Iyi yapiyorsun arkadasim olumlu msjlar yolla kndine evrene.banada 3tane transfer etmislerdi o andan itibaren hergub konustumm bebeklerimlee biz de cok hayal kuruoduk esimle odalari soyle olur boyle olur 3u birden tutarsa buyuk eve tasiniriz diye.ilk 5gun cok guzeldi sonra bni buyuk bir tedirginlik kapladi cunku olan olmustr bu 5 gunde diye dsunuodum tutan tuttu diye.sonra beni hep boyle aglamalar aldi.nednsiz boyle ama otr yandan kasiklarimda kucuk pitpitlar hissediodum o bna umit oluyordu
8.gun idrar testiyle pozitifi gorduk hergun neredeyse kan testi yaptim sonuc cok tatli tatli ilerliyordu.birgun tuhaf birsey hissettim sol tarafimda hissetiklerjm sanki gitmis gibiydi keseye gitmeen once bir test daha yaptim sonuc hic guzel artmamisti sonra doktora git gel anladikki disgebelik.sordugun soruya cewap vereyim simdi cok uzuldum cok agladim esim isi nedeniyle yurtdisndaydi tek basima iste aglayarkk gecti gunler.ama bu istek boyle birsey ki biryandan kahrolurken biryandan gelecek tedavi icin gun sayiyorsun.4aydir bugunu bekliyrum.bunlari tedavi icin geldigim merkezden yaziyorum.cok uzun oldu biliyorum kusura bakmayin.ama kndine guzel seylerin olacagi mesajini yolla Rabbim biliyor elbet ama guzel dusunmek sana iyi gelecektir