Gerek kalmamış canm doktorum bana fazladan gonal f kullandirmis dün dedik oysaki niye bu kadar fazla diye öyle olması gerek dedi bugünde aramış keske dün ki gonal f i kullanmasaydik diyo dün ovitrella verdi aldık bugünde onu kesinlikle kullanmayn baska iğne veriyorum dedi elimde gonal f kaldi o iğne kaldı daha başından böyle oldu bakalım sonu ne olacak hiç umudum yokHiç bilmiyorum ki?
Su progestan ne manyak bi igneymis vurduktan saatler sonra kaba yerim agrimaya basladii bide iki tane vuruncakmisim hergunnhilal1907 aynen beni de su tedavi aşamasında en cok düşündüren o Nasıl yaticam cok tezcanliyimdir baya sıkıcı gececek o 12 gun bakalım ama benim planım ins saglikla transferim yapılırsa 10. Gun ıdrar testi 12. Gun kan testi yapmak 12. Gunden once kan testi yapinca uc kere tekrarlamak gerekiyor :)
Oyle dusunme cnm yaratan Allah bilirrr umutlu olki umutlarin seninle olsunnn insGerek kalmamış canm doktorum bana fazladan gonal f kullandirmis dün dedik oysaki niye bu kadar fazla diye öyle olması gerek dedi bugünde aramış keske dün ki gonal f i kullanmasaydik diyo dün ovitrella verdi aldık bugünde onu kesinlikle kullanmayn baska iğne veriyorum dedi elimde gonal f kaldi o iğne kaldı daha başından böyle oldu bakalım sonu ne olacak hiç umudum yokpazartesi yumurtalar toplancak 1 buçuk 2 ay sonrada transfer olacak hayırlısı olsun valla hiçbirşey anlamadım ben bunlardan
İnsallah bi suru saglikli embriyon olur da bunlarin hepsini unutursun canimGerek kalmamış canm doktorum bana fazladan gonal f kullandirmis dün dedik oysaki niye bu kadar fazla diye öyle olması gerek dedi bugünde aramış keske dün ki gonal f i kullanmasaydik diyo dün ovitrella verdi aldık bugünde onu kesinlikle kullanmayn baska iğne veriyorum dedi elimde gonal f kaldi o iğne kaldı daha başından böyle oldu bakalım sonu ne olacak hiç umudum yokpazartesi yumurtalar toplancak 1 buçuk 2 ay sonrada transfer olacak hayırlısı olsun valla hiçbirşey anlamadım ben bunlardan
Olsun canım içini ferah tut.inşallah olur.benimde belim ve kasıklarım fena ağrıyorGerek kalmamış canm doktorum bana fazladan gonal f kullandirmis dün dedik oysaki niye bu kadar fazla diye öyle olması gerek dedi bugünde aramış keske dün ki gonal f i kullanmasaydik diyo dün ovitrella verdi aldık bugünde onu kesinlikle kullanmayn baska iğne veriyorum dedi elimde gonal f kaldi o iğne kaldı daha başından böyle oldu bakalım sonu ne olacak hiç umudum yokpazartesi yumurtalar toplancak 1 buçuk 2 ay sonrada transfer olacak hayırlısı olsun valla hiçbirşey anlamadım ben bunlardan
Doktoruna sormadan hic bisi kullanma canim benceKızlar merhaba benim transferim oldu beklemedeyim.şöyle bir sıkıntım var eylülde kullandığım antibiyotikler sonucu mide ve bağırsak sistemim bozuldu ve isal oluyordum sürekli. buda kusma mide bulantısı yapıyordu. pek toparlanamadan ikinciyi denedim ve suan o kadar cok ilaç kullanıyorum ki midem alt üst bahirsaklsr hareketli hep. zayifladim valla zor yiyorum hayattan zevk almıyorum resmen acaba bağırsak için reflor tarzı bi toz icsem bi sakincasi olur mu ki bilgisi olan var mi bu bekleme sürecinde ne kullanabiliyoruz
Ona daha önce de sormuştum probiyotik toz vermişti pek de ise yaramadı. bilmiyorum ya bu aşamada zarar verir mi ki daha hamile bile sayılmam.Doktoruna sormadan hic bisi kullanma canim bence
Hayırlı olsun inşallah bebisin sımsıkı tutsunkizlarrrr minnosumu karnima koydularrr. Tahmin ettigim gibi pazartesiye kadar yatircaklar hafta sonu oldugu icin cikis yapamiyoruz dediler. İki gun ekmek elden su gölden takilcam.
Canim adetinin kacinci gunu toplama oldu kac yumurta toplandi kac ml igne vuruldun bende bu ay baslicam acibademe Allah izin verirse insallah sinucun pozitif olur.bende listeye eklenmek istiyorum. yaş 28 ilk deneme sperm hareket ve sayı azlığı bursa acıbademde yaptırıyoruz. 3 aralık yani bugün yumurta toplama oldu. transfer henüz belli değil. sonuç pozitif olmasını umuyoruzzz
Modunu dusurme lutfen.yazin benimle birlikte cocukluk arkadasimda tedaviye basladi ignelerin ilk gunu doktoru kist gordu kist icin ayri bir igne verdi sonra gittik tekrar kist kuculmus tedawiye dewam ettiler hepsi ayni donemde oldu transferi de o ay yapildi ama cok pismannoldu kist varken keske dewm etmeseydik falan die ama masallah subhanallah bebisi tutundu saglikla dewam ediyor.bende hic sorun yoktu benimki yarim kaldi.o da cok uzuliodu kist varken dr nie dewam etti falan diye nasipp.insan uzuluyor elbet ama dr sikinti oldugunu gorse devam etmez.yuregini ferah tut insallahhGerek kalmamış canm doktorum bana fazladan gonal f kullandirmis dün dedik oysaki niye bu kadar fazla diye öyle olması gerek dedi bugünde aramış keske dün ki gonal f i kullanmasaydik diyo dün ovitrella verdi aldık bugünde onu kesinlikle kullanmayn baska iğne veriyorum dedi elimde gonal f kaldi o iğne kaldı daha başından böyle oldu bakalım sonu ne olacak hiç umudum yokpazartesi yumurtalar toplancak 1 buçuk 2 ay sonrada transfer olacak hayırlısı olsun valla hiçbirşey anlamadım ben bunlardan
Eklerim tabii ama hastanedeyim ben cikinca anca olur mubende listeye eklenmek istiyorum. yaş 28 ilk deneme sperm hareket ve sayı azlığı bursa acıbademde yaptırıyoruz. 3 aralık yani bugün yumurta toplama oldu. transfer henüz belli değil. sonuç pozitif olmasını umuyoruzzz
Tesekkur ederim cnm amin insallahHayırlı olsun inşallah bebisin sımsıkı tutsun
Herşey herkez bencil olmuş artık cnm ya insan kimseye güvenemiyorOyle dusunme cnm yaratan Allah bilirrr umutlu olki umutlarin seninle olsunnn ins
Ya canm hani biz ilk bastada söyledik hocam bizim durumumuz yok bu bizim ilk ve son denememiz olacak bize şimdiden fiyat bilgisi verin ona göre kendimizi hazırlayalım dedik en fazla iğneler 1800 tutar dedi tm dedik bismillah dedik tedaviye başladık durmadan biseyler istedi ya tamam hani almak zorundayiz yapmakta zorundayız eyvallah ama kullandirmayacagin biseyide niye aldiriyosun bana dün diyo yumurtalarin küçük bugünde diyo çok fazla olgunlaşmış hemen transfer olmaz yani ben hiçbirşey anlamadım cnm sadece aldirip kullandirmadigi 1000 küsür tl boşa giden para oldu artık gözüm hiçbirşeyi gormuyo rabbim bi an önce melegimi kucağıma almayı nasip etsindeModunu dusurme lutfen.yazin benimle birlikte cocukluk arkadasimda tedaviye basladi ignelerin ilk gunu doktoru kist gordu kist icin ayri bir igne verdi sonra gittik tekrar kist kuculmus tedawiye dewam ettiler hepsi ayni donemde oldu transferi de o ay yapildi ama cok pismannoldu kist varken keske dewm etmeseydik falan die ama masallah subhanallah bebisi tutundu saglikla dewam ediyor.bende hic sorun yoktu benimki yarim kaldi.o da cok uzuliodu kist varken dr nie dewam etti falan diye nasipp.insan uzuluyor elbet ama dr sikinti oldugunu gorse devam etmez.yuregini ferah tut insallahh
İnşallah canım benim ya yemin ederim sabahtan moralim bozuk sanki beynim yerinden çıkacak rabbim insanları ıslah etsin biz neyin derdindeyiz onlar neyin derdindeİnsallah bi suru saglikli embriyon olur da bunlarin hepsini unutursun canim
İnşallah cnm teşekkür ederim senin transfer oldu mu kiOlsun canım içini ferah tut.inşallah olur.benimde belim ve kasıklarım fena ağrıyor
Evet oldum cuma günü.cok şükür ama şiddetli bel ağrım varİnşallah cnm teşekkür ederim senin transfer oldu mu ki