2016 Aralik tup bebek

Hiç bilmiyorum ki?
Gerek kalmamış canm doktorum bana fazladan gonal f kullandirmis dün dedik oysaki niye bu kadar fazla diye öyle olması gerek dedi bugünde aramış keske dün ki gonal f i kullanmasaydik diyo dün ovitrella verdi aldık bugünde onu kesinlikle kullanmayn baska iğne veriyorum dedi elimde gonal f kaldi o iğne kaldı daha başından böyle oldu bakalım sonu ne olacak hiç umudum yok pazartesi yumurtalar toplancak 1 buçuk 2 ay sonrada transfer olacak hayırlısı olsun valla hiçbirşey anlamadım ben bunlardan

Su progestan ne manyak bi igneymis vurduktan saatler sonra kaba yerim agrimaya basladii bide iki tane vuruncakmisim hergunn

Ohooo iki haftadir kollarim delik desik oldu her gun kan verdimm :) onun icin mi vermicemm hangi gun cikacagini bilsem 1 den baslarimm keseyi gorene kadarr test yaptiririm vallaaaa

Oyle dusunme cnm yaratan Allah bilirrr umutlu olki umutlarin seninle olsunnn ins

İnsallah bi suru saglikli embriyon olur da bunlarin hepsini unutursun canim

Olsun canım içini ferah tut.inşallah olur.benimde belim ve kasıklarım fena ağrıyor

Kızlar merhaba benim transferim oldu beklemedeyim.şöyle bir sıkıntım var eylülde kullandığım antibiyotikler sonucu mide ve bağırsak sistemim bozuldu ve isal oluyordum sürekli. buda kusma mide bulantısı yapıyordu. pek toparlanamadan ikinciyi denedim ve suan o kadar cok ilaç kullanıyorum ki midem alt üst bahirsaklsr hareketli hep. zayifladim valla zor yiyorum hayattan zevk almıyorum resmen acaba bağırsak için reflor tarzı bi toz icsem bi sakincasi olur mu ki bilgisi olan var mi bu bekleme sürecinde ne kullanabiliyoruz

Doktoruna sormadan hic bisi kullanma canim bence

bende listeye eklenmek istiyorum. yaş 28 ilk deneme sperm hareket ve sayı azlığı bursa acıbademde yaptırıyoruz. 3 aralık yani bugün yumurta toplama oldu. transfer henüz belli değil. sonuç pozitif olmasını umuyoruzzz

Canim adetinin kacinci gunu toplama oldu kac yumurta toplandi kac ml igne vuruldun bende bu ay baslicam acibademe Allah izin verirse insallah sinucun pozitif olur.

Kizlarr hayirli aksamlarr hepimiz saglikli bebeklerimize biran once kavusuruz insallahhh aminn.Sperm sayimizda hareketimizde morfolojimizde sorun var.onceki tedawimiz disgebelikle sonuclandi agustosta.aylardirr yeni tedawiyi sabirsizlikla bekliyordum.hayirlisiyla pzrtesi dr ile gorusmemiz var baslayacagiz Allahin izniyle.bu tedaviye malesef daha cok korku tedirginlik ve heyecanla basliyorum.Rabbim yuzumuzu guldursun insallah amin.

Modunu dusurme lutfen.yazin benimle birlikte cocukluk arkadasimda tedaviye basladi ignelerin ilk gunu doktoru kist gordu kist icin ayri bir igne verdi sonra gittik tekrar kist kuculmus tedawiye dewam ettiler hepsi ayni donemde oldu transferi de o ay yapildi ama cok pismannoldu kist varken keske dewm etmeseydik falan die ama masallah subhanallah bebisi tutundu saglikla dewam ediyor.bende hic sorun yoktu benimki yarim kaldi.o da cok uzuliodu kist varken dr nie dewam etti falan diye nasipp.insan uzuluyor elbet ama dr sikinti oldugunu gorse devam etmez.yuregini ferah tut insallahh

Eklerim tabii ama hastanedeyim ben cikinca anca olur mu
Hayırlı olsun inşallah bebisin sımsıkı tutsun
Tesekkur ederim cnm amin insallah

Ya canm hani biz ilk bastada söyledik hocam bizim durumumuz yok bu bizim ilk ve son denememiz olacak bize şimdiden fiyat bilgisi verin ona göre kendimizi hazırlayalım dedik en fazla iğneler 1800 tutar dedi tm dedik bismillah dedik tedaviye başladık durmadan biseyler istedi ya tamam hani almak zorundayiz yapmakta zorundayız eyvallah ama kullandirmayacagin biseyide niye aldiriyosun bana dün diyo yumurtalarin küçük bugünde diyo çok fazla olgunlaşmış hemen transfer olmaz yani ben hiçbirşey anlamadım cnm sadece aldirip kullandirmadigi 1000 küsür tl boşa giden para oldu artık gözüm hiçbirşeyi gormuyo rabbim bi an önce melegimi kucağıma almayı nasip etsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…