemiyrm ama gergin hissediyrm kendimi. Adet olamamak da gerdi sanrm bu ay mı transfer olacak o da belli değil haliyle belirsizlikte vurdu beni. Ya biz eşimle sürekli hamile olursm söyle olur boyle olur gbi örneklemeler yapıyorz bu sabah ya olmazsa cok mu yıkılırım dedim evet baya kotu olurm ister istemez tüp bebege cok odaklandık sankı bize bebegi verecek tel care gibi. Sizde durumlar ne herkes hayal kuruyordr herhlde daha önce basarısız denemesi olmus arkadaslarn yorumunuda merak ediyrm bu sürecte nasıl yol almak lazım poZitif düşünmeye calışırken cok mu kaptırıyrz ki bilemedm belkide hormonlardan bu karısıklık:) cnku be olursa olsn transfer zmnı hamileymişim gibi davranıp bebegime olumlu msjlar göndermeyi düşünyrm
Allah bu sefer seni meleklerine kavustrsun inş cnm. Cok icten yazmıssın mutlulugu da acıyıda yasamıssın hepimizin korktgu seyler gelmiş başına ama o an nekdr hırpalasakta kendimizi yeniden toparlanıp umut aramaya devam ediyoruz anne olmayı bukdr cok isterken bizlerede nasip edecek Rabbim inş. Dediğin gbi sonu olumsz olunca her turlu husran o yuzden süreci iyi gecirmek lazım içimizde yasayan bebeğimize iyi bir anne olcagımızın ispatı aslında olumlu dusunmek. Karnımzdaykrn onu kaygımızla bogmamak lazım. Duygusal yuku agır bir sürec sonucu alana kdr da bir sürü dalgalanma oluyor insanda bi gün umutlu bigun umutsuz ama silkenelip kendimize gelmeliyz. Sen tedavinin hngi asamasındasnIyi yapiyorsun arkadasim olumlu msjlar yolla kndine evrene.banada 3tane transfer etmislerdi o andan itibaren hergub konustumm bebeklerimlee biz de cok hayal kuruoduk esimle odalari soyle olur boyle olur 3u birden tutarsa buyuk eve tasiniriz diye.ilk 5gun cok guzeldi sonra bni buyuk bir tedirginlik kapladi cunku olan olmustr bu 5 gunde diye dsunuodum tutan tuttu diye.sonra beni hep boyle aglamalar aldi.nednsiz boyle ama otr yandan kasiklarimda kucuk pitpitlar hissediodum o bna umit oluyordu
8.gun idrar testiyle pozitifi gorduk hergun neredeyse kan testi yaptim sonuc cok tatli tatli ilerliyordu.birgun tuhaf birsey hissettim sol tarafimda hissetiklerjm sanki gitmis gibiydi keseye gitmeen once bir test daha yaptim sonuc hic guzel artmamisti sonra doktora git gel anladikki disgebelik.sordugun soruya cewap vereyim simdi cok uzuldum cok agladim esim isi nedeniyle yurtdisndaydi tek basima iste aglayarkk gecti gunler.ama bu istek boyle birsey ki biryandan kahrolurken biryandan gelecek tedavi icin gun sayiyorsun.4aydir bugunu bekliyrum.bunlari tedavi icin geldigim merkezden yaziyorum.cok uzun oldu biliyorum kusura bakmayin.ama kndine guzel seylerin olacagi mesajini yolla Rabbim biliyor elbet ama guzel dusunmek sana iyi gelecektir
Amin Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin.simdi muayeneden ciktim cok fazla yumurtam yok sanirim.bugun basliyorum hayirlisiyla ignelere insallah embryolarim saglikli olur amin genetige gonderilecekler Allahin izniyleAllah bu sefer seni meleklerine kavustrsun inş cnm. Cok icten yazmıssın mutlulugu da acıyıda yasamıssın hepimizin korktgu seyler gelmiş başına ama o an nekdr hırpalasakta kendimizi yeniden toparlanıp umut aramaya devam ediyoruz anne olmayı bukdr cok isterken bizlerede nasip edecek Rabbim inş. Dediğin gbi sonu olumsz olunca her turlu husran o yuzden süreci iyi gecirmek lazım içimizde yasayan bebeğimize iyi bir anne olcagımızın ispatı aslında olumlu dusunmek. Karnımzdaykrn onu kaygımızla bogmamak lazım. Duygusal yuku agır bir sürec sonucu alana kdr da bir sürü dalgalanma oluyor insanda bi gün umutlu bigun umutsuz ama silkenelip kendimize gelmeliyz. Sen tedavinin hngi asamasındasn
hadi bakalım tedavin hayırlı olsun. benmde cok yum yoktu ama olanlarda kalıtelı oldu az olsun kalıtelı olsun inş. nerde tedavi oluyrsunAmin Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin.simdi muayeneden ciktim cok fazla yumurtam yok sanirim.bugun basliyorum hayirlisiyla ignelere insallah embryolarim saglikli olur amin genetige gonderilecekler Allahin izniyle
Amin canim.bahceci umutta cem beyin hastasiydim tekrar onunla devam ediyoruz.siz nerdesinizhadi bakalım tedavin hayırlı olsun. benmde cok yum yoktu ama olanlarda kalıtelı oldu az olsun kalıtelı olsun inş. nerde tedavi oluyrsun
bende bahçeci fulyadayım cnm ilk tedavim 5 embriyo donduruldu adet olunca gidecegm transfer zmnı belli olacakAmin canim.bahceci umutta cem beyin hastasiydim tekrar onunla devam ediyoruz.siz nerdesiniz
gözün aydın cnm sende bnm gibi beklemeye gectin , şanslı arkadaslarım opudan 5 gun snra adet oldular bn 12 gundur beklıyrm gelen giden yok:)Gunaydin kizlar :) 3 tane embriyom cok iyi gelismiler 3unude dondurdular bende artik adet olmayi bekliyorumm transfer icin :)
Aynen ama ben hamileyken bile göremedim kızımda .değerlerim cok düşüktü çünkü.Valla bende neler vermezdim o cizgiyi gorebilnek icin
Keşke bu belirtilerden bir sonuc cıkarabilsek 4 defa denemiş biri olarak hepsinde farkli bişey oldu ama sonuc bir gebelık sadeceBenim suan kasıklarımda agrı var bu gün 3. Gün acaba yerlestimi bebeklerim blen varmı acaba sol kasıgımda tatlı ttlı agrılar vAr
kız aklıma girme sende bu defa yapmam diyordum.cuma günü kan versem erken mi olur pazar günğ test günümAynen canim bende 10 yillik evliyim.kiz al idrar testini 8.gun sabahi basla yapmaya varsa nasibimizde gorucez yoksa sonucu degistiremiyoruz sonucta
Anladim cnm bugün yine yaptım test çizginin yeri iyice bakınca orda gibi ama ışte artık psikolojik olarak görüyoruz o çizgileri sanirimbenimde öyle valla belimden sabah kalkamadım kızım yardım etmeye çalişti:)
5.gün embiriyosu 8.günde yükselmeye başlıyor demişlerdi bana ondan yola cıkarak dedim.
Belkide gerçekten bar kaçıncı günün senin?Anladim cnm bugün yine yaptım test çizginin yeri iyice bakınca orda gibi ama ışte artık psikolojik olarak görüyoruz o çizgileri sanirim
Bende öyle düşünüyorum her zamanki gibi sıfır çıkarsa olmamıştır zaten beklemenin anlamı yok10. gun tutunma olduysa azda olsa cikar canim.bende 10. gun kan vericem.
7. Gün bugün yarın aynı marka ile tekrar denicem bklm pek ümitli değilim hiç pozitif görmedim hep böyle hayalet çizgiler. kendim de uyduruyor olabilirim eşim gormedi çünküBelkide gerçekten bar kaçıncı günün senin?
Ümitlenme diye de test gününe kadar yok görmedim fln da diyebilir eşin ona bakma sen.7. Gün bugün yarın aynı marka ile tekrar denicem bklm pek ümitli değilim hiç pozitif görmedim hep böyle hayalet çizgiler. kendim de uyduruyor olabilirim eşim gormedi çünkü
Hadii hayirlisiyla bebislii guzel olsun sonucunuz aminnbende bahçeci fulyadayım cnm ilk tedavim 5 embriyo donduruldu adet olunca gidecegm transfer zmnı belli olacak